workworkwork

Just nu sitter jag på jobbet med världens huvudvärk. Har varit på introduktion på nya jobbet sedan klockan sju imorse. Jag som är van att gå upp klockan tio hade inte lätt att gå upp klockan sex imorse kan jag lova. Var som en zombie! Så sinnessjukt trött jag är nu alltså, var på väg att somna på bussen så jag var tvungen att sitta och spärra upp ögonen. Skönt arbetspass man har idag då 7-21.00. När jag kom från bussen skulle jag köpa mat men då kom jag på att jag har bankomatkortet hemma, smart va? Så jag har inte ätit på hela dagen, ska upp på stan med mamma sen klockan 17, det är bara att hoppas på att hon bjussar mig på mat. Åh jag kommer hinna stupa innan denna dag är över.  

Imorgon får jag sovmorgon iallafall, till klockan 9.30. Skönt att få sova lite längre.

you mean the world to me

Jag vet inte vad jag ska skriva egentligen.
Sitter och kollar på våra bästa år, men jag orkar inte för det är så sjukt dåligt.
Sen ska jag upp på stan och möta mamma, vi ska käka lunch, sen efter det ska jag till polisen och sen efter det blir det jobb ända till 18.30.

Imorgon ska jag på inskolning på mitt nya jobb, sen troligtvis i helgen också för jag börjar redan på måndag. När min nya chef ringde igår fick jag reda på att jag ska jobba på julafton också, haha kuljul, jobbar till 14.00 men ändå. Sen dagen efter julafton när jag skulle fira med Pontus släkt jobbar jag kväll, sen när vi skulle till London jobbar jag två av dagarna men dom får jag byta bort hoppas jag, jobbar hellre nyår då isåfall så jag kan komma iväg till London :)




Jag stöttar dig till 100% vad du än väljer att göra.
Det hoppas jag att du vet.


long may you run

Idag har jag varit på anställningsintervju för jobbet som jag har nu. När det är en tills vidare tjänst så vill enhetscheferna vara med på en intervju så detta var alltså min andra intervju för samma jobb.

Pontus hade inga batterier i sin mobil så han var tvungen att ställa larm på min så lovade han att han skulle ringa och väcka mig klockan nio imorse. Jag har drömt mardrömmar hela natten om att jag skulle försova mig till intervjun så från klockan sju imorse har jag vaknat var tjugonde minut av mig själv för att kolla på klockan, haha helt störd, sen till slut vaknade jag ordentligt tjugo i nio, så jag kom inte för sent iallafall ;)

Intevjun gick faktiskt jättebra tycker jag, så om jag får tjänsten nu så får dom förhandla med min "nya chef" jag ska få eftersom jag har tackat ja till vikariatet. Det blir nog bra det där. Haha.

Nej nu tänkte jag att jag skulle äta lite plättar innan jag beger mig ut i snöstormen för att komma till jobbet. Ingen vanlig snöstorm här inte, jag cyklade upp på stan förut och jag kunde knappast se för all snö som flög in i ögonen, så vi får se hur det går nu.
 

Neil Young - Long May You Run
En låt som jag har växt upp med och som jag verkligen älskar.
Får sådana tillbaka blickar av den. Helt underbar!

london

Pontus och jag har pratat hela dagen om vad jag ska få i födeseldagspresent (han har redan köpt den) och jag är så otroooligt nyfiken av mig! Han har redan sagt "planera ingenting i mellandagarna". Jag har funderat, funderat och funderat på vad detta kan vara tills jag satte mig vid hans dator och då såg jag att han hade varit inne på ryanair och forex så jag kunde inte hålla mig längre och bad han berätta vad vi skulle göra och han berättade att VI SKA TILL LONDON. Det ska bli så roligt att titta på julskyltningen, shoppa och allt annat roligt vi ska göra + att vi ska på 4stjärnigt hotell. bo på 4 stjärnigt hotell, det kan inte bli bättre.

Världens bästa födelsedagspresent och julklapp.
Jag har verkligen jordens bästa pojkvän.
Älskar dig mer än ord kan beskriva.

hallbyrå

Vi håller på och snickrar ihop våran hallbyrå och har säkert hållit på i en timma snart. Jag kan säga en sak direkt; det här är verkligen inte min grej. Jag har ingen som helst tålamod med sådant, särskilt när det verkligen inte går som jag vill. Tur att man har en någorlunda händig man är hemma ;) haha.

Så här snygg är han när han fixar:


Världens snyggaste!

candy kane

Igår skulle jag och Ayla ha haft hemmakväll men vi fick ett ryck och begav oss till MM, där satt vi ett bra tag och sen kom Pontus och Gustav dit. Pontus var lite rund under fötterna så han ville hem, det var en rolig färd hem kan jag lova er, vi träffade Pontus gamla lärare och grejer, sen väl hemma slocknade vi båda två i sängen på två röda. Imorse när jag vaknade så var jag jättetrött men kunde ändå inte somna om, så jag gick upp och satte mig vid datorn en stund, mer än så hann jag inte för då ringde mamma och sa att dom skulle till skopunkten så jag följde med och lämnade tillbaka mina skor som har gått sönder i hälen och "nitarna" har ramlat av. Det var tydligen något fel på dom skorna för det var jättemånga som hade lämnat tillbaks dom, jag hade inte med mig något kvitto men jag fick välja ett par nya skor. Dom här blev det:



Bild 1: Skorna "utifrån"
Bild 2: Skorna "inifrån"


Bilderna ger inte stövlarna rättvisa, de är mycket snyggare i verkligheten!

Efter skopunkten åkte vi hem till mamma och pappa och där fick jag fiskgratäng, så gott! Sen julpysslade vi lite, eller gjorde julkort.. Mina blev skitsnygga, haha. Pontus ringde och hans mamma, Pontus och Hampus hämtade upp mig och vi åkte till Ikea, väl där köpte vi hallbyrå, julpynt, papperskorg och lite annat smått och gott
Med andra ord har jag hunnit med ganska mycket idag måste jag säga!

S, tänker på dig!
Jag älskar dig.


dålig

Jag känner mig dålig, har mått illa hela dagen. Jobbigt att man aldrig kan känna sig kry och pigg. Jaja iallafall, imorse var jag på Tullängens öppethus för att hälsa på Ayla som stod där och även hälsa på några från jobbet sen efter det åkte jag och Pontus upp på stan och kikade lite, kollade på Zara, som precis har öppnat i Örebro, sjukt mycket snygga kläder! Jag köpte namnsdagspresent till min kära mor som har namnsdag imorgon och sen så köpte jag nya leggings, tjocka. Behövs ju nu när det börjar bli vinter. Apropå vinter så har det varit äckligt kallt ute i Örebro idag, fy huggarns.

Igår när jag var på vårdcentralen så visades det sig precis vad jag trodde. Jag hade urinvägsinfektion, doktorn sa att jag hade blod och många vita blodkroppar i urinen vilket betyder urinvägsinfektion så det var bara för mig att cykla till sjukhusapoteket (eftersom inget annat apotek var öppet) och hämta ut penicilinet som jag ska äta 3 ggr om dagen nu i 1 vecka. Hoppas jag slipper den där skiten nu. Det här är tredje gången efter sommaren som jag har haft urinvägsinfektion, INTE KUL..

Nej nu kommer snart Gustav och Ayla, vi ska kolla på Arsenal - Wigan :)


David Grey - The One I Love

vet inte

Nu har jag precis tittat klart på Sagan om ringen - De två tornen. Såg bara halva eftersom Pontus redan hade börja tittat. Jag är lite efter och har inte sett Sagan om ringen filmerna (vilket alla tycker är helt stört) men jag kan inte säga att det är min grej, de enda fantasy filmerna jag tycker om är Harry Potter som nästan är världens bästa filmer enligt mig.

Idag har det varit värsta dagen på länge, dels att komma tillbaka till jobbet med världens tjurigaste ungdomar så jag höll på och bli galen + att jag är kissnödig hela tiden. Det kändes verkligen som jag skulle kissa på mig hela tiden och när jag väl går på toaletten så kommer det inget, det gör så fruktansvärt ont och nu har det gått så långt så att jag har ont även när jag inte kissar. Om urinprovet som det så fint heter inte visar någonting på vårdcentralen idag (ska dit 19.30) så blir jag ta mig tusan galen. När jag var där i tisdags så visade provet ingenting men det kan ju ha varit i början av urinvägsinfektionen.

Ikväll kommer Ayla och Gustav hit och jag hoppas att vi ska titta på Desperate Housewives men med Pontus i lägenheten som inte tycker om det programmet så vet man ju aldrig hur det blir.

the funeral

Idag blir det jobb, känner mig faktiskt ganska taggad. Det känns skönt att göra lite saker nu när jag har varit hemma i en vecka nästan, har ju varit hemma ända sen i tisdags. Sen efter stan ska jag nog en sväng på stan med min man och senare ikväll ska jag och Ayla har Desperate Housewives maraton tänkte vi.

Åh jag blir så irriterad, jag hittar inte min svarta tröja med stora knappar på. Har letat överallt känns det som, men tydligen inte.. Måste köpa en svart längre tröja också.

På söndag ska jag göra julkort med mamma och Julia, det blir mysigt även fast jag tröttnar efter typ 5 min. Haha det är så mycket pillgöra tycker jag, men kul är det iallafall :)


Band Of Horses - The Funeral

extras

Ett sjuhelsikes program, det är så pinsamt så jag dör. Klarar verkligen inte av sådant, när dom håller på och skämmer ut sig. (Det är han som spelar huvudrollen i The Office ENG). Precis lika pinsamt som The Office om inte värre. Fy sjutton.
Fast samtidigt så är det bra, kan inte riktigt förklara varför eller hur.. Haha

fingertips

Vaknade imorse av att Pontus asgarvar, så den latmasken är hemma från jobbet idag. Mysigt med sällskap :) Idag ska jag bara mysa med Pontus. Inte ofta man får en hel dag tillsammans för på helgerna har man ju fullt upp med annat också.

Grattis till mig på namnsdagen idag.
Mamma, pappa och Lovisa kom hit igår så jag fick mina paket igår. En jättefin julduk som mamma har sytt och sen en skitsnygg ljusstake från Entré.

Igår sminkade Ayla mig, någonting hon skulle ha till skolan. Tror det var till öppethus på Tullängen så jag ska dit och kika lite tänkte jag, ska ändå dit och titta på Sandra som ska uppträda. Kul..

Nej nu ska jag titta lite på Desperate housewives, har fått boxen nu med säsong 1-2-3. Så roligt :)

kusin

Vill skänka en tanke till min älskade kusin Alida som har brytit foten.
Svimmade inne på Ica, slog i huvudet och bröt foten och var avsvimmad ända till ambulansmännen kom.
Hemskt, tur att det inte blev värre! Stackars, hon får ha gips i tio veckor sen gå på kryckor två veckor efter det också.

Tänker på dig! Krya på dig :)

sverige

Jag är så avundsjuk på Pontus, Gurra, Mackan och Olle som är på Råsunda och kollar på Sverige - Lettland. Fusk fusk fusk! Hoppas vi klarar Lettland men det borde vi göra tycker jag..

Snart kommer Ayla hit och ska sminka mig för nån grej hon skulle ha till skolan tror jag.
Jag ska vara hemma imorgon med för säkerhets skull så jag inte smittar några på jobbet.. Känner mig inte helt kry. Är helt svag i hela kroppen och har haft ont i huvudet konstant i 4 dagar snart.. Gött? Nej.

Nej nu ska jag hålla utkik efter Ponus på tvn!



UPDATE!
ALLBÄCK ALLBÄCK ALLBÄCK!! Vilken man. 0.36 min in i matchen? WWWWWWWWWWOHOWWWWW!!!

mardrömmar

Usch jag drömde att Pontus var otrogen inatt. Värsta drömmen någonsin. Vaknade med världens panik och var så jävla ledsen och arg men kom på sen att det bara var en dröm.
Det värsta var att alla mina kompisar visste det också men ingen hade sagt det till mig. Vore det i verkliga livet kan jag säga att jag inte hade haft några vänner kvar. Ajajaj vad jag hade blivit arg.
Nej usch vilken hemsk dröm. Hatar sådana drömmar.

Jaja, älskar dig Pontus!

sober

Jag har precis hunnit vakna och ringt till polisen, skulle dit idag men eftersom jag är sjuk så kunde vi ändra på mötet så jag ska troligtvis dit imorgon. Skönt att bara kunna vara hemma idag och vila upp sig så jag kan gå till jobbet imorgon. Förlorar ju pengar för varje dag jag är sjuk.. Inte bra.

Nej nu ska jag snart ta tag i alla våra brända dvd-filmer och titta på dom och märka dom sen. WEY! Haha


Har aldrig älskat nån så mycket som jag älskar dig,
you took my breath away och jag vill aldrig hämta den.

sjuk

Idag är jag sjuk, har legat hela dagen i sängen. Kräktes imorse, har svinont i huvudet och i ögonen och ont i magen. Så jag ringde till jourmottagningen så jag fick komma dit. Men proven visade ingenting så jag har väl fått något virus. Lovisa var också sjuk när jag var hemma hos dom senast så jag har troligtvis blivit smittad av henne. Inte roligt alls att ha sådan huvudvärk. Det suger verkligen att ha så dåligt imunförsvar.. Hatar det.

Nej nu ska jag bara ligga i soffan och vänta till House börjar (Eftersom vi fortfarande inte har fått in femman så jag kan se Ugly Betty) Desperate Housewives spelar ingen roll för jag har ändå sett avsnitten :)

träna

Idag har jag varit duktig och tränat 2 ggr. Känner mig svinbra nu. Haha. Men det får man göra ibland. Nu känner jag att jag verkligen har kommit igång och det känns superskönt! Nu hade jag tänkt att titta på Boston Tea Party men självklart funkar inte boxern ordentligt.. KUL! Men jag får väl titta på Prison Break.

Jag har precis varit på Ica efter gymmet, handlade lite sallad och sånt. Tänkte göra kycklingsallad till lunch imorgon, så gott! Köpte en tidning också som jag ska läsa nu :)

Godnatt!

19 november

Jag ringde precis och tackade ja till vikariatet och jag tror att detta kommer bli jättebra. Jag måste kolla upp också ifall man kan bryta ett vikariat för en fast tjänst vilket jag tycker att man borde göra. Idag när jag kommer till jobbet blir det möte - APT till klockan 14.30 sen kommer nog hela dagen gå raketfort tror jag.

Jag vaknade imorse 09.50 och kände mig inte ens utvilad.
Jag känner mig trött hela tiden. Lite jobbigt att gå runt och vara trött..

Imorgon ska jag vara barnvakt åt Lovisa. Älskar att vara med den där ungen. Min lycka, mitt hjärtas fröjd. Världens goaste lillasyster. Vet inte vad jag skulle göra utan henne!



Jimmy eat world - 23
Dashboard confessional - Hands down
Dashboard confessional - Don't wait
Elisa - Dancing
Eva Cassidy - Fields of gold

23

No one else will have me like you do
No one else will have me, only you



Jag älskar dig oändligt mycket!


samtal

Jag fick precis världens bästa samtal.
Intevjun jag var på för någon fredag sen, JAG FICK DEN TJÄNSTEN. Vikariatet på 80% i 1-1½ år. Jag som har oroat mig så mycket att det inte skulle lösa sig med jobb och allt. Åh vilken tur jag har. Nu måste jag bara vänta på svaret på andra tjänsten också. Åh herregud! Jag är såååå glad!

Bästa dagen på länge!

tvätt!

Klockan 07.00 ringde klockan och då var det dags att gå upp för att tvätta. Bland det värsta jag gjort i mitt liv känns det som. FYFAN! Jag brukar gå upp 10.00 annars och det kändes att gå upp 3 timmar tidigare. Kände mig som Kalle Anka på julafton, om inte värre. Usch! Nej nu ska jag strax gå ner och och ta ut tvätten, sen cykla iväg till sportzone för att stå lite på det där bandet med Ayla.


PUSS

tribute

image52
Idag skulle Astrid Lindgren ha blivit 100 år.
Hon var en helt fantastisk författare.
Jag älskar fortfarande hennes böcker och filmer lika mycket som för 10 år sedan.


apologize

It's too late to apologize

Det är konstigt hur människor förändras.
Jag tror att du förstår nu varför det blev som det blev, för nu är du precis likadan..

Och till dig, det var inte dom orden jag behövde höra just då. Snälla håll dina ord för dig själv istället för jag vill inte höra dom iallafall.



Tack för mig hej


2 man show

Just nu sitter jag här på jobbet. Slutade för 15 minuter sedan men ska iväg och jobba om 5 minuter. Dom kommer och hämtar mig här utanför så jag tänkte att jag lika gärna kunde sätta mig vid datorn så länge.
Sitter och knaprar lite naturgodis, alldeles för gott! Nej det här fick bli en snabbt inlägg nu måste jag släcka, fixa och larma innan jag drar! Skriver senare igen.

PYSS

trouble sleeping

Why is it always you and never me?

Just nu sitter jag här i sängen och tittar ut genom fönstret. Det ser ut som en snöstorm där ute nästan. Jag tycker bara det är mysigt med snö så jag ska inte klaga. Jag menar, vem har hellre slask och regn än snö? Idag jobbar jag en ganska lång dag om man jämför med mina andra dagar. Jag börjar 13 och slutar 18.30.
Sen efter det blir det promenad med Ayla och efter det ska jag gymma om jag hinner hade jag tänkt. Hoppas hyresvärden ringer mig idag och att allt löser sig med lägenheten. Kommer få leva som en kyrkråtta sen men men sånt är livet. Man får ju ta och prioritera vad man lägger sina pengar på så löser sig nog allt. :)



image51

Pontus, du är världens finaste! ♥


desperate housewives

Jag har precis tittat klart på det nyaste Desperate housewives avsnittet som kom ut inatt. Spännande, spännande. Fick ladda om det flera gånger för alla var lösenordsskyddade, sen till slut fick jag ner ett avsnitt som var UTAN LJUD. Men jag orkade inte ladda ner ett nytt så jag tittade utan ljud fast med Engelsk sub. Har precis ätit kyckling med ris, mums vad gott det var!

Nu tittar jag på fotbollsgalan och sen blir det sovasovasova.
Föresten så har jag troligtvis fått en lägenhet idag! :)

don't wait

Jag har precis kommit hem från farmor och farfar och innan dess var vi och käkade på Kinamuren. Kände mig mesig, har aldrig ätit så lite som jag gjorde så. Sjukt gott var det men jag åt för fort så jag blev proppmätt direkt. Sen efter det åkte vi hem till farmor och farfar och fikade allihopa, tårta och hela köret. Nu när vi kom hem gjorde vi tortellini också eller vad det heter så jag är proppis nu ska jag säga!

I helgen är min Hannah hemma i Örebro så jag ska träffa henne för en fika imorgon på stan, ska bli kul och ta igen all förlorad tid och bara sitta och snacka massa skit!

Nej ni nu ska jag hjälpa min kära man att diska eftersom hela diskbänken är belamrad med disk. USCH!


grattis lovisa på 11års dagen! <3

Igår börjades dagen med att pontus småsystrar Jennie och Isabelle kom hit och hälsa på. Dom åkte till gustavsvik med Pontus och jag gick på stan för att köpa present åt Lovisa, min älskade lillasyster som fyller 11 år idag. Hon fick mjukisbyxor & en klänning av mig och Pontus. Sen åkte jag hem till mamma och pappa och firade Lovisa där med hela släkten. Sen bar det hem till mig och Pontus och spela lite kort med Jennie och Isabelle.

Nu har jag precis lämnat av dom vid bussen, sitter här och väntar på att Pontus ska komma hem från hans innebandymatch så ska vi bege oss till Kinamuren där hela min släkt ska fira farsdag :) MYS!


2 man show

intervjuerna

Den första intervjuen jag var på var inför min chef (som jag kännt sen jag var 6 år) sen min kollega också. Den tjänsten som jag sökte är den tjänsten som jag har nu. Vikariatet som jag har går ut sista november och tjänsten ska tillsättas första december. Så jag var helt enkelt på en intervju på den tjänsten jag har, bara för att man måste ha en intervju med både arbetsledaren och sen enhetschefen. Tjänsten som jag har nu är för övrigt på ett nyöppnat fritids (för funktionshindrade) som ligger i Aktivitetshuset Kraften. (69,4%)

Den andra intervjuen jag var på var ett graviditetsvik på ett korttidsboende för autistiska uppe i Adolfsberg, det tråkiga är att den här tjänsten var bara ett vikariat men 80% så det är mer procent än vad jag får på det andra jobbet men samtidigt tar jag ju hellre ett jobb som har mindre och är fast än det som har högre procent som bara är ett vik.

Båda intervjuerna gick faktiskt bra med tanke på att jag aldrig har varit på en anställningsintervju förut.
Så jag är nöjd! :)

skit skit skit

Jävla skit.
Christoffer skulle ju inte ha åkt!!!!! Fan det var ju min favorit. Den enda jag ville skulle vinna. SKITPROGRAM!

clocks

Nu har jag precis gjort iordning mig och ska på två anställningsintervjuer eller arbetsintervjuer eller vad man nu kallar det. Jag börjar bli riktigt nervös faktiskt. Det hade varit skillnad om jag hade varit på någon förut, men det här är mina första. Jaja jag hoppas det går bra iallafall.
Ikväll ska jag hem till mamma och pappa och äta och sen se på idol! Skoj.
Nej nu ska jag kila och borsta tänderna och sen cykla iväg. Håll tummarna för mig!

hamburg song

Håller på att skriva lite anteckningar inför intervjun imorgon, men jag måste erkänna att det inte går så bra. Blir nog att lita på att man kommer på vad man ska säga då istället. Känns bättre så. Jag har aldrig varit någon planerare.
Sitter samtidigt och kollar på Lyxfällan. Ibland börjar jag fundera på om jag inte borde vara med i det programmet för mina pengar rinner rakt igenom händerna på mig. Måste börja spara nu när jag ska flytta till eget också. Det blir nog knapert med ekonomin men det är bara att vänja sig.

Har sjukt ont i huvudet och mådde illa. Så jag ringde till älsklingen och han köpte med sig mat hem till mig. Världens bästa! Så nu gick illamåendet över iallafall men huvudvärken sitter fortfarande kvar.

Ikväll blir det Efterlyst!
image48

overdosing with you

Idag har jag bara slappat hela dagen nästan. Har laddat ner alla de avsnitt av Desperate housewives som gjorts. Så jag har kikat klart på hela serien. Längtar till nästa avsnitt släpps. Har även jobbat idag, var på idé & hobby och köpte massa pärlor och sånt. Imorgon ska jag på två anställningsintervjuer. WISH ME LUCK!

Nej nu ska jag titta lite på tv hade jag tänkt.
PUSS


du och jag

image47

Du och jag

snö

Herrejösses vad det snöar ute. Det bara vräker ner. Blir verkligen dunjackan för min del idag kan jag lova. Apropå dunjacka så ska jag köpa en ny sådan. Tror det blir Boomerang om ekonomin tillåter, annars får jag hitta någon annan. Faktiskt så har jag längtat lite efter snön. Jag tycker det ser så mysigt ut och allt blir genast mycket ljusare. Det är lättare att klä sig också när vintern kommer för då är det verkligen kallt och inget mellan ting som på sena hösten / tidiga vintern. Där man får frysa varje dag för man kan ju inte direkt sätta på sig täckbyxor och dunjacka på hösten. Plus att det finns en hel del fördelar till med vintern. Jag har namnsdag 22 nov & 9 dec. Fyller år 16 dec och sen julafton 24 dec. Betyder för min del: PAAAAAAAKET! Det är alltid lika trevligt.
Jag kommer nog alltid bli lika glad och beté mig som ett litet barn när jag får paket. Spelar ingen roll om jag är 20, 40 eller 80 år.

Sitter här och lyssnar på Coldplay.
Längtar tillbaks till konserten.
SJUKT BRA :)

love you

Mamma och pappa.
Jag älskar er. Ni är de bästa föräldrar man kan ha.





älskade älskling

Du är verkligen bäst.
Jag älskar dig så fruktansvärt mycket.
Det kommer bli bra det här hoppas jag..

Ikväll ska jag äta på Oleary's med Pontus och så kommer Ayla och Gurra så ska vi kika på fotboll.
Det ska bli mysigt att komma ut och hitta på lite. Hade en rolig dag på jobbet idag. Jag gjorde ett jättesnyggt armband. Vi gick på stan nyss och jag köpte ingenting. Känner mig så duktig så. Nej nu ska jag laga pontus tröja sen hoppa in i duschen och fixa iordning mig inför middagen så att säga.


Quentin
En dag ska du bli min.

this is for you

one step forward and two steps back
we're the right train running on the wrong track

boda borg

image44

dagen började med ett besök på marieberg. jag handlade strumpbyxor, overknee strumpor, tjocka strumpor och en väska. är mycket nöjd med mina köp. pontus köpte en jättejättesnygg stickad tröja också.
sen åkte jag, pontus, gurra och ayla på ett spontanbesök till boda borg. var så sjukt roligt. vi fick 5 stämplar på lite mindre än 3 timmar så det är bra. bara svarta och röda också.

pontus är världens finaste och bästaste.
pussspåååådig!

mamma och pappa

jag har sovit hos mamma och pappa i natt och tittat på idol och bara myst.
satt och mös med lovisa hela kvällen igår. hon är ju så underbar. finns inte ord för det.
var skönt att få vara med min familj lite. var längesen nu tycker jag.

idag är det nya tag med tvättning och sånt där trams. är helt slut i kroppen och det tar verkligen emot. men man kan ju inte gå med skitiga kläder så det är bara att ta sig i kragen.
ikväll ska jag hitta på någonting med ayla :) vi får se vad vi hittar på.

naturgodis

är ju så gott!
sitter här hemma ensam. jag och pontus har precis varit och storhandlat med maria och hampus. men nu har pontus lämnat mig och åkt till skövde. så jag blir ensam ända till lördag. ska möta ayla och gurra klockan 20 så ska vi hyra film. en skräckis. kommer nog skita på mig skulle jag tro. hemskt.. haha.

är så sjukt trött också.
har mycket i tankarna nu.
har hänt mycket i veckan på jobbet..