And the morning seems so grey so unlike yesterday. Now is the time for us to say... Happy new year!





Väldigt suddig bild men det är iallafall såhär jag ser ut idag! :)
GOTT NYTT ÅR ALLA!!

Russian Roulette is not the same without a gun


Nu har vi precis kommit tillbaka från en tur på stan med jobbet. Jag hann köpa halsband och örhängen tills imorgon. Dem var väldigt fina må jag säga. Vi åt på Mcdonalds också. Svingott :)
Idag slutar jag klockan 15 och då ska jag hem till mamma och pappa, sen ska jag träffa Soss en snabbis hade jag tänkt, sen ska jag till Emelie och sen till Lydia. Väldigt mycket jag ska hinna med idag men det tycker jag om när man har mycket att göra, det är bara trevligt! Nej nu ska jag återgå till jobbet!

PUSS


I swear like the shadow that's by your side I'll be there.


Jag sitter på jobbet just nu och försöker fördriva tiden. Jag har ett kärlekspar här på fritids så dem vill bara vara med varandra och här sitter jag, haha. Tur att det finns msn på jobbet iallafall :) Jag har redan gjort allting som behöver göras så då kan jag ta en liten "rast". När jag slutar ska jag åka till marieberg/gå på stan med min älskade Soss som är hemma! Henne har jag saknat må jag säga :)
Jag har så mycket grejer jag behöver göra inför nyår känns det som. Köpa nya skor, örhängen, alkohol osvosv. Jag hinner nog en hel del imorgon också så det är nog lugnt. Vill vara klar med alkoholen idag bara för att imorgon kommer säkert allt vara utplockat. Jaja det löser sig :)

Jag vill passa på att gratulera Natasha som fyller 20 år idag! Grattis bruttan, hoppas du får en bra dag!



That’s one thing I would never say to you.


Nu är jag allt bra sliten. Efter en jäkla massa härj i mellandagarna så är jag helt slut men kul har jag haft det iallafall. Jag har varit sjukt dålig på att uppdatera men jag har inte suttit vid datorn någonting. Jag har i princip bott hos Lydia de senaste dagarna. Nu är min ledighet slut för ett tag. Det känns sjukt jobbigt att jag ska upp och jobba imorgon men som tur är så jobbar jag bara i två dagar och efter det så är jag ledig tillochmed den 7 januari. Väldigt skönt må jag säga :)

Nyår närmar sig med stormsteg, rätt sjukt egentligen. Det känns inte ens som om julafton har varit nästan och så är det redan nyår om tre dagar liksom. Var tar tiden vägen egentligen?
Nej nu ska jag kolla lite på tv innan jag hade tänkt att lägga mig :)
Puss



Grattis till min kära Emelie som fyller 20 år idag! ♥



Let everyone know, there is hope for all to find peace.


Förlåt för den hemskt dåliga uppdateringen men jag har verkligen inte orkat.
Nu är jag hemma hos familjen och njuter för fulla muggar. Vi har klätt granen och kollat lite på Sunes jul.
Senare ikväll så ska vi äta julmat och spela bingolotto på "uppesittarkvällen" och under tiden så ska jag och Julia rimma på våra julklappar också!




GOD JUL!

Oh chariot.


Nu ska jag strax kila över till Lydia där vi ska börja förfesta. Jag ska bara klä på mig först och sen knallar jag dit. Senare bär det iväg till Klaras som vanligt. Jag skriver mer imorgon när jag har piggnat till. Hoppas alla får en rolig lördagkväll! :)
Puss


You're every breath that I take. You're every step I make.


Mitt lilla hjärta Lovisa har sovit hos mig i natt. Det har varit så mysigt. Igår när jag skulle läsa godnattbok för henne så gick proppen såklart så lampan funkade inte och jag blev jättestressad så jag fick plinga på massa grannar och fråga om en extra propp. Tillslut vid femte grannen så fanns det en propp. Tack för det :) Så imorse gick jag och köpte en ny åt honom. Iallafall så blev Lovisa säkert stressad när jag blev helt upp i varv och så vidare så hon kunde inte sova igår. Så tillslut gick jag och la mig bredvid henne. Hon vred o vände på sig hela tiden så till slut la jag henne på min arm och där låg hon mot mig med armen om mig och somnade. Så underbar är hon! Jag låg där och kollade på henne och förundrades över hur jävla söt och underbar hon är. Jag förstår inte hur en sån fin människa kan finnas. Så snäll och underbar rakt igenom. Så vi låg och trängdes i min 1.20 säng hela natten. Mysigt värre. Imorse vaknade vi klockan 8.30, kollade lite på "fem myror är fler än fyra elefanter", åt frukost, gick ut till lekparken, gick och handla, lagade mat, åt mat och nu sitter vi och kollar på "fem myror'" igen. Så har våran dag sett ut hittills :)
Nu står Lovisa och härmar fem myror, så söt är hon!


haha andra bilden, den bekymmersminen känner jag igen.
så jävla söt :)

And I love you, I swear that's true. I cannot live without you.


Nu hade jag tänkt att berätta lite om min födelsedag som var igår.
Mamma, pappa, Julia och Lovisa kom hit igår så lagade vi tacos som vi åt och sedan öppnade jag paketen. Av Lovisa så fick jag en skiva, min favorit julskiva som mamma och pappa har. Av Julia fick jag en kokbok och världens finaste kort där det stod att jag fick välja på tre alternativ som var:
1. Åka till Stockholm. (Julia betalar resan och lunch)
2. Åka till Göteborg. (Julia betalar resan och lunch)
3. Ha en heldag i Örebro med bowling, bio, middag typ osv. Verkligen världens finaste present. Du är så bra!
Av mamma och pappa fick jag den stickade tröjan som jag har på mig nedanför på kortet (mamma hade stickad den själv) skitfin var den och så fick jag 4000:- till en TV. Så jävla bra presenter så nu ska jag äntligen köpa en ny tv så jag kan slänga min lilla klapptv.



Jag är jättejättenöjd med alla mina presenter, verkligen! :)
Idag fick jag present från jobbet också. Ett presentkort på Åhléns på 750 kr :) 
och så har jag fått en tårta av Lydia också. ♥

It's bad enough we get along so well. Say goodnight and go.


Nu ska jag äntligen sova. Har kollat på Titanic med Lydia, den filmen är verkligen så underbar! Jag skriver om födelsedagen imorgon för nu håller mina ögonlock på och klappar ihop. Godnatt!


Happy Birthday... so make a wish




Nu är det äntligen min tur! Grattis mig själv på 20års dagen :)

The world is just illusion trying to change you.


Nu ska jag strax gå och möta min kära Rataxeskompis Lydia. Vi ska gå en liten promenad och sen så ska jag följa med henne hem och kanske sova där. Det beror på omständigheterna. Du är så jävla bra Lydia! :)
Kom ihåg, ödet!



I know you're going to look at me that way


Om man har bloggat i över två månader kan man få ett par färgade linser gratis på
www.fargadelinser.com.
Roligt att kunna byta ögonfärg ibland :)


And I wish that we could see if we could be something.


Nu kommer ett inlägg om helgen. Fredagen började med att jag och Lydia kollade på idolfinalen sen satt vi bara och pratade och sen var det läggdags. På lördagen kom släkten till mig klockan 15 så då fikade vi först här och sen så fick jag öppna paketen. Av kusinerna fick jag ett linne, en kastrull, en blomma och presentkort på Ikea på 1000 kr och av farmor och farfar fick jag en blomma och presentkort på Ikea på 2000 kr. Jättebra saker verkligen så jag är supernöjd!


från vänster: kusin Alida, Farmor och faster Kerstin och så Lovisa


från vänster: kusin Olle och kusin Elias, Farfar och farbror Mats och Stefan


från vänster: faster Kicki och mina fina tårtor.

När vi hade fikat klart åkte vi hem till mamma och pappa. Där åt vi mat och åt tårta. Jag stressade vidare hem, gjorde mig iordning och stressade till Lydia och dit kom jag klockan 22. Vi förfestade och åkte sedan till Klaras. Där var det drag må jag säga, eller inte men vi gjorde det roligt iallafall. Haha det tog väl typ 2 timmar för oss att gå hem tror jag för vi hade snöbollskrig på vägen hem med våran vän Svarting. Sen hem till Lydia där vi styrde efterfest till klockan 08.30 på morgonen. Däckade i sängen och sov till 14.30. Gick inte ut förän sent på kvällen då vi köpte pizza. Kollade på parlamentet och wallander och sen mors i säng.


från vänster: Svarting (haha) och Petter på de två sista.


från vänster: Svarting/Warg, Petter och Jonne.


från vänster: Lydia, Petter och Warg. Petter, Jonne, Warg där under och Lydia.

Där var bilderna slut :)

Puss!


I used to live alone before I knew you.


Jag ska skriva om helgen och lägga in bilder från helgen imorgon för just nu orkar jag inte.
Jag är så sjukt sliten. Vi efterfestade ända till 8.30 imorse och vaknade sedan upp 13.30 vilket betyder att vi inte har fått mycket sömn idag. Men så jävla värt var det för jag hade verkligen sjukt kul :)
Godnatt!

Look, all I know is that you're the nicest thing I've ever seen.


Nu är jag vaken och ganska pigg faktiskt för en gångs skull. Kanske beror på att jag vaknade halv tolv. Mamma ringde och väckte mig så jag hade säkert kunna sova ännu längre men det var bra att jag vaknade då för jag måste städa till släkten kommer sen klockan 15 :)
Nej nu måste jag kolla lite bloggar sen ska jag fortsätta städa!

Puss!

Speak no feeling, no I don't believe you. You don't care a bit. You don't care a bit.


Nu ska jag försöka sova för det kommer bli en lång dag imorgon. Godnatt mina vänner.
JHAJTJIOAHFMMH. Mm, det gör jag :)


I wish you'd never forget the look on my face when we first met


Jag längtar så tills imorgon. Både tills släkten kommer och ska fira mig och till kvällen då jag ska ut. Jag hoppas att jag träffar massa roliga personer ute. Det kommer nog bli bra det där! Ikväll har Lydia varit här. Vi har ätit pizza, kollat på idolfinalen, färgat hennes hår och skrattat en massa. En underbar fredagskväll :)
Jag såg precis att Lydia glömde sin älskade idominsalva hemma hos mig, hur ska hon klara sig imorgon? Hon var tillochmed tvungen att köpa en ny idag för hon hade tappat sin tidigare idag. Haha.

Åh nu är det Scrubs på tv. Mitt favoritavsnitt också.



Haha så jävla bra! Nej nu ska jag kila. Tjing tjing.

I wish that without me you couldn't eat. I wish I was the last thing on your mind before you went to sleep.


Jag sitter här med min kära Lydia. Vi har precis färgat håret på henne så hon sitter här med hårfärg i håret. Knallblont är det. Vi sitter och väntar på att idol ska börja så vi kan få äta våran fruktsallad vi har köpt också. Jag hoppas att Kevin vinner ikväll. Det gör Lydia också.

Vi har ätit pizza också men min var inte så god. Den var för salt. Om ni ville veta.







Ps. Lydia färgar håret rödbrunt och inte blont så bli inte så uppspelta nu. Ds.
Puss

Mm, that you only meant well? Well, of course you did.


Jag måste ta min rastlösa och sjuka kropp utåt. Så nu ska jag ut här i från.
Jag ska gå till Lydia en sväng.



Såhär snygga var vi en gång i tiden. Närmare bestämt sommaren 2006.
Haha ♥


You'll be my vacation away from this place.


Godmorgon kära vänner. Jag hoppas att allt är bra med alla.
Jag mår inte så värst bra. Jag tror att jag har feber. Jag har ont i magen och i huvudet men jag ska bli frisk tills imorgon, ska knapra ipren! Jaha vad händer idag då? Jo, det är ju dagen med ett stort D. Nämligen idolfinalen. Haha. Jag är en idolnörd men jag är glad ändå. Det är nästan så jag inte vill kolla på det iallafall för att Robin åkte ut förra gången. Jävla Alice som är kvar. Klappdålig. Jag ska iallafall spendera kvällen med min kära brutta Lydia :)




Jo, här kommer Agare Bagare Bengtsson, Cecilia, Daniel och Ellen, Filip och Gabriel och alla de andra förstås.


Jag har inte somnat än. Förvånad? Inte jag iallafall. Jag försökte somna men sen gav jag upp. Jag gick in på youtube och kollade på massa gamla barnprogram och jag hittade introt som jag har letat efter i hur många år som helst. Alltså det här introt, låten. Gud vad jag älskade det här programmet när jag var liten. Det här gjorde hela min kväll, hela min dag, hela min vecka. Jag får såna lyckokänslor när jag hör/ser det här. Såna minnen! Adjööööken adjö. Åhhhh :)



Fan vad glad jag blev nu :)

Spin me round again and rub my eyes. This can't be happening.


Nu ska jag sova.
Eller ja, försöka sova iallafall. Min kropp spelar hela tiden spratt med mig. Jag tror att jag är trött vilket resulterar i att jag går och lägger mig såklart men när jag väl ligger där så kan jag inte slappna av. Jag ligger bara och vrider och vänder på mig hela tiden. Jag får myror i benen. Jag går upp och ställer mig i badkaret. (Det bästa man kan göra när man får myror i benen är att ställa sig på någonting kallt har jag hört.) Går och lägger mig igen osvosv.

Jag börjar känna mig sjuk. Har ont i magen, fryser, känner mig hängig och febrig liksom. Hoppas att det bara är nu idag jag känner mig såhär för på lördag ska jag ju firas av släkten först och sen gå ut och då vill jag verkligen vara frisk.

Nej ni gott folk. Godnatt och sov så gott!



I wish that without me your heart would break. I wish that without me you'd be spending the rest of your nights awake.


Den här låten alltså.Texten.
Den liksom träffar mitt i prick.
Så bra!


I think I got something in my teeth, could you get it out for me? That's fucking teamwoork.


Nu har jag kommit hem från jobbet. Sitter ihopkurad i mitt duntäcke i mörkret i vardagsrummet och har det allmänt trevligt. Föutom en kurrande mage men den är alltid hungrig den där jäveln. Det går inte att stilla min hunger. Jag är som ett djur. Ja, det är jag verkligen.

En stor fet kebabpizza skulle inte sitta helt fel just nu.




Pictures of you, pictures of me hung up on your wall for the world to see


Jag glömde lägga in bilderna innan jag åkte till jobbet så jag gör det nu istället. Kvällen började iallafall med att vi åt och tog några öl/cider på Pitchers. Det var jag, Emelie, Wille, Tina, Anna, George och mamma men mamma åkte efter ett tag. Framåt 22 gick vi till Stället där vi satt och snackade och killarna spelade lite nintendo wii och dit kom även Viktor efter ett tag. När klockan var ungefär 23.15 så började Alex's band Stairs spela. Jätteduktiga var dem! När spelningen var klar så dansade vi loss på dansgolvet, sjukt kul :) Så underbara arbetskamrater har jag! Tack så mycket för en jätterolig kväll!

     
          


And you know it makes me sick to be on that list


Nu är jag pigg och vaken, eller ja pigg är jag väl fan inte egentligen men vaken är jag iallafall.
Jag blev väckt av min kära Lydia som skickade sms, ett fint uppvaknande.
Jag somnade inte förän halv 4 imorse för jag hade en mycket givande sms-konversation måste jag säga ;) haha.

Jag är hungrig som ett djur så nu ska jag äta en köttbullsmacka. Fan också min julskinka är slut kom jag på. Åh nu blev jag lite ledsen.
När jag kommer tillbaka ska jag göra ett inlägg med alla bilder från igår!





This ain't the kind of affair to make you dance about


Nu har jag precis kommit hem från världens bästa afterwoork som först började på Pitchers och sen vidare till stället. Jag skriver mer om det imorgon samt lägger in bilder men nu måste jag faktiskt sova. Mina ögonlock klappar snart ihop. Godnatt mina små korvar.


You're really lovely underneath it all


Nu har jag precis varit och beställt tårta tills på lördag då jag ska firas av släkten. Åh det ska bli så gott och så roligt med presenter. I love it. Haha när det gäller paket blir jag som ett litet barn igen :)



Det blev en williamstårta,
världens godaste tårta enligt mig!
Den smakar päron och är täckt med
marsipan och choklad. Mums.



Och så blev det en budapesttårta.
Som är en nötmaräng och grädde och
clementiner i. Den är också så sjukt god.
På båda två ska det stå Cecilia 20 år också :)
Underbart.


What good is a life, with no one to share


Jag och Lydia smider planer för fullt. Uj vad bra det kommer bli! Haha :)


Lars Winnerbäck har en buss uppkallad efter sig, bara så ni vet!

Nej, back to work!


One look at that smile and I'm all yours


Jag är redan på jobbet för jag var på stan med mamma en stund innan men hon var tvungen att åka tillbaks till sitt jobb så jag blev lite tidig. Inte mig emot. Här finns msn och allt möjligt. Glidar jobb ;) haha. Nejdå. Ingen dans på rosor varje dag ska jag säga er.

Jaha, ikväll då. Då ska jag till Pitchers först på after work och sen ska vi vidare till stället där våran arbetskamrat Alexander och hans band ska spela, det kan bli kul :)

Nej nu ska jag fixa lite här på jobbet, tjaoo!

Make you mine and mine will be all yours


Nu ska jag gå och göra mig iordning och sedan sova för jag ska upp tidigt imorgon för att träffa Lydia.
Godnatt mina kära vänner. Vi hörs imorgon! I natt ska jag drömma bra drömmar, det har jag bestämt!


I think I like you but you like this whole room, you sexy machine


Alltså nyaste avsnittet av Gossip girl var det bästa avsnittet jag någonsin har sett i en serie och nu överdriver jag inte. Det slår tillochmed när Marissa dör i OC och när Denny dör i Greys anatomy. Herregud vilken bra serie Gossip girl är. Jag är en sån serietönt, satt och bölade som en idiot här hemma. Åh Blair och Chuck, Lilly och Rufus, Dan och Serena.
Nej, det finns inte ord. Så jävla bra!



Well, that's where I belong and you belong with me




Nu har den äntligen kommit. Så nu har jag bunkrat upp med kiwi, banan, kuddar och duntäcke och ska njuta av den 2:33 timmar långa filmen om världens bästa artist. Åh, lycka!


When tears are in your eyes, I will dry them all



I turned my face away and dreamed about you








Hjälp mig! Vilken ska jag ha på nyår?

Just like you said, you leave my life, I'm better off dead


Grattis alla Annor på eran namnsdag, jag heter nämligen Anna jag med ;)
Nu ska jag strax in i duschen och skölja ur min hårinpackning jag har haft hela natten. Håret känns ju lagom konstigt nu måste jag säga, haha :) sen så ska jag möta mamma så ska vi äta lunch. Trevlans. Efter jobbet ska jag gå på stan med Julia en sväng, sen ska mamma följa med mig hem och senare ikväll ska jag troligtvis gå en promenad med Lydia.

hejhoppgummisnopp!

But I know I'll see your face again


Nu blir det sängen!
Godnatt alla.


Tönt :)



världens finaste jullåt





Det här är så mycket jul för mig som det kan bli.
Så fort jag hör den här så bildas det något sorts lugn och lycka inom mig.
Att lyssna på den här när vi klär granen dagen innan julafton. Åh vad jag längtar.
Julafton är bästa dagen på hela året! Total lycka! :)

snart kommer änglarna att landa




Åh vad jag tycker om den här låten. En av mina jullåtsfavoriter.  Jag tänker alltid på min pappa när jag hör den för det här är hans favorit :) Jag har världens bästa pappa! och mamma med för den delen :) Jag älskar er så mycket.

solen i ögonen


Jag är så glad! Jag fick precis ett mail från cdon där det stod att min LW-dvd var skickad från deras lager vilket betyder att jag får den imorgon. Åh då vet jag vad jag ska göra imorgon iallafall. Underbaaaaaart! :)
Det finns inte ord för hur mycket jag tycker om den där mannen, det vet nog alla i min närhet. Åh, som jag har längtat efter den här dvdn!




kiwi


Jag har precis avnjutit en sjuhelvetes god kiwi. Den var sådär alldeles perfekt i smaken och alldeles perfekt saftig. Åh så jävla gott. Jag ska nog ta en till.




julskinka


Jag blev så inspererad av Lydia, haha. Så jag gick och köpte julskinka och köttbullar på Ica och gjorde julskinksmackor. Det var så nedrans gott. Det finns ju inget godare än julskinka! Den var dock inte lika god som pappas julskinka för han gör bästa julskinkan i världen. Åh jag längtar så tills uppesittarkvällen och självaste julafton. Det är inte långt kvar och nästa vecka fyller jag år tillochmed och då får äntligen lilla jag gå på systemet, är det inte underbart? :)

min helg


Min helg började med jobb. Det var längesedan jag var så sjukt trött som jag var i lördags. Jobbade från 07-15, åkte hem och sov några timmar och sen bar det av till Lydia där vi började förfesta. Sen bar det vidare till klaras, en ganska ovärd utekväll. Sen hamnade jag hemma hos Lydia och där låg vi och pratade och härjade ett litet tag innan vi somnade, haha. Jag var inte så speciellt bakis dagen efter men dock hungrig som ett djur, men Lydia mådde inte lika bra som mig. Det första hon säger när hon vaknar är: "Cissi, skjut mig i ryggen", haha.  Vi pallra oss upp efter några timmar i sängen för att gå och köpa pizza. Vi satte på filmen 6 points och sen så satt vi i soffan hela dagen ända till 20.00 då jag åkte hem. Väl hemma borstade jag tänderna, la mig i soffan för att kolla på parlamentet och där somnade jag och vaknade 09.30 imorse. Jävligt skönt må jag säga!

Här kommer lite bilder från lördagen.


Lite av mig, Sanna och Annéa


Jag


Lydia med min fina väska, haha


Gagge


Sanna


Lydia och Gagge läser King, haha


Sanna och Annéa


Sanna, jag och Annéa


Annéa visar sina moves för oss


Marcus



Gagge och Lydia.

Där tog bilderna slut eller ja, det finns mer men dem kan man inte visa upp här. Haha :)

allt handlar om inställningen


Åh vad jag är stressad och uppe i varv. Jag måste verkligen koppla av nu men det är så svårt när jag vet att jag ska upp klockan 6 imorgon och jobba. Det är helt sjukt vad morgontrött jag har blivit på senaste tiden. Imorgon kommer min dag bli tokstressad också. Jag börjar jobba klockan 07.00 och jobbar till ca. 15, sen ska jag hem och eventuellt vila om jag hinner. När jag är klar med det ska jag fixa iordning mig och sen åka på Marias 40års fest som börjar 18.00 sen så ska jag hem till Lydia och börja förfesta med dem så snabbt som möjligt, typ vid 20.00 och sen vidare till Klaras.
Nej men det kommer nog bli en bra dag hoppas jag! Med rätt inställning så går allt :) Så imorgon när jag vaknar ska jag verkligen försöka intala mig att det kommer bli en bra och rolig dag.

Ikväll har varit en stressdag också men bra ändå. Jag fick sluta tidigare från jobbet och åkte till Senapsv. och hälsade på sen hem till mamma och pappa en sväng, sen upp på stan och kollade på Julias teater och sen hem till Lydia och kollade på idol och där hann jag äntligen varva ner lite. Hon får mig alltid på så bra humör den där tjejen :) underbar! Nu ska jag kolla ifall jag orkar vara vaken till utröstningen i idol, om jag orkar det så ska jag kolla annars så går jag och lägger mig nu :) Godnatt allihopa. Hoppas ni får en lika bra dag imorgon som jag kommer få. (Som sagt, inställningen) Haha ;)

hem till mamma och pappa


Nu ska jag strax cykla iväg till jobbet. När jag har jobbat klart, vilket är 17.00 så ska jag först på stan med Julia och sen åka hem till mamma och pappa. Där hemma väntar min älskade Lovisa som jag inte har träffat på säkert en vecka. Jag längtar ihjäl mig snart. Åh min älskling :)

Nej nu måste jag åka.
Puss

pontusyo


Det här mina vänner är min nya favoritblogg!
En mycket begåvad människa måste jag säga.
Du kommer gå långt, det vet jag! :)

utomlands


Nu har jag kommit hem för en stund sedan från Lydia, har hunnit kolla på ett avsnitt av Tila också. Sitter just nu och laddar ner nyaste avsnittet av Gossip girl, som jag har längtat! Jag och Lydia satt och kollade på resor idag. Det kommer bli så jävla bra! Vi har redan kollat ut dit vi vill. Ni ska få se ett smakprov. Vi kommer få en egen villa med egen pool isåfall. Inga fel, inga fel :)




Underbart :)
Vi ska verkligen komma iväg nu, eller hur Lydia?

julbord


Jag skrev ett inlägg inatt men det kunde inte publiceras tydligen för dem gjorde någon reparation av blogg.se eller något sådant. Nu har jag precis kommit ut ur duschen. Jag har varit vaken i över en timme men har inte orkat gå och duscha förän nu. Jag tycker det kan kännas sjukt jobbigt att gå och duscha ibland. Man måste torka håret och torka kroppen och mitt hår är ju ultratjockt så det tar svinlång tid. Det är dock jävligt skönt att duscha för man blir så varm och fräsch :)

Nej nu ska jag torka håret och göra mig iordning för jag ska möta mamma på stan, sen ska jag vidare till jobbet och efter jobbet ska jag till restaurang Svalan för att äta julbord som Örebro kommun bjuder oss på.



Nej, torka håret var det ju..
Hörs!

tila tequila


Jag har precis börjat titta på andra säsongen av Tila tequila (det programmet är ju för bra, snacka om underhållande) så jag fastnade framför datorn men nu orkar jag knappt hålla upp mina ögon längre så nu ska jag stänga av datorn och sova :)
Imorgon ska jag först äta lunch med mamma och sen ska jag till jobbet. Det blir finfint.

Godnatt och sov så gott.



Tila tequila och hennes gäng, haha