balen

image24image23image22image21image20image19

här är bilder från balen :)

hade en jättetrevlig kväll, fast jag var sjuk trött..
var inte så god mat heller men annara var det jätteroligt.
alla vad så sjukt fina också, ååh!


balen på stora hotellet

idag är en av mina dagar med stort D ;) baldagen.
jag är så nervös, glad, förväntansfull och allt, haha. ska snart till skolan och prata med mina olika lärare om betyg, sen ska jag på stan en stund med natasha och sen ska jag till hair and beauty och få håret uppsatt och bli sminkad, sen direkt till wasa, sen direkt till anna, sen där en stund, sen balen. ska bli sjukt roligt.

jag kan fortfarande inte förstå det, jag har inte en enda uppgift kvar att göra i hela skolan, det är så skönt, en klump försvann ur magen som jag har haft i en månads tid när jag förstod att det började bli bråttom, men jag har kämpat som en gnu, suttit uppe och pluggat till 02 & 03 på nätterna, men det är det värt sen när betygen kommer!

nej nu ska jag torka mitt hår och sen åka iväg, skulle gärna ligga kvar, älsklingen ligger så sött i sängen här bredvid och sover :) skulle göra allt för att ligga där, haha.


INGET MER PLUGG

lämnade precis in min sista uppgift någonsin på risbergska skolan. känns så jävla skönt. sitter här och gråter glädjetårar helt seriöst, så mycket som jag har kämpat de senaste två dagarna. fyfan vad jag är nöjd! åh det känns så jävla bra så ni anar inte! ÅH!

imorgon är det balen också, ska bli så sjukt roligt. alla kommer vara så fina, soss och jag ska till frisören och fixa håret och sminkningen klockan 12-16, sen ska vi ta kort imorgon igen på ateljé wasa, fast imorgon balfoton såklart. det var föresten jätteroligt att ta studentfotona. pontus var där innan och tog kort och han var såå vacker, det var helt sjukt. sen så bär det av till anna innan balen så åker vi till stora hotellet sen klockan 19.00 då balen börjar.

ne nu ska jag krypa ner bredvid min snarkande älskling.
ska bli mys ♥


INGET MER PLUGG.
FÖRSTÅR NI?!?!?!?!?!?

ateljé wasa

jag, soss och jimmy ska strax iväg till ateljé wasa och ta våra studentfoton, och imorgon blir det balfotona. gud vad kul det ska bli med balen och studenten, längtar verkligen nu :) köpte klart alla saker idag också, så skönt. ne nu måste vi åka.

plugg, plugg, plugg

har skrivit klart ALLA folkhälsokunskaps uppgifter idag, vilket är åtta stycken. hallelujah säger jag bara, fyfan vad jag känner mig bra, har skrivit klart fsf apu-uppgiften och halva släktkrönikan (eftersom den försvann på min dator) så nu har jag bara, kirre 2 + 3, lagar och konventioner, debattartikel, referat och naturkunskap. haha lika mycket kvar typ, hemskt egentligen och detta ska vara klart på onsdag. körd jag är jag som har så sjukt mycket att göra dessa två dagar, imorgon måste jag på stan och köpa en kuvertväska, ska fotograferas klockan 17, hämta min studenmössa hos natta, plugga.  åh börjar få panik. usch och fy.

svårt att skriva

haha sjukt svårt att skriva med långa naglar. jag är iallafall skitnöjd, hon var jätteduktig så det blev jättefint. hon hade med sina tvillingbebisar på sju månader, som satt tysta under två timmar, snällare bebisar får man leta efter och sötare också. ne nu ska jag på karros musikal och sen ska jag sova hos pontus :) måste plugga också, fy sjutton.

naglar

jag ska göra mina naglar idag istället. gick till mammas jobb förut och hälsade på, då var tina där och jag berättade om att jag ska förlänga naglarna imorgon osv, så sa hon att hennes kompis var jätteduktig på att göra det så hon ringde till henne och frågade om hon kunde göra mina och det kunde hon så hon ska komma hit om en timme eller nåt, och där jag skulle göra naglarna  från börjar var tydligen inget bra ställe för dom brukar få missnöjda personer från det stället till spahuset (där hon jobbar som ska komma hit) så det var bra att jag inte skulle göra där då. hihi. fick 100 kr billigare också, tackar man inte nej till. kommer bli ovant som fan att ha långa naglar bara, haha jag som är största nagelbitarn.. ooh längtar som tusan till studenten och balen nu. WIE!

plugg

försov mig imorse, glömde ställa klockan igår. det var väl iofs lika bra det så har jag hela dagen på att göra rester eftersom dom ska in på onsdag då betygen sätts. och jag har fortfarande massor kvar. men jag ska bannemig hinna, haha :) usch vad jag är trött. känns som jag inte har sovit på 10 dagar eller nåt. är hungrig som en varg också, får väl ta och göra lite frukost. ska på stan sen med mami tror jag, ska köpa skor och kuvertväska. sen imorgon ska jag hämta min balklänning och göra naglarna, wiie. längtar som tusan till balen. haha.

ne nu blir det plugg!

sjukt trött

jag tror inte någon förstår hur trött jag är. är så sjukt sliten, jobbat fyra dagar i rad kl 14-22. krävande jobb också. men ack så roligt, haha. men det känns verkligen att jag har jobbat. måste till skolan imorgon också, sen ska hela jävla dagen gå åt till pluggande, ska hinna med att sola lite hade jag tänkt. sen på tisdag är jag nog hemma från skolan och pluggar istället, sen klockan 15.00 ska jag göra min nagelförlängning, hoppas det blir bra. ne nu ska jag sova, ska sova så sjukt skönt. godnatt alla.

mätt

jag är mätt som en gris.
gick upp på stan, p orkade inte följa med för han var så bakis, stackarn, haha. köpte mors dag present till mamma, ett par skor och en bok, så jag hoppas hon blir glad. ingen affär var öppen idag av de jag ville gå i. äsch får göra det imorgon istället. köpte med mig mc donalds hem till pontus så nu har vi (eller jag) svullat klart, åt upp halva pontus hamburgare också, jag har inga hämningar. haha. jag är som en jävla man egentligen.

ne nu drar jag iväg till jobbet.


mors dag

image18
grattis på mors dag världens bästa mamma! ♥

i'm back

yes nu är jag tillbaka. har jobbat ända sen i onsdags så jag har inte haft så mycket tid till att blogga. jobbade tors,fred,lör och söndag 14-22. lättförtjänta pengar men det tar på krafterna ändå. igår och idag tjänar jag 165 kr i timmen för att det är storhelgstillägg så det är inte helt fel. ne nu ska jag och pontus snart duscha och sen ska vi kila upp på stan, jag ska bjuda på lunch och köpa morsdags present till världens bästa mami :)

skriver mer när jag kommer hem från jobbet eller imorgon.
puss

champions leauge

haha roger pontare och gusten grodslukare sitter som klistrade vid tv:n och tittar på champions leauge. själv tycker jag inte alls att det är intressant. sitter här med slingfärg i håret nu så vi får hoppas att det blir lite ny färg i mitt hår. ne nu skriver jag inte mer för idag, och vi får se om jag hinner med att skriva imorgon, åker nog från skolan direkt till jobbet, ska cykla. jag är så himla hurtig, höhö.

soss är bäst och en liten häst också ♥ soss stjärt -> ω

samsung

jag vill ha nya samsung u600, äckligt bra och snygg så den ska jag köpa snarast! hähä.
min dag blev inte riktigt som jag hade tänkt mig men bra ändå, gick på stan och provade ut min balklänning, den blev så fin så. sen åt jag på burger king med mamma, faktiskt rätt gott. köpte min kuvertväska idag också. sen jobbade jag och sen åkte jag till pontus och vi åkte till gustavsvik och spelade minigolf och jag förlorade som vanligt, fick 7 sjuor av 18 banor, haha sjukt dålig. nu kom soss till pontus och hon ska slinga håret på mig och pontus o gurra tittar på champions leauge finalen. :)

tretton

image17
första kvällen. den allra första gången vi strulade. åh älskling. 13 månader idag.

vaknade upp imorse och var helt förkyld. frågan är hur man kan bli förkyld över en natt? har ju aldrig ens fönstret öppet under natten så det är ett mysterium måste jag säga, haha. ne nu ska jag se på våra bästa år reprisen och sen ska jag upp på stan med mamma och prova ut balklänningen och kanske käka om jag har tur. sen ska jag jobba och efter det ska jag plugga och sen färga håret och sådär. fullt upp, haha.

älskling

haha älsklingen kommenterade inlägget igår. det är sånadär småsaker som gör en så glad. har varit en bra dag, sov med pontus inatt och det var lika mysigt som alltid, sen vaknade vi upp imorse och duschade och sen åkte vi till skolan, där satt jag och gjorde klart två uppgifter som jag sedan lämnade in. sen åkte jag på stan med soss och hannah, köpte två par skor, mina balskor och ett par andra. sen gick jag till ica och köpte ett äpple, naturgodis och vatten till mitt iv-val. väl inne på ica träffade jag på maddo som jag inte har träffat på jättelänge så det var roligt! :) sen på iv-valet tryckte jag lars winnerbäck på ett örngott och en väska,det blev så fint så. haha.
och nu sitter jag här, har kollat på ugly betty och desperate housewives nyss med sossan, och imorgon är jag ledig så jag ska spendera dagen framför datorn för att göra klart restuppgifter. sen jobbar jag 14-17 och sen blir det hårfärgning och så ska jag vara med när soss brors flickvän firas, alltid lika roligt. hihi

jaja end of toooday
miss my ponny♥


pontus



konstantine
23
i woke up in a car
chasing cars
+
tiotusen låtar till,
när jag hör dom tänker jag på dig.
jag önskar att alla kunde ha en sån tur som jag
och få känna sån kärlek som jag gör.
jag har verkligen hittat rätt, det vet jag.

jag älskar dig

skönt

jag slapp åka iväg till skolan och betala balbiljetten för det kunde soss göra åt mig istället, hon är så snäll hon.
har sökt sju olika jobb nu så det känns bra, får se om man får något då, vore ju en fördel det med, haha. gud vad jag är trött, man blir så trött av vädret också. nej nu ska jag gå ner och pussa lite på lovisa och hoppas på att jag inte blir sjuk. pappa åkte förut, kändes faktiskt lite tråkigt samtidigt som det ska bli så skönt att slippa höra massa tjat dag ut och dag in, haha.


balen

ska till skolan nu snart och köpa min och pontus balbiljett. det roligaste är att bussen går från mig 10.59 och jag kommer tillbaka hem 13.10. det tar alltså två timmar för mig att åka till skolan, köpa en balbiljett och åka tillbaka. sjukt egentligen. jaha, dom ringde från skolan nyss och lovisa hade kräkts i skolan, stackars ;/ hon har varit sjuk ofta nu på sista tiden. så jag måste vara barnvakt åt henne när jag kommer hem, sen ikväll om det inte regnar ska jag titta på pontus korpenmatch och sen sova hos pontus.

fint, verkligen jättefint sommarväder det är ute...
men regn och allt, man blir så glad av detta väder :|

sökande av jobb

mamma ringde nyss och hon har hittat massa jobb till mig som jag ska söka, känns bra att jag har kommit igång med jobbsökandet iallafall. och att jag har så mycket extra jobb nu så jag kommer få en bra lön i juni och då hoppas jag på en utlandsresa, eller så ska jag försöka spara pengarna (är tyvärr inte så duktig på det) haha.

o.c + miami ink

 

såg sista oc avsnittet någonsin idag men jag blev faktiskt lite besviken, det var inte lika bra som jag hade trott att det skulle vara, jag hade tänkt mig att alla skulle bo tillsammans och leva lyckliga i alla sina dagar men nej så blev det inte, haha. söndagar är faktiskt ultimata tv-dagen men inte nu längre när oc inte går, men alla bra repriser och sånt går då iallafall + miami ink och det är sjukt bra.

imorgon är jag ledig, men jag måste till skolan och köpa balbiljetten iallafall, sen måste jag plugga heeela dagen lång, ligger ju lite smått efter sisådär. och imorgon åker pappa till chile och är borta i 10 dagar, så det kommer bli alldeles fridfullt hemma, haha.


snälla människor

image13
(från förra sommaren, på älsklingen och mig)

ja, jag och pontus fick bevis på vårat äventyr idag att det fortfarande finns snälla människor på den här jorden, haha. lyckas alltid gör vi. vi skulle åka till ekershallen och köpa naturgodis och potatissallad till kycklingen, sen när vi kommer till kassan efter mycket om och men (så sjukt segt) så skulle vi betala en del med pontus kort och resten med mina pengar jag hade löst, tror ni pontus kort fungerar? så vi står där med 60 kronor och det kostar 75 så vi börjar få lite smått panik, så vi tänkte skitsamma vi köper bara potatissalladen då, men då står det en kanske 35-40 årig kille längre bak i kassan och säger "hur mycket fattas det?, jag betalar resten", vi: "nejdå det är lugnt" han: "jo det är klart ni ska grilla" åh han var så snäll. gud, tänk att det finns sådana människor, jag blir så glad :) haha. sen när vi ska gå in och kolla om hans kort fungerar på magnus uggla så gör det självklart inte det heller, så där står vi med 4 color och inga pengar så vi sket i det, sen kom jag på smartskaftet själv att jag har ju kortet med mig (det är avmagnitiserat) och fungerar bara ibland så jag tänkte inte på det, men då gick vi in i en annan affär och där fungerade det, så vi fick våra color också, haha så nu är vi hemma igen.

alltid lika skönt att ta en pizza i soffan, ellerhur älskling? haha


mat

jag och pontus är ensamma hemma hos pontus idag så vi ska snart gå och köpa lite mat att göra iordning och bara mysa ikväll, kanske tar ett skumbad eller något också. var på stan förut med mamma, julia och p. det var ju inte det lättaste att titta ut smycken, men jag hittade iallafall en jättefin klocka jag vill ha (se nedanför) och sen vill jag ha ett guldhalsband med ett litet guldhjärta. fick ett sånt av farmor och farfar när jag föddes men det gick sönder för jag hade alltid det på mig. men det där blir nog bra, köpte massor till studenten också, ballonger, serpentiner osv. ne nu ska jag pussa ihjäl pontus.


image12

scrubs

sitter hemma hos älsklingen, vi vaknade för någon timma sen och nu äter vi frukost (eller han), jag har iofs ätit en banan så lite har jag fått i mig. frukost är inte min starka sida, är aldrig hungrig på morgonen, tycker inte det är speciellt gott heller med mackor och sånt. min råggröt är faktiskt rätt god men dom har inte några råflingor hemma hos pontus tror jag inte, bara havregryn. mamma och julia är på stan och fixar hemligheter till mig, tror det är om studenten, haha. jag och p ska möta mamma sen på stan för att leta studentpresent till mig som farmor och farfar kan köpa. de vill så gärna köpa ett smycke till mig så jag får titta ut något fint.

ne nu ska jag titta på scrubs!
jag ♥ pontus, min älskade älskling, världens vackraste

skitväder

hade tänkt att jag skulle lägga mig ute och brassa på lite färg på min bleka kropp idag men det ville inte vädret. sviker mig alltid i mina planer. jobbet igår gick bra, dagen gick faktiskt jättefort, lagade god mat och tittade på "happy feet" och tittade på tv. sen när jag skulle hem så skulle jag köpa en bussbiljett i en sån där automat, tror ni automatjäveln tar emot min femma? nej, självklart inte. så där står jag med en femma, och tre enkronor som vägrar gå i automaten, sen till slut, 30 sek innan bussen kom så gick den i, rena rama turen. var säkert för att pontus ringde, han har någon magi den där grabben, haha.

ne nu ska jag skicka iväg jobbansökan och sen hade jag tänkt att duscha.
sen senare ska jag nog till marieberg med min lilla parvel och hans far som kommer på besök.

jobb

sitter hemma hos soss nu, simon är här och hälsar på, haha så söt unge. "jag vill inte seee cissi" haha tack för den. ska snart iväg och jobba, slutar klockan 22.00 ikväll, hoppas min huvudvärk går över tills dess, vore rätt skönt måste jag säga. åh måste till arbetsförmedlingen snart också, och så måste jag kopiera mina cv grejer osv och sen skicka jobbansökan, haha. får se vad det blir så måste jag plugga arslet av mig också, får göra det imorgon.. eller nåt. haha. ajaaaaaaa hejdå

kläder

skulle inte tacka nej till lite nya kläder..

asos2asos1
båda från asos :)

image8image9image10image11

dessa tre linnen och skorna kommer från ellos, dom skulle jag inte tacka nej till heller. någon som vill skänka dom till mig?


sjuk

imorse när jag vaknade hade jag världens huvudvärk och var illamående, sen när jag skulle upp och borsta tänderna blev det helt svart framför ögonen och jag började svettas och grejer, men jag fick pallra mig iväg till skolan och redovisa svenskan ändå. sen när jag kom hem somnade jag halv två och sov till halv fem men är fortfarande helt död, är helt blek också.. jag som ska jobba imorgon. men jag får pallra mig iväg, tjänar ju mycket när det är storhelg. skönt att jag inte jobbar i helgen iallafall. jobbade ju förra och ska jobba nästa så det blir skönt med lite ledighet.

pontus har åkt till mariestad för att fira sin morfar som fyller 60, grattis :) haha.
han kommer inte hem förens på fredag och jag som ville åka till mariestad men jag hinner inte eftersom jag jobbar imorgon, jaja .. kommer sakna den godingen iaf ♥

korpen

jag kom nyss hem från pontus korpen match, jag, soss och hannah begav oss iväg till rosta gärde för att kolla. vi höll på att halvt (eller helt) frysa ihjäl. helt sjukt kallt. imorgon har jag bara idrott och svenska och sen ska jag till banken och skaffa nytt bankomatkort eftersom mitt kort bara vill fungera ibland, sen ska jag med lovisa till dansen och sen hem antar jag och då ska jag kolla på ugly betty och desperate housewives som mamma så snällt spelar in åt mig.

ne nu ska jag och pontus lägga oss i badet, ska bli mys.

känner mig stressad över skolan,
måste verkligen ta tag i det...

gnäll

hela denna dagen hittills har gått ut på gnäll, haha jag gnäller, gnäller och gnäller (och hannah säger att hon gnäller) så det blir mycket gnällande idag. min lärare alltså, man får tuppjuck så JÄVLA DÅLIG och hemsk. haha hade en dröm om en annan bloggare idag, det börjar bli lite läskigt.. haha ojojoj. jaja, ne nu ska jag skriva lite om flyktingar hade jag tänkt, och idag har jag iv-val då ska jag trycka lars winnerbäck på ett örngott och en väska, wiie! :) hejdåpussalla

motion


en bild på älsklis och mig ♥

idag i skolan var det en föreläsning som handlade om ART. det är något behandlingsprogram för aggressivitet om jag har fattat det rätt, han som föreläste var hur bra som helst tycker jag. inte som alla andra tråkiga föreläsare som bara snackar fakta utan han körde verkligen sitt eget race, haha. sen efter det åkte jag hem till pontus och sov i några timmar sen åkte jag till mammas jobb och mötte henne och vi gick till ica och handlade tacos och brämhults juice, så gott.

ne nu ska jag ut och springa med julia, wish me luck, haha :)
imorgon är det sovmorgon till halv 12, ska nog gå till skolan hade jag tänkt.

release me

i am the wilderness locked in a cage 
i am a growing force you kept in place 
i am a tree reaching for the sun
please don't hold me down
please don't hold me down

i am a rolling wave without the motion 
a glass of water longing for the ocean
i am an asphalt flower breaking free but you keep stopping me
release me
release me 

i am the rain that's coming down on you
that you shielded yourself from with a roof 
i am the fire burning desperately but you're controlling me
release me
release me

så bra låt. ne nu ska jag äta lite mackor sen cyklar jag till pontus och där ska jag plugga lite hade jag tänkt, och även se på "den perfekta penisen" på kanal 5 klockan 21.30, haha det ska bli intressant. ne nu ska jag gå ner! pusss

spöregn för hela slanten

usch och fy vilket jävla väder, det spöregnar och pontus ska ha match ute ;/ den kommer nog bli inställd om det fortsätter regna så här. jaha, har jobbat idag, dagen gick faktiskt rätt fort, lagade mat och grejer, tittade på pelle svanslös och fucking åmål, haha. sen hämtade pappa och lovi mig och vi åkte och köpte glass, så gott med såndär glass med vit choklad och sen jordgubb inuti, strawberry dream eller någonting sånt. jaha imorgon är det skola då, jobbar på torsdag och då är det storhelg så jag får storhelgstillägg, mycket pengar det! :)

ne nu ska jag gå till soss och ikväll blir det sjunde himlen och OC!
sen plugga lite svenska, måste skriva klart skräcknovellen!

jag älskar dig pontus emil johansson,
du är den finaste och bästa killen i hela världen.

melodifestivalen

melodifestivalen för hela slanten, har laddat upp hemma hos pontus med cola light och godis, gott! det är jag, pontus, soss och erika här, haha alla tycker väl det är lika roligt ungefär... alltså inte speciellt roligt, haha så dåliga bidrag, fast det är det iofs alltid. jahapp, idag har jag jobbat, 8-16.30 och imorgon blir det samma tid också, känns lite hårt att gå upp så tidigt. uschans! jaja, nu ska vi åka hem till mig snart iaf. puss

helg

nu är det helg igen, hade egentligen tänkt att gå ut idag eller iallafall vara med på förfesten men mamma fick tokryck för att jag aldrig är hemma så jag fick offra mig, och jag ska ju ändå upp och jobba imorgon klockan åtta så det blir nog ganska skönt med en hemmakväll. vill ju se talang 2007 och CSI men det är samtidigt så jag får nog zappa mellan kanalerna, sen ska jag se criminal minds idag också, verkade skitspännande (såg reklamen). är sjukt hungrig och sjukt tjurig (för att jag är hungrig) har sånt fint temprament nu för tiden känner jag..

svartsjuka är rädslan för att förlora den man älskar,
så sant så sant..
jag önskar att jag var mindre svartsjuk.


det närmar sig

ja med stora steg, tiden går så fort och jag får mer och mer ångest inför studenten. det känns nästan som det negativa är mer än det positiva just för tillfället. fick ännu mer uppgifter idag, visserligen var de inte stora men ändå. har iallafall tagit mig i kragen och gjort klart tre stycken uppgifter på typ två veckor, en novell, en saga och en skräcknovell, känns ganska bra. men sen har jag kanske tio uppgifter kvar som jag ska hinna med på två veckor. hela min helg kommer gå åt jobbet och plugg. men jag måste verkligen skärpa mig, vill inte gå ut skolan med ett ig till. det räcker med ett redan.. sen kommer sommarlovet, har inte ens något sommarjobb, visst har jag ledsagarjobbet och extrajobb men jag vill ha ett sommarjobb eller ett deltidsjobb/heltidsjobb också och flytta hemifrån, vad fan ska jag göra sen? vad vill jag bli? alla tankar, det är ett sånt jäkla stort steg att ta studenten, insåg det förut idag att skolan är en sån stor trygghet, man vet vad man ska göra på dagarna, man vet att man ska till skolan, men vad händer sen när det är över? man måste söka jobb hela tiden och de jobben jag vill ha kommer ju inte på räls direkt. men man får väl "hoppas att det löser sig". men studenten innebär ju inte bara negativa grejer. finns ju faktiskt en del positivt också, som att man blir stor på riktigt, gått klart skolan och allt.
jaja, nog om det nu.

lars winnerbäck

image4

har precis bokat biljetter till lars winnerbäck
örebro conventum 5 dec!
synd att det var ståplats bara, jag hade velat sitta i år,
särskillt om han är själv, hade nog blivit bättre men äsch.
det blir nog bra ändå tror jag minsann.

jaha nu ska jag hoppa in i duschen och sen dra mig till skolan, tog en liten sovmorgon, dels för att jag inte kunde sova igår och för att lw biljetterna släpptes och jag ville vara 100% säker på att jag skulle få biljetter så jag ville boka när de släpptes, haha nördig som jag är men aja. lovisa den stackarn har vattenkoppor precis överallt typ, i öronen, på ögonlocket, över hela ansiktet, halsen, kroppen ;/ usch och fy. tur att jag redan har haft det.

ne nu ska jag hoppa in i duschen! ha en bra dag.

här är jag igen

har en ny bloggadress, ville inte ha http://cissola.webblogg.se känns som alla har blogg också, så så fick det bli. sitter och skriver min skräcknovell, nu går det faktiskt förvånansvärt bra när jag väl kom igång så den kan nog bli klar ikväll, hoppas det iallafall!

det är rätt skönt att ha en blogg och skriva av sig, det var faktiskt ganska många som läste min blogg förut så vi får väl hoppas att alla hittar hit, haha. eller iofs bryr jag mig inte så mycket om folk läser eller inte eftersom jag skriver ändå aldrig något vättigt. är äckligt trött så jag ska nog lägga mig i sängen sen när jag är klar med ett stort glas vatten och lite frukt! mysigt. jaja, hörs imorgon. och då ni, släpps LW biljetterna! WEY