älskade, älskade du




Jag har precis köpt en julklapp till mig själv. Världens bästa julklapp!
Åh vad glad jag är nu. Min älsklings älskling.

jag förstår inte


Alltså ni måste lyssna på
den här låten. Det är helt sjukt. Jag förstår inte.
Spola fram till 1.26 i låten. De två sista som sjunger är så jävulskt bra.
Jag njuter varenda sekund av den låten. Den här och Jeff Buckleys version
är så grymt bra!

första advent


Det är konstigt hur fort tiden går. Det är redan första advent och nu ska man börja julpynta. Jag fyller år om 17 dagar, det är julafton om 25 dagar och nyårsafton om 32 dagar, vart tar dagarna vägen? Snart är det 2009, det var ju nyss milleniumskiftet liksom? Jag hänger inte med längre. Jag vet vad jag ska ha för nyårslöfte under 2009 iallafall och jag hoppas verkligen att jag kan hålla det, för det är bästa nyårslöftet jag har haft hittills! :)

Imorgon ska jag ta mig en tripp upp till vinden och leta reda på mitt julpynt så det blir lite mysigt här hemma. Nu ska jag kolla på ensam hemma (älskar de filmerna) en stund innan parlamentet och sanningens ögonblick.




Sånhär ljusstake ska jag köpa. Mycket snygg!
Jag hoppas alla har haft en trevlig helg? Det har jag, men lite ångest har jag nog måste jag erkänna.
Puss alla mina kycklingar.

bilder från igår







årets kommentar


Jag och Lydia dricker bacardi och följande konversation utspelar sig:
Jag: Det här smakar som läsk ju.
Lydia: Ja det är ju läskigt.


Båda bryter ut i världens garv. Det var roligt, jag lovar.
Lydia tyckte att hon var så fyndig som kom på den där kommentaren, haha så värt! :)



svull


Åh herregud vad bakis jag var när jag vaknade imorse. Det var något helt utöver det vanliga. Jag ringde till Lydia så hon kom över till mig så gick vi till ica och köpte dricka och sen gick vi och köpte pizza. Fan vad det satt fint men nu mår jag dock illa som en gris. Vi kollade på fjorton suger också, den är så himla mysig och så satt vi och grinade ikapp till slutet. Haha. Så blödiga. Samtidigt som vi satt och kollade på filmen så ser jag att ensam hemma går på tv så den missade vi så nu håller jag på och laddar ner alla filmerna, dem är så jävla bra :)

Nej nu ska jag vila lite och äta upp min choklad. Muuuums!


godmorgon


Godmorgon mina kära vänner.
Jag har precis kommit hem efter min solning. Herregud vad det var skönt, men varmt! Så nu ska jag hoppa in i duschen och sen möta Lydia klockan 12 för då ska vi upp på stan. Vi hörs senare! Puss





carolapuss


Jag har inte somnat än.
Jag ska möta Lydia klockan 12, vi ska upp på stan och shoppa lite.
Jag ska hinna sola innan dess också hade jag tänkt.
Jag ska med andra ord nog gå och lägga mig nu.
Godnatt!


johan palm


FAAAAAAAAAAAAN JOHAN ÅKTE.
Jävla fittalice som är kvar, ÅÅÅÅÅH hatar henne.
Tur att Robin B är kvar iallafall!!


lydia den coola?


Haha jag sitter här med min kära Lydia.
Vi har kollat på idol, jag har svullat pizza och så har vi kissat i poolen.
Vi var nämligen på relaxen i gustavsvik förut så vi passade på att dra en kiss där.

Nu ska vi gnaga pizzakanter och stå på händer!
Carolapuss



föralltid min nr 1









Fan vad bra han är.
Jag avgudar precis alla låtar han någonsin har gjort.


mitt fotoalbum


hisstur


Nu har jag precis varit nere på ekershallen och handlat lite.
Mycket nödvändiga grejer, eller inte. Exotisk mix, det är som fruktsallad typ med melon, mango och blåbär i. Helt sjukt gott är det. Jag köpte isthé, hårspray, plättar och mackor också. Jag hade ett väldigt givande samtal med två killar i hissen också. Haha för sköna. Ingen fattade vart vi skulle åka. När jag kom upp i huset så hann jag inte gå ut hissen förän den åkte igen och då åkte den upp till killarna och jag trodde dem hade gått på på bottenvåningen medans dem hade gått på på tvåan och jag skulle ner till ettan då missade vi det så hissen gick ner till bottenvåningen som dem skulle till och jag fick åka upp igen, haha. Krångligt blev det men det var roligt.

Nu är nedladdningarna klara av 90210.
S01E01+2+3+4 så nu har jag att kolla på :)

90210





Nu när jag är ledig hela dagen tänkte jag passa på att kolla på den nya serien 90210.
Undra om den är lika bra som gamla beverly hills, det tror jag knappast men man måste ju ge den en chans ;)


världens bästa band













Varenda låt det här bandet har gjort är helt sinnessjukt bra! :)


tidig helg


Åh nu är jag hemma och ligger i sängen.
Det går inte ens att beskriva hur skönt det är. Mitt varma och sköna duntäcke. Mmm.. Idag har jag iallafall varit på stan med Lydia. Jag köpte en t-shirt, en cardigan och en jacka (eller ja den köpte mamma till mig i födelsedagspresent) sen så köpte jag inget mer.
Lydia, hon shoppade loss iallafall. Haha :)

Nu ska jag borsta tänderna och sen lägga mig och sova. Jag ska sova så sjukt länge imorgon för imorgon är jag helt ledig. UUUUUUUUNDERBART. Plus att det betyder att jag redan har helg nu. Wiiieee!


tröttsamt


Vad händer? Jag har sovit jättedåligt i natt med. Mardröm på mardröm. Så sjukt irriterande och jobbigt att jag inte kan sova ordentligt för jag blir som ett monster annars. Så lätt irriterad och tjurig.

Snart ska jag upp på stan med Lydia, vi ska shoppa litegranna och äta lunch och sånt. Jag ska få min vinterjacka av mamma idag också. Wie. Sen ska jag möta upp Susanne så ska vi handla ljusstakar till jobbet, sen tillbaks till jobbet och jobba ända till klockan 22.00 typ :/ trögt.

Nej nu måste jag klä på mig och göra mig iordning.
Puss!

krussidull och darinfans


Åh vad skönt. Nu har jag betalat alla mina räkningar så jag vet var jag har att leva för den här månaden. En positiv överraskning må jag säga. Idag jobbade jag till klockan 20.30, sen åkte jag hem till Emelie där jag åt min sallad och så kollade vi på tv. Lite senare kom hennes Kalle och då satte vi oss och kollade massa roliga klipp på youtube, det är helt sjukt vad man kan hitta grejer där alltså. Haha. Vi kollade på gamla krullproductionsgrejer, så sjukt bra. Krussidull är ju för bäst.

- Nedrans cockerspaniell, men skit nån gång då.

Jag hittade inget youtubeklipp på den så gå in
här istället om ni vill se.



Haha darinfans är ju för bra den med.

- Jag står här med min dotter jag.
- Står du där med din dotter?
- Nej, hon står där borta. Det är hon.
 


Haha för bra.
Precis min humor.


robin bengtsson





Åh så jävla bra.
Åh så jävla snygg.

chariot-stripped


Åh Gavins gamla skiva chariot är så bra (den nya är apapapbra den med) men på dubbel cdn så har han gjort om låtarna lugnare och alla är så himla fina. Åh jag blir så lycklig när jag hör dem!

Nu har jag precis tagit en lång och varm dusch. Det är så underbart att vara så varm och fräsh :) Jag ska strax gå till jobbet, idag jobbar jag ända till 20.00 sen efter det ska jag hem till Emelie en sväng är det tänkt! Nej nu måste jag föna håret så det blir torrt någon gång!

Åh jag är så trött. Jag har sovit dåligt i natt med plus att min kära boss ringde och väckte mig imorse. Sen i min lägenhet är det inte det lättaste att somna om för Ekershallens lager är precis under min lägenhet så dem håller på och härjar där nere med alla truckar och skit. Nej, nu ska jag göra iordning mig!
Puss

nightmaaaaaaare


När jag lagom hade somnat så drömde jag en mardröm så nu kan jag inte somna om igen. Jag förstår inte varför. Jag kan nästan inte somna om kvällarna men när jag väl har somnat så sover jag jätteoroligt och drömmer massor med mardrömmar. Inte alls roligt.

Nu ska jag försöka sova igen, har suttit uppe en stund nu..
Godnatt, igen..


bedtime


Jag har konstaterat att jag inte är så himla bra på att lägga mig i tid. Jag fastnar nästan alltid vid någonting. Ikväll var det olika bloggar och youtube. Jag fastnar iochförsig nästan alltid i bloggar. Undra hur många bloggar jag följer sammanlagt. Jag ska räkna dem imorgon och berätta, det är helt sjukt många iallafall. Nej nu så ska jag duscha en snabbis och sedan sova.



Jag vet att du vill, lite iallafall!



why oooh whyyy?


Det kom inget nytt avsnitt av gossip girl och desperate housewives idag. Så som jag förstod det så ska det kommer på söndag men jag fattar inte varför? Varför byta dag helt plötsligt? Alla serier kommer ju på tisdagarna från USA. Skumt. Jaja, jag får väl vänta till på söndag då.

Nej nu ska jag snart lägga mig tror jag, om jag lyckas.
Jag ska sova så länge imorgon, det ska bli så skönt! :)
Godnatt!

1 månad


Ja, nu är det en månad kvar tills om ni frågar mig årets mest underbara dag. Jag älskar allt som har med julafton att göra. Imorgon ska jag hem till mamma och pappa för att göra hemmagjorda julkort. Det gör vi varje år. Vi sätter på julmusik och sen tar vi fram pysselsakerna. Direkt när jag hör julmusiken som är samma skiva med samma låtar varje år så sprider det sig en total glädje i mig. Att höra Lovisa sjunga med i sångerna, det är så vackert! Jag bara längtar till den 23 december när jag åker hem till mamma och pappa för att klä granen och ha uppesittarkväll med bingolotto. Sen gå och lägga sig där och vakna upp där, gå och väcka Julia och Lovisa och sen springa ner till julgranen för att öppna ett paket. Efter det äter vi frukost, knäckemacka med julskinka, finns det något godare? Sen åker vi till mina kusiner där vi firar jul. Vi kusiner har infört en tradition som jag älskar. Vi lägger oss alltid i Alidas säng och sätter på Backstreet boys och sjunger med, alla kusinerna samlade. Jag kan inte komma på någonting som betyder så mycket för mig än just den stunden, just den dagen. Julafton. Vi äter vi mat och efter det kommer jultomten, sen är det Kalle anka och efter det åker lite av släkten (för att fira med andra delen av sin släkt). Vi stannar kvar och jultomten kommer igen (mest för Lovisas skull som älskar att hjälpa jultomten och älskar att öppna paket) sen äter vi resterna från lunchen. Jag verkligen älskar julafton när hela släkten är samlad. Jag blir som ett barn igen. Jag kan inte neka och säga att jag inte tycker det är svinroligt att få paket för det gör jag verkligen men det som betyder mest för mig på julafton det är att hela min släkt är samlad, att känna den underbara och glada stämningen och att känna lyckan som är helt total bland allihopa. Åh. Jag älskar julen.


Jag älskar er!



follow through


Jag tror det här är världens bästa låt.
Den går rakt in i hjärtat. Så sinnessjukt jävla bra är den.
Alltså det finns inte ens ord för det. Den berör mig så mycket och jag får så mycket minnen när jag hör den.



Gavin Degraw är en artist utan dess like, han är helt sjukt bra!
Min största idol.

boston tea party


Åh vad jag har sett fram emot det här avsnittet. Jag och Lydia har suttit och skrattat så vi fått ont i magen av reklamen. 
Filip och Fredrik är ju så jävla bra! Lätt bästa programledarna i Sverige.



jullmarikillmarikollmarikollibri


Har jag inte världens bästa syster så säg?
Hon köpte en av monkitröjorna jag la upp på min blogg till mig i namnsdagspresent när hon var i Stockholm.
Du är så bra du! ♥




serienatt!


I natt kommer det nya avsnitt av Gossip girl och Desperate housewives, underbart. Så jag ska ladda ner dem det första jag gör imorgon så jag kan kolla på det direkt när jag kommer hem från jobbet. :)


mardrömmar



Åh vad jag har sovit dåligt i natt.
Jag kunde inte sova igår kväll så jag somnade inte förän efter 01.30 och så sov jag oroligt hela natten för jag drömde massa mardrömmar. Jag fick ett sms av min chef också om att jag ska på utbildning idag vilket jag hade glömt så det var bara att gå upp nu. Har så ont i ögonen av sömnbrist och huvudet dunkar. Det här kommer inte bli någon bra dag, det känner jag på mig. Den började så dåligt :/


lördagen




Det var en rolig kväll det :)

Nu ska jag sova. Godnatt.


godnatthejdå



Jag är hemmmaaaa. woho.
det har varit roligt. lägger upp bilder imorgon. nu ska jag sova så jävla länge. är sp jövla trött.
jag skrev fel men jag orkar inte skrica om, mina fingrar är helt stela o kalla.

godnatt puss hejdå
haha lydiamedplatspåsarna du är så rolig . löööööv

Karl Emanuel


Nu är jag hemma från det jättefina dopet. Det var min lilla favorit som döptes, Therese's son Emanuel :)
Alla var verkligen skitfina och det var hur trevligt som helst. Det var suuupergod mat, kallskuret med potatissallad. Jag åt som en häst. Mums :)



De tre som sitter till vänster (Kvinnan, bebisen och mannen) hör inte till "det dopet jag var och kollade på".
Där sitter mamma Therese, pappa Patrik med Emanuel i knät, Patriks bror och prästen.



Therese, Patrik och Emanuel igen.



Emanuel får vatten på huvudet.



Dem var så fina så ♥


Jag är så glad för din skull TL att du har fått en sån fin son och att du mår så bra som du gör idag.
Du är en fantastisk mamma och en fantastisk männsika överhuvudtaget!

Ceciliadagen


Grattis mig själv på namnsdagen :)
Nu ska jag hem till mamma och pappa och få paket, woho.

Sen klockan 13.30 så ska jag på dop för då ska Emanuel döpa sig.
Det kommer bli skitroligt för jag har aldrig varit på dop.
Puss


robin bengtsson



Kom igen, vi gifter oss.


bussen


Idag när jag och Susanne skulle åka och handla på jobbet så stannar vi precis vid rödljuset utanför jobbet. Där finns det en järnväg och då så skulle det precis komma ett tåg som ska över där så lamporna börjar blinka rött men busschauffören som kör stadsbussen ser inte det så han kör över ändå och hamnar mitt emellan bommarna men som tur är hann han över på andra sidan rälsen. Haha men han hamnar mitt i bommen så bommen åker rakt ner i bussen så bommen gick av och fick sen tokryck och åkte upp och ner och sen gick av. Dagens roligaste iallafall. Susanne och jag skrattade så vi vek oss. Stackars busschaufför.





gossip girl


Haha okej. Det blev en jäkla massa Gossip girl nu. Det var inte riktigt meningen men alla är så jävla snygga.
Kalle, jag har ändrat mig. Hon är fan snygg. Kolla på den här bilden.





Penn Badgley


MEN. Jag kommer aldrig svika den här killen.
Säg någonting som inte är perfekt. Alltså helt seriöst.
Så sinnessjukt jävla snygg. Jag förstår inte.



Åhhhhhhhh jag skulle inte banga.

gossip girl


Jag har ändrat mig ang. Chuck i gossip girl sen jag såg de senaste avsnitten. Han är faktiskt rätt het.
Det är nog det där mystiska över honom som är sexigt. Ja, det tror jag :)



Skulle du banga eller? Haha

grattis!


Jag glömde föresten skriva igår att jag har fått en liten kusin :)
Grattis Lasse och Mia till eran tjej. Jag hoppas att vi kommer och hälsar på snart så vi får se henne!


jobb



Äntligen hemma igen.
Det var en snabb dag på jobbet idag kändes det som, det gick väldans fort iallafall.
När jag kom dit så åkte vi direkt till Willys och handlade lite åt fritids, mellis och sånt. Sen bjöd Susanne mig på mat så nästa gång ska jag bjuda henne. Hon är så snäll så. När vi är där så ringer min chef mig och säger att jag ska ta influensasprutan (för jag var sjuk när de andra gjorde det), så det var bara för mig att cykla dit och ta den där jäkla sprutan, (jag tycker sprutor gör förjävla ont, är inte rädd för dem men ont gör det) men jag är jätteglad att vi fick den gratis på jobbet, hur bra som helst eftersom jag har jordens sämsta immunförsvar. Väl tillbaka på jobbet så skar vi lite grönsaker och gjorde iordning dippen, sen var det mellis, sen spelade jag mario kart på nintendo wii:et sen så åkte jag hem. En bra dag på jobbet helt enkelt :)


godmorgon


Godmorgon alla glada, eller ja alla sura med :)
Idag är det äntligen fredag vilket betyder heeeeelg. Underbart.
Jag ska strax på stan för att inhandla doppresent till lilla Emanuel som ska döpas på lördag sen ska jag till jobbet. Idag slutar jag 16.30 vilket är en halvtimme tidigare än vad jag brukar sluta och den där halvtimmen gör verkligen skillnad på en fredag. När jag kommer hem ska jag städa lite och sen kommer Lydia och ska slinga håret på mig och så ska vi mysa till Idol :) wie.

Nu måste jag klä på mig, ska vara på jobbet om en timme!
Puss

....



Ibland önskar jag att jag var någon annan.



desperate housewives


Sitter på jobbet nu. Jag fick stressa hit för att jag var tvuuungen att kolla på Desperate housewives. Det är så sjukt spännande. Jag har verkligen missat hur mycket som helst när min dator har varit paj.
Nu har jag ett desperate avsnitt kvar och sen typ fem gossip girl så jag har att göra när jag kommer hem :)

godnatt



Nu ska jag faktiskt lägga mig. Jag tror jag kommer somna gott ändå.
Jag kan ju inte neka att det pirrade till lite i magen.
That's one secret that I'll never tell.



XOXO gossip girl, hähä



G.G & D.H



Jag ska upp och jobba imorgon och jag har inte somnat ännu. Det känns ju väldans bra. Har ju iofs bara mig själv att skylla för jag kunde inte låta bli att ladda ner alla Gossip girl & Desperate housewives avsnitt jag har missat nu när mitt ljud och internet inte har fungerat på datorn. Så nu har jag kollat ett G.G och ett D.H :)






dattaflikkan



Som den datorhacker jag är har jag (med lite tips från andra) äntligen fixat mitt ljud på datorn.
Så nu fungerar allting igen. Woho! Äntligen. Nu ska jag bara köpa mig ett par rejäla högtalare till datorn eftersom den här klappdatorn har så lågt ljud. Men jag är nöjd att det ens finns något ljud och nu kan jag använda XP också och inte Vista som är så sjukt segt. Wieee :)



Inga fel, inga fel..

Satt nyss och lyssnade på massa "partymusik" haha låter så töntigt att säga det men vet inte hur jag ska förklara det annars och blev faktiskt lite taggad inför helgen. Ska vi köra eller Lydia? ;)
Vi får talas om det imorgon!

Nu ska jag borsta tänderna och smörja in mig i lite brun utan sol.
Puss!

my looooove




Kom igen. Flytta till Sverige så kan vi ligga sked hela dagarna.
Jag vet att du vill.
Du vet bara inte om det än!


minnen



Satt och kollade igenom Soss bilddagbok och hittade massa bilder så då tänkte jag att jag kunde lägga upp dem här.





Haha jag hemma hos Soss för ett antal år sedan :) (ser för
övrigt ut som en gris, haha så kuuuul kort)



Joline, jag och Lydia i Sunny beach 06.



Jag hemma hos mina kusiner



Jag på Soss uteplats



Soss och jag någon gång? Tror det var på min födelsedagsfest när jag fyllde 18.



Jag och Soss på studenten. Lägg märke till hur sexigt jag står med mina fötter.
Sådär konstigt står jag jämt. Förstår inte varför.



Jag och Soss på stundenten igen :)



Soss och jag på balen.

Där tog korten slut.
Eric Clapton - Tears in heaven. Allt som behöver sägas :)

välkommen


Välkommen in i bloggvärlden lilla
Soss.
Nu får du fan ta och uppdatera lite oftare än du gjorde med din andra ;)


min dag



Hej alla glada.
Jag var hemma från jobbet idag med för att vila upp mig.
Lydia kom hit vid 15 typ så skulle hon slinga mitt hår och det gick ju jättebra.. eller inte.
Har så jävla tjockt hår och håret var fortfarande helt fucked up efter jag hade haft dustit i det. Så vi sket i det och sa att vi skulle ta det en annan dag snart istället.
Vi cyklade en jävla sväng och handlade lite grejer. Jag köpte brun utan sol och tandkräm för den som vill veta, jävligt välbehövligt. Vill inte se ut som ett lik.
Lydia handlade lite hårinpackning och annat och sen mat. Sen cykelvägen hem var ju ett projekt i sig. Haha Lydias jävla lådor hon hade köpt tog så stor plats. Haha men hem kom vi iallafall :)

Nu har jag precis ätit lite toast. Gott var det.
Jag orkade inte göra någon riktig mat.
Jag måste diska, men det gör jag innan jag ska gå och lägga mig.
Kom ihåg det nu Cecilia!


godnatt






Jag med. Hur mysigt vore det inte?
Fast inte med mannen på bilden kanske.
Någon frivillig som vill komma hit och ligga sked med mig? Haha
Godnatt


nu ska jag också börja



Jag har alltid tyckt att alla som håller på och tjatar om gratisbio, gratis kläder osv är så jävla jobbiga men eftersom det är så poppis så tänkte jag ge det en chans. Så bli medlem här hörrni. Det verkar jävligt bra. Genom att göra olika saker så får man gratis presentkort. Klicka
här.


Pyss

h&m


Jag fick mitt paket från H&M idag. Jag beställde för ett tag sedan ett par skor, en BH och trosor.
BHn var verkligen jättefin och trosorna med och skorna med så jag är asnöjd.
Själv tycker jag H&M har bäst underkläder. Alla mina favorit BHar är därifrån (har iofs bara BHar från H&M så det kan ju vara därför). Haha



(mamma du behöver inte vara orolig för det här köpte jag för längesedan och betalade med kontokort, så jag har inte shoppat upp mina pengar som jag har kvar på det här) haha.


skorna



bhn och trosorna


fattiga riddare



Fattiga riddare blev det. Gott var det men inte lika gott som jag hade tänkt mig.
Jäkligt enkelt att göra. Kan lägga ut receptet, det är för två personer.
Detta behövs:
2 ägg
1 dl mjölk
5 brödskivor
2 krm salt
och lite smör/olivolja att steka i.

Blanda;
2 ägg
1 dl mjölk
2 krm salt

Doppa sedan bröden i smeten och stek dem,
ha på socker och kanel om man vill. Jag tycker inte om kanel så jag tog bara socker :)

Som sagt, enkelt som sjutton :)

mat?



Nu har jag äntligen tvättat klart för idag.
Sitter och funderar på vad jag ska göra för mat. Några förslag någon?
Jag är så dålig på att komma på nya grejer. Vet att mina ägg går ut imorgon så jag skulle ju kunna göra något med ägg..
Ja, så får det bli. Fattiga riddare kanske? Var år och dar sen jag åt det. Älskade det som liten, undra om det är lika gott nu.

Nej nu ska jag dra mig igen. Puss


sjuker



Jag är sjuuuuuuuuk.
Det är så tråkigt. Jävla tvätt.
Har tvättat sju maskiner och har säkert minst fyra kvar. Kommer aldrig hinna bli klar tills min tvätttid går ut.
Får tvätta resten imorgon :) Nej nu ska jag sova innan jag ska ner i tvättstugan igen. Puss


städa



Herre min gud vad tvätt jag har.
Hade 3 maskiner med bara underkläder och handdukar i. Helt sinnes.
Det här lär nog ta ett tag, och det lär inte bli klart på långa vägar heller för jag har säkert typ 6 maskiner till.
Idag får bli en riktig städardag tror jag, det behövs verkligen för jag börjar få panik här hemma.

Nej nu ska jag diska lite.

:)


matmatmat



Du är ju rolig du :)

Är hemma idag. Sjuk som vanligt känns det som men det börjar kännas bättre igen.
Har precis lagat lite mat, det blev fullkorns spaghetti och köttfärsås typ. Gjorde skitmycket så det blev massa matlådor också. Underbart!
Nu ska jag stax ner och slänga sopor och boka tvätttid, hoppas det finns någon idag. Annars får jag ta en imorgon. Det går ju lika bra det.

Nej nu måste jag kila!

dagen idag



Som jag trodde så är jag inte i säng ännu. Eller jo i sängen är jag ju men jag sover inte.
Tog precis en lång och varm dusch. Så jävla skönt. Hela kroppen är helt varm och len nu. Så luktar man så fräsht också. Underbart :)

Tänkte jag skulle berätta om min dag idag. För er som är intresserade.
Vaknade klockan 10.50 efter 15 timmars sömn (hur lyckas jag?) ringer till jobbet och undrar om vi har APT (vilket innebär att jag börjar jobba klockan 11) och självklart hade vi det så jag stressar upp nyvaken, klär på mig snabbt, borstar tänderna, sminkar mig och drar iväg. Väl på jobbet var det fullt upp. Gick till Lucullus och handlade, satt vid datorn med pappersarbete osv. Slutade klockan 17.00, begav mig till direkten och hämtade ut mitt nya modem. Så nu har jag ääääntligen internet igen. Hann installera det efter mycket om och men och talande med en support från bredbandsbolaget, till slut gick det. Emelie ringde så jag mötte henne och cyklade hem till hennes nya lägenhet som har blivit så fin så. Där satt vi och packade upp lite grejer. Åt riskakor, drack isté och kollade på fotbollsgalan. Synd att min älskling Mellberg inte var där och tog emot priset :( Sen så åkte jag hem, kom hem typ 22.15. Satte mig vid datorn, samtalade lite med min kära Lydia, smed planer osv.
Sen hoppade jag in i duschen och här sitter jag nu med lite panik för jag vet att jag ska upp 08.00 imorn. Det blir inte många timmar. Cykla ska jag göra också, ända till brandstationen. Buhu.. Aja.
Godnatt mina små vänner.


amen tjanna



Skapligt tröttsamt att jag ska på brandutbildning 9-12 imorgon, men det kan vara bra att lära sig.
Måste dem lägga utbildningen så tidigt? Bläää! Nej nu ska jag snart duscha och sen sova tror jag.
Om jag känner mig själv rätt så kommer jag inte somna än på länge så det kommer säkert en inlägg till innan.

:)

lydia


Jag och min kära vän Lydia bestämde oss för att vi skulle dra ut i lördags och så blev det.
Vi började med att förfesta hemma hos mig, haha en väldigt rolig förfest må jag säga. Bara Lydia och jag. Hon är så underbar så den där tjejen! :) Sen bar det iväg till Klaras, och väl därinne så var det drag. HA HA HA. Kanske sjukaste kvällen på länge. Lydia blev typ våldtagen av en tjej inne på toaletten. Sen efter det träffade vi Annéa och Sanna så vi dansade med dem ett tag sen så hamnade jag, Lydia och Annéa inne i Djbåset där vi stod och dansade med Djn. Han såg rätt nöjd ut må jag säga. Haha. Sen hamnade vi hemma hos mig på efterfest, den varade till typ 07.00. Ja herregud. Det var roligt. Men jag var så jävla bakis på söndagen. Vaknade vid 12, pappa hämtade mig. Åkte hem till dem och sov hela dagen, sen skjutsade pappa hem mig och sen somnade jag klockan 20.00 på söndagen och vaknade 10.50 idag. En jävla massa timmar, men det behövdes nog :)

Förfest:









Efterfest:




lördag



Vilken jävla kväll. Haha.
Är fortfarande bakis.
Nu ska jag sova igen!

monki!!




Snälla gud gör så att monki öppnar i Örebro.
Jag vill jag vill jag vill.
Fan så snygga kläder. GE MIG!

min vanliga tur



Jag lyckas ju som sagt med det mesta här i livet, verkligen.. Haha.
Jag är så sjukt klantig. Skulle dra till mig min bärbara dator igår, men sladden hade fastnat. Så jag rycker till lite hårdare.
Det står en spegel på golvet, en såndär lång smal från Ikea. Så den lyckas jag rycka ner för sladdarna fastnade i spegeln, så spegeln ramlar över mitt modem så spegeln går i typ 1000 bitar och modemet går såklart sönder.
Jag blev så jävla frustrerad så jag höll på och bryta ihop. Min vanliga tur :)
men som tur var så fick jag ett nytt modem gratis, men minuset är att jag inte kommer ha internet på typ 1 vecka. Jävla skit.

Men jaja, sånt är livet i guess.


paradiset

 





















Jag skulle göra allt för att få lägga mig
på stranden. Solen skiner. Man ligger i en solstol,
har bikini på sig och en strawberry daiquiri i ena
handen. ÅHHHHH! Ge mig.
Jag behöver verkligen det.
Snälla. Någon som vill bjuda mig?
Jag kommer älska dig för resten av mitt liv
isåfall!

lite nytt på bloggen

Nu har jag ändrat om lite i min blogg..
Orkade inte ha kvar det gamla så såhär får det vara en stund tills jag orkar göra om det finare :)
Nu ska jag iallafall duscha och sedan cykla iväg till jobbet.
Är sjukt hungrig men jag ska iallafall plåga i mig den där måltidsersättningsdrycken.
Får intala mig själv att den är god :)

Hörs senare efter jobbet säkert.
Puss!

shopping!




Jag har precis beställt lite saker som jag tänkte ni skulle få ta del av.
Denna bh & trosorna till och sen..



de där skorna :) det kommer bli toppenbra!

soduko



hur fan stavas soduko?
hittar olika stavningar överallt men aja..


godnatt.
nu soduko sen sova.
det har blivit lite av en ritual.
jag spelar lite soduko (har det på mobilen), enda spelet jag har för den delen.
sen så försöker jag sova.
hoppas jag lyckas:)

godnattsovgottdrömsött

fuckthis



Trött
trött
trött
trött
trött
trött
trött
trött
trött
trött

mm det skulle man ju kunna säga att jag är.
helt jävla slut i kroppen, ögonen och huvudet
men har ändå inte ro och ork för att gå och lägga mig.
hur går det ihop?

älskade älskling!





Grattis min älskade lillasyster på din 12års dag.
Jag älskar dig sjukt mycket. ♥

sova



Det känns som om det är dags att sova.
Jag börjar bli trött, men vill ändå inte sova. Konstig känsla.
Jag ska upp tidigt imorgon, närmare bestämt klockan 08.15.
Ska på föreläsning om neuropsykiatriska funktionshinder mellan 9-16.
Det ska bli intressant.

Nej, dags för sängen.
G'natt:)


if i were a boy


Åh vad jag älskar den låten.
Den är så sjukt fin och bra och den har allt.
Hon gjorde den så bra live på EMAgalan också.
Den är verkligen så jävla bra!




sun was just yellow energy

jag lyxade till det och badade skumbad med tända ljus. så jävla välbehövligt.
mitt när jag tänkte massa depptankar
så kom gavin dagraw(min älsklingsälskling)-chariot på.
det måste vara ett tecken på nåt sätt.
ja, det måste det.

tänk att musik verkligen kan få en på bättre
tankar och bättre humör.

is my head still on?



Jag är trött idag.
Har knappt sovit någonting inatt.
Är nog fortfarande bakfull också, och hungrig.
Kunde inte äta något igår för jag var så bakis.

Hur ska den här dagen sluta?
Jag känner mig som en zombie.
ÅHHHHHHHHH



skitskitskitskit



Jag lyckas alltid fucka upp allt i mitt liv som är bra.
Jämt.
Jag har bara mig själv att skylla.



kryssning



wiE!
Nu drar jag, Emelie, Majiiii och hennes kompis iväg på kryssning.
Det kommer bli fett! :D

Hörs imorgon!
Puss



EMA



Glöm inte EMA 2008 på MTV kl 21.00!!
Det kommer bli asbra tror jag.


14½ timme


Inatt har jag sovit skulle man kunna säga.
Somnade till 2½ men som börjar 19.00 och så vaknade jag nu, 09.20.
14½ timme, inte illa pinkat. Hoppas att jag är utvilad nu bara :)

Nej nu ska jag läsa lite bloggar och sen äta frukost.
Puss



Loka brunn



Nu ska jag iväg till Loka brunn på konferens med jobbet.
Kommer hem imorgon.

Puss





förkyld som ett djur



Jag har gått och blivit sjuk/förkyld lagom tills imorgon då jag ska till Loka brunn. Värt.
Snoret bara rinner, har ont som fan i näsan & bihålorna och ont i halsen.
Förhoppningsvis kan jag följa med ändå imorgon, bara det inte blir värre.

Jag ska ringa pappa och se om han kan skjutsa mig till sjukhusapoteket så jag kan köpa
slemlösande tabletter (för bihålorna), så jag kanske blir lite bättre.


Pöss

you mean the world to me



Julia & Lovisa,
jag älskar er så jag får ont i hjärtat.
Det finns inga bättre systrar än er.


min fina tatuering. älskar er.