halsont

nu har jag fått ont i halsen också.
så tråkigt att ha ont i halsen, svider som sjutton. hoppas jag inte blir mer sjuk nu bara, ska ju flytta i helgen och sen jobba hela veckan, kan verkligen inte missa någon dag nu får jag behöver varenda krona. hemskt men sant, haha. har inte packat klart, orkar inte. fixar det imorgon, vi har ändå inte lastbilen förens 16-20. ska åka och storhandla lite innan och fixa lite annat smått och gott. vi måste ju ha käk så vi klarar oss.

betalade första hyran idag också. åh allt känns så roligt och spännande och allllllllllt man kan tänka sig, haha. det kommer bli så bra, jag är så lycklig!


smoothie

smoothie kan vara bland det godaste som finns. så gott när man gör själv. mums.
köpte en från ica idag också som smakar jordgubb - guava, den var också god. jaja sitter på jobbet nu och väntar på att alla ska komma, är ensam här. men det är ganska skönt då kan man ta det lugnt ett tag. vi flyttar imorgon, tänka sig. känns helt overkligt. oh, känns så skönt men är samtidigt nervös. ska bli så roligt och ställa allt tillrätta och sånt. jaja nu måste jag fixa iordning lite här borta.

nycklar

WOHOW vi har fått våra nycklar till lägenheten idag, hur roligt som helst. var där förut och tittade, var inte alls som jag trodde, trodde att det var i vardagsrummet var det ljusgult med en fondvägg som var grön. helt okej tapet. det är bara sovrummet som är EXAKT likadan tapet som jag har i mitt rum hemma, inte så värst kul, en mörkröd/vinröd, men det blir ju vad man gör det till så det blir nog bra och det bästa av allt var att vi fick tapetsera om i köket. badrummet var mycket större än vi mindes att det var och så hade vi två stora garderobsutrymmen, svinbra. är hur nöjd som helst! :)

så vi kan börja flytta nu när vi vill, längtar som tusan.
älsklingen ska bjuda mig på bio idag också!

ni kommer få följa mig i min kamp sen, men jag kommer inte kunna skriva på ett tag för vårat internet har inte kommit än till lägenheten..

nyttigt värre

har varit så nyttig idag, är stolt över mig själv. åt på pizzaplaneten med mamma, åt tacobuffé, bara gurka, sallad, majs och lite köttfärs, och pyttelite tacosås. annars brukar jag ta massor med ost och cheddardip och grejer. men jag höll mig! sen till kvällsmat åt jag bara wookgrönsaker. känner hur det börjar ta sig. blir mer och mer peppad ju bättre det går, och min älskade pojkvän peppar mig också för han vet hur gärna jag vill det. han är uuuuunderbar :)

     

okej hörrni, jag har en sak att berätta.
jag börjar lite smått den här veckan, eller rättare sagt STORT för mig. har slutat äta godis och dricka cola. det är svinbra för att vara mig. men sen nästa vecka när jag har flyttat så blir det bättre med maten, för då kan jag bestämma själv vad jag äter. jag säger inte min vikt nu, det får ni veta sen när det är klart. undra hur lång tid det kommer ta. men det ska gå, det ska gå.

ska upp på stan nu och möta min kära moder, kika lite på stan och köpa lite nödvändiga grejer inför flytten, såsom en pärm med platsfickor där vi kan lägga viktiga saker som bankgrejer, kvitton etc. sen ska jag köpa som ett fotoalbum, sånt man gör själv. klistrar hur man vill. där ska jag klistra i massa recept och sådant och göra min egen kokbok. det blir bra grejer det.

sju kilo

min kära chef ringde förut och medelade mig att jag har jobb HELA september, så de dagarna jag inte hade jobb fick jag jobb på då + att jag har jobb de flesta helgerna också. hur bra som helst. behövs i dessa dagar så att säga. sitter på jobbet nu, hunnit städa lite och sånt, snart kommer ungdomarna hit och då blir det full fart i huset.. käkade pizza förut, visserligen kebabpizza med sallad. men förlåt fader för att jag har syndat. haha. nu ska jag inte äta någon mer skräpmat, nu jävlar ska jag ta det här seriöst. ni ska få följa mig hur det går, min 7 kilos kamp.
nu katrin schulman, nu bantar vi tillsammans!!

migrän

vaknade imorse av en gosandes älskling bredvid mig, alltid lika mysigt. han cyklade till jobbet och jag tittade på heroes, sen helt plötsligt får jag världens huvudvärk. känner mig spyfärdig, får rusa till toaletten och spy. alltid lika roligt med migrän. för några år sen när jag åt andra p-piller fick jag också migrän, bytte till p-stav, det var skitbra, sen började jag käka nya p-piller. som skulle vara jättebra, andra hade tydligen inte fått några biverkningar nästan men nu verkar det som att jag inte tål dom här heller. jobbigtjobbigt. aja det där löser sig väääl :)
ska upp och äta lunch med älsklingen sen blir det jobb!


om du lämnade mig nu

image35


det skulle bli för tomt om ingen fanns där som värmde mig i natten
men jag skulle aldrig ha tålamod nog att bli förstådd, ingen känner mig så väl som du
jag skulle fastna i min ensamhet igen, om du lämnade mig nu.

han gör det igen och igen och igen. lars winnerbäck. den bästa av dom bästa.
finns inte ens ord för det. han har varit min idol i snart 11 år.
11 år, det är ruggigt mycket. jag kommer ihåg första gången jag hörde han,
det var i bilen på väg till lovisa på sjukhuset när hon var nyfödd.
någon gång nov/dec 96. sen dess har jag alltid ALLTID
tyckt att han är världsbäst. i år blir 5e året i rad jag ser honom.
jag har inte tröttnat hittills och jag tror aldrig att jag kommer tröttna.
han är och förblir den största inom musiken som jag vet :)

nu skiter jag i det här

med låtar som rubrik.
skriver då och då ifall jag tycker om någon låt istället. roligare att komma på egna rubriker. kom hem från mariestad igår. gick lite på stan med älsklingen och han bjöd mig på mat. världens bästa! sen åkte vi ut till ikea och köpte köksbord + stolar, hylla, lampor och massa mer. bestämde även vilken soffa vi ska köpa nästa månad. ska iväg till rusta idag och köpa micro, dammsugare, kaffekokare och lite smått. roligt att känna att det verkligen börjar närma sig. bara 5 dagar kvar till vi flyttar. börjar faktiskt bli nervös. hur ska jag klara mig utan min familj? inte för att jag flyttar till någon annan stad så jag kan ju träffa dom när jag vill. men ändå. blir en stor omställning ju. men det allra bästa är ju att få bo ihop med pontus, såååååå som jag har längtat.

ne nu blir det stan och sen jobbet!

saosin - voices

sliten sliten sliten. yes det är man.
idag var jag på stan innan jobbet istället, från 11-14. fick med mig en jättefin lång tjocktröja med en stor döskalle på från carlings, supernöjd och sen ett par stövlar till vintern. hann också gå förbi banken så jag fixade att jag sparar pengar på mitt sparkonto och sen så har jag börjat pensionsspara, lika bra att vara  tidigt ute så man kan leva lyxliv där jag är en gammal pensionär. då blir det resor, resor, resor! då kan man snacka om att leva livet. haha. börjar klockan 13.00 imorgon, och slutar klockan 17 as usual. sen blir det mariestad hela helgen.

ne nu ska jag sova är superdupertrött, ska bara titta på lite tv först.
PYSS!


älskar min ponny!
du gör mig så lycklig.

backyard babies - friends

idag måste jag gå till banken och fixa så att jag kan betala med internetbanken och sen fixa så jag kan föra över mina sparpengar till ett vanligt konto, sen efter det ska jag hämta ut mina studentkort. ska bli jätteroligt att se, även fast jag redan sett dom, men då satt ju inte alla i ramen och vissa fick jag välja bort för fotografen hade tagit förjävliga bilder i den där boken så där fick det minsann ändras om. sen bär det iväg till jobbet, jobbar som vanligt 14-17 idag, och efter det ska jag möta ayla, så ska vi kika en sväng på stan, och sen 18.30 börjar jag jobba igen och jobbar till 21.00.

imorgon åker jag och min älskling till mariestad och hälsar på.
ska bli roligt för det var alldeles för länge sen! :)

oasis - don't look back in anger

ny dag, nya tag. yesbox.
blev väckt för tjugo minuter sen av lovisas gamla dagis som behövde en vikarie, men jag jobbar ju idag så det gick ju inte så bra. men jag sa att dom gärna fick ringa om jag behövdes igen så det hoppas jag att dom gör! då har jag ännu ett till ställe och vara vikarie på. kanske inte världens bästa att vara vikarie på ett dagis men det är alltid något :)

lars winnerbäck - för dig

image34

jag sitter och ler för mig själv och tänker på början av vårat förhållande. efter några månader trodde jag inte att man kunde älska någon mer än vad jag gjorde då. men jag älskar dig mer och mer för varje dag som går! jag har verkligen en sån underbar pojkvän. jag älskar dig rakt igenom. jag älskar allt med dig. allt, allt, allt. du får mig att känna mig behövd och älskad, och vacker även fast jag inte själv tycker det. du är verkligen en underbar person pontus och jag önskar att alla kunde få känna den kärlek jag känner till dig. du är den bästa killen jag någonsin har träffat och jag vill tillbringa varenda sekund av mitt liv med dig.


du är resan som jag velat ska ta fart
du är gåtan som jag aldrig löser klart
du är början på nåt nytt och nånting underbart
för mig, för mig, för mig

lars winnerbäck - timglas

11 dagar kvar, kan ni tänka er? 11 dagar kvar till jag blir sambo! wihow.
längtar som en tok. tänk att äntligen få bo tillsammans. bara du och jag älskling. det kommer bli helt underbart! var ledig igår, tog en långpromenad och käkade med ayla, sen lagade jag, pontus, gurra och ayla godaste maten. färskpasta med kycklingsås, MUMS! skulle egentligen har varit ledig för jag hade inte fått något mer jobb men så ringde min chef och sa att jag har jobb två veckor framåt: mån-tors 14-17 & fre 13-17. inte så många timmar iofs men det är bättre än ingenting. så jag ska vara assistent åt en ungdom på fritidstiden, kommer bli roligt. trivs jättebra där också så det blir toppen.

skulle ha varit med soss idag men det hinns inte med det heller, för direkt efter jobbet ska jag till min kära kusin som fyller 18 idag och fira honom! GRATTIS ELIAS :) men vi hinner kanske ses framåt kvällen. det visar sig.

herregud, jag är fortfarande helt slut. vet inte vad det är med mig. känns verkligen som om jag inte har sovit på flera dygn. men men det går väl över förr eller senare, höhö. ne nu ska jag klä på mig och fixa lite innan jag åker iväg till jobbet!


regina spektor - samson

som vanligt så blir ens favoritlåt känd och spelas sönder på radio, men äsch jag tycker fortfarande om den så det är bra det. har inte skrivit på länge. är helt slutkörd. känns som om jag inte har sovit på flera år, har jobbat hela sommaren sen jag kom hem från kroatien och det var en vecka efter studenten. men nu ska det bli skönt med lite semester, mamma & pappa jobbar ju och lovisa & julia går i skolan så jag blir helt själv här hemma. hur skönt som helst.

är barnvakt åt lovisa hela långa dagen idag. vi ska nog åka och fika med våran kära kusin alida om hon vaknar någon gång. sen får vi se vad vi hittar på. sen ikväll blir det antagligen fest, en i pontus gamla klass som har inflyttningsfest. är inte helt supertaggad men jag hinner nog bli det, brukar bli så.

ne nu ska jag kila ner och börja göra iordning käk.

puss!

eva cassidy - imagine

äntligen äntligen äntligen helg. har nog aldrig längtat så mycket efter helg. vilken dag, är helt slutkörd. ska bara vara hemma och sova sönder. ska bli så skönt! har ätit kräftor nyss med mor och far min. klämde säkert i mig 100 st, så sjukt gott men så jävla jobbigt att skala. tappar ju lusten och äta efter typ en kräfta, mina händer är helt trasiga, haha. har ont i hela kroppen, nacken och ryggen. sen har jag fått urinvägsinfektion IGEN. så nu käkar jag penicillin igen. gött. man kan få kronsisk urinvägsinfektion så jag hoppas verkligen inte att jag har fått det. men jag har haft urinvägsinfektion två ggr på 1½ månad. vet inte hur jag lyckas..

ne nu ska jag ner och mysa lite med lovisa!
puss

elisa - dancing

så fin låt!
vet inte vad jag ska skriva, skriver bara strunt hela tiden, haha. inget som händer i mitt ohändelserika liv direkt. eller jo, jag flyttar om cirkus tre veckor. jag är så pirrig, det ska bli så roligt! jobbar imorgon och på fredag sen är jag ledig hela helgen. sen jobbar jag veckan därpå och sen jobbar jag inte mer på länge vad jag vet. känns inte speciellt bra direkt. måste jobba jobba jobba och tjäna pengar!
äsch det där fixar sig nog. ne nu ska jag dricka upp min cola light och sen bege mig till pontus för att käka diana och mysa lite och sen åka hem igen, haha.


lediga vecka

jaha min lediga vecka blev inte så ledig ändå.
dom ringde från sveaskolan och ville ha mig där hela veckan, min enda lediga vecka på heeela sommarlovet. men jag tackade ja, snäll som jag är. haha ne men man behöver ju varenda jävla krona nu när vi flyttar snart. plus att jag får jobba med hannah! och så får jag vara med lovisa hela dagarna. imorse när jag kom blev det lite konstigt för henne för hon är ju inte van att jag jobbar där, jag kommer ju bara dit när jag hämtar henne så hon trodde vi skulle åka hem. men sen gick det bra, på slutet blev hon så trött så hon somnade i mitt knä. haha :)

ne nu ska jag möta älsklis vid tågstationen sen bär det iväg hemåt där jag vill ha en riktig brakmiddag och mysa med min familj.

längesen

ja det var ett tag sen jag skrev. går alltid i perioder när jag skriver i min blogg.
sitter på jobbet nu, började 8.30 och jag jobba ända till 21.00. det betyder alltså att jag ska jobba 12,5 timme. gött kött. aja det är pengar iallafall. man får tänka så. nu behöver jag verkligen varenda liten krona till vi ska flytta eftersom jag inte har fått något jobb ännu. är ju fortfarande bara timvikare. det jobbigaste är att aldrig veta hur mycket man får ut i månaden. visst klarar jag mig på de pengarna jag har nu. men kanske inte så länge till.

jaja, ska träffa soss idag iallafall, får se om vi kanske ska gå på bio. skulle ju vara rätt kul, vill se både "evan den allsmäktige" och "ciao bella". imorgon kanske det blir hampetorp en sväng, skulle behöva övningsköra lite så jag håller det uppe nu och inte glömmer bort allt. nu jävlar ska jag fan satsa på och ta det där jävla körkortet!!

jobbar söndag 8-14.30, men sen är jag ledig heeeeeela v. 32 ska bli så skönt. eller ledig och ledig, är barnvakt åt lovisa torsdag och fredag. men det kan man räkna som ledig för det är bara att mysa lite eller gå på stan eller något. hon blir glad vad som, haha.

ne nu ska jag hjälpa till med maten och duka lite osv.
hajdooo