söndag


Jag är så trött så jag orkar inte skriva ett långt inlägg.
Idag har jag iallafall varit hos mamma och pappa och ätit. Jag, Julia och Lovisa skickade in en morsdag hälsning idag till mamma i Nerikes allehanda och hon blev så rörd så hon började gråta. Så söt. Sen åkte vi till farmor och farfar och fikade, sen gick jag hem till Davids mamma, sen gick vi hem till mig och sov lite och sen gick vi ner till Den danske kroen och käkade god mat, jättemysigt. En väldigt bra dag måste jag säga.
Nej om man ska ta och sova kanske!


stockholm


Ja ni, idag har jag varit i Stockholm hela dagen med Julia. Jättetrevligt har vi haft det må jag säga. Jag shoppade inte lika mycket som jag hade tänkt så där tjänade jag in några slantar. Jag fick iallafall med mig en långklänning/maxiklänning från H&M, hårspännen från H&M och en nyckelgrej från Monki. Julia köpte en jättefin klänning på Monki och hårspännen på H&M. Det var väl det. Sen har vi ätit god mat och tog en smoothie i kungsträdgården i solen, mysigt!

Tack min kära syster för presenten! ♥





Nu är jag helt slut. Imorgon ska jag hem till farmor och farfar och fira morsdag sen ska jag iallafall ut i solen. Wohooo!

min gud



Jag avgudar den här mannen, men det är nog ingen hemlighet ;)

beyonce



Hur snygg är inte människan?

fredag


Jajamen idag är det fredag, helt underbart! Dagen började dock inte så bra. Jag hade glömt bort att jag började tidigare idag än vanligt så Susanne min jobbarkompis ringer mig 50 min senare än vad jag börjar och frågar vart jag hade tagit vägen. Haha så det var bara upp fort som fan ur sängen, sätta på sig kläder, sminka sig och borsta tänderna sen snabbt iväg.

Nu sitter jag på jobbet. Vi har precis ätit. När jag slutar ska jag hem till mamma och pappa och äta sen ska jag och Julia gå på stjärnparadens genrep. Trevligt trevligt. Imorgon åker jag och Julia till Stockholm också. Wohoo!



min torsdag


Dagen igår började med att jag gick upp och tvättade. När tvätten var klar så åkte jag och Emelie till Marieberg, vi gick och kollade på massa kattgrejer eftersom vi båda ska köpa katt så måste vi handla klart de grejerna innan kissen kommer. När vi kom hem från Marieberg så gick vi och köpte godis och satte oss och kolla på
The notebook (världens bästa film enligt mig) hemma hos mig. Efter det gick vi och käkade mat. En väldigt trevlig dag med andra ord! :)

trött


Jag är så trött så ögonen går i kors på mig så idag blir det en tidig kväll för mig.
Jag har haft en väldigt bra dag idag men den skriver jag mer om imorgon.
Godnatt!

godmorgon


Godmorgon allihoppa!
Jag har varit uppe ända sedan halv tio idag så jag har hunnit med en hel del. Först gick jag och tvättade lite, var tvungen att tvätta mina skor för dem var förjävla skitiga så då passade jag på att tvätta lite kläder också. Sen har jag hunnit ringt till tele2 för typ sjuttonde gången den här veckan för nu fick jag ett papper igår om att mitt abonnemang hade avslutats men att jag skulle få en faktura för hela bindningstiden vilket är 12 månader så det skulle ju bli något på 3000-4000 kr. Den lappen kunde jag tydligen strunta i och om jag nu får en faktura så ska jag ringa upp dem igen. Ett evigt krångel det där. Sen traskade jag ner till Ica och skulle skicka tillbaka bredbandsgrejen och då fick jag betala 150 kr men hon i utlämningen var så snäll så hon sa att vi skulle hämnas på dem så hon skickade det som ett paket så dem var tvungna att hämta ut det på Posten så fick jag det billigare också. När jag väl var där så passade jag på att hämta mina fina skor som hade kommit också.


Nu ska jag alldeles strax gå ner till tvättstugan och hämta det som är kvar sen ska jag till Marieberg med Emelie för idag är jag nämligen LEEEEDIIIIG! Så skönt!


ja, det löser sig, så brukar allt bli


Jag har redan varit uppe i två tmmar, ingen höjdare direkt.
När jag kom ner i tvättstugan imorse så kom det en jättesöt pensionär som skulle tvätta men hon skulle bara tvätta en maskin, så då fick jag ta resten. Väldigt snällt av henne, så nu löste det sig med tvätten. Nu ska jag bara vänta på att torktumlarna ska bli klara och att tvätten i torkrummet ska bli torr sen blir det stan med Lydia och Annéa.


fyfan


Åh fan vad bra det går för mig. När jag kommer ner i tvättstugan är tvättmaskinerna helt döda. Så troligtvis är det en jävla timer på tvättmaskinerna så dem stängs av. KUL! Så där nere ligger min asblöta tvätt i fyra maskiner som inte ens blev klara. Jag kan inte ens få upp luckorna på tvättmaskinen. Tvätttiden gick nämligen ut klockan 23.00 men det stod ju ingenstans att dem stängs av. Så jävla ovärt. Så nu måste jag upp klockan 7 imorgon för att ta ut kläderna för en annan har tvätttid då. Jävla helvetes skit. Liksom vart fan ska jag lägga fyra maskiner blöt tvätt? Inte så att hela min lägenhet består av ett jävla tvättställ. FAAAAAAAAAAAAAN

tisdag


Imorse när jag skulle gå ner till cykeln så var det punka.. IGEN. Så jag fick stressa till mötet så det blev inga äpplen för mig inte. Idag slutade jag en halvtimma tidigare, väldigt skönt. Väl hemma så ringde min kära Emelie så hon kom till mig så gick vi till Vardagsrummet, ett ställe här på väster och köpte mat sen gick vi hem till mig och satte oss och åt. Väldigt trevligt hade vi men det har vi alltid :) haha.
Nu har jag precis varit nere i tvättstugan och lagt i 4 maskiner tvätt som jag ska vänta på sedan ska dem tumlas så jag lär ju vara uppe ett tag till. David min kära är så snäll och hjälper mig så då går det fortare när jag inte behöver bära allt själv osv.

Imorgon ska jag upp tidigt för då ska jag upp på stan och möta Lydia och Annéa. Det ska bli mysigt! Sen blir det en vanlig jobbdag och på torsdag är jag helledig. Den dagen ska spenderas med Emelie, vi ska på diverse utflykter. Wohooo!

Tack för mig, hej

granny smith


Nu ska jag strax göra mig iordning för idag börjar jag redan klockan 11.00. Har ett nätverksmöte kring en av ungdomarna på fritids på dennes skola. Trevligt trevligt. Tänkte kila ner till Ekershallen innan jag cyklar iväg för jag är så sjukt sugen på äpplen. :)
Efter mötet ska vi åka och handla till jobbet, annars händer väl inget speciellt på jobbet idag. Hörs senare.


drömmar


Jag vaknade jättetidigt idag av att jag hade drömt världens mardröm. Jag drömde att jag var hemma hos mamma och pappa. Dem var på övervåningen och jag på nedervåningen. Jag hör helt plötsligt massa sirener och då var det brandbilar som kom. Jag kollar ut på huset bredvid oss och då brinner det på övervåningen. Jag springer upp till familjen på övervåningen och säger att det brinner i huset bredvid. (Dem bor i radhus så det är vägg i vägg). Då visar det sig att det redan brinner i ett rum på övervåningen hos oss. Alla får panik och ska hämta Lovisa och då är hon försvunnen, efter ett tag hittar vi henne inne på sitt rum så vi hämtar henne och börjar springa ner för trappen och då vaknar jag.
Alltså, jag vaknade i ren panik. Drömmen var helt sjukt hemsk. Jag hatar eld.


big king!


Nu är jag mätt och belåten. David bjöd mig på Burger king, han är så snäll så! :)
Deras Big king alltså, förjävla god!



Nej nu ska jag snart hoppa in i duschen och sen kolla lite på Ensam hemma.

en sån vill jag ha




En rolig papperskorg. En sån vill jag ha!

ÅHH


Fan vad jag är arg. Vilka jävla idioter. Åh jag är så förbannad.
Nu har jag ringt och pratat med Tele2 hela jävla eftermiddagen, men iallafall så sägs bredbandet upp när jag har skickat tillbaka skiten efter mycket om och men. Tur att David jobbar på Tele2 och kan fixa åt mig, så hans chef fick ringa in och fixa massa. Det ska alltid vara sånt jävla krångel. Nu får JAG (?!?!?!) betala returkostnaden när jag sa åt den där jävla klappsäljaren som kom hit 10 000 gånger att jag tänkte inte betala dubbelt eller något sånt och han lovade så snällt och fint att det inte skulle tillkomma några kostnader. Då kan ju han stå för frakten den jävla idioten. Ett paket på 1,5 kilo ja men det blir ju jättebilligt att skicka tillbaka när det inte ens är mitt fel. Fan vad jag är arg!


jävla skitställe


Åh vad jag avskyr Tele2. Vilka jävla stolpskott. Det kom en säljare till mig och sålde bredband och ip telefoni. Jag skulle få mycket billigare än vad jag har nu med Bredbandsbolaget.

För det första säger inte stolpskottet att det tillkommer en startavgift på bredbandet på 595:- så nu fick jag en härlig räkning på 995:- inklusive bredbandet. Trevligt.
För det andra så säger idioten när han är hos mig att jag ska få bredbandet från Tele2 när mitt bredband från Bredbandsbolaget har gått ut, dvs. i oktober i år. Annars så ska bredbandet "ligga och vänta" tills bindningstiden från Bredbandsbolaget är slut. Tror ni inte att bredbandet från Tele2 kommer iallafall nu så jag får betala dubbelt?
För det tredje så är deras jävla support helt urusel för man får vänta i telefonkö i sju år.
Så nu jävlar om det här inte löser sig blir det hus i helvetet kan jag lova.

monki girl


Här är mina favoriter från Monki.



måndag


Jag sitter på jobbet just nu. Vi har precis haft personalmöte men nu har alla åkt iväg så nu sitter jag här. Jag tänkte att jag kunde passa på att uppdatera lite när jag ändå sitter vid datorn.
Den här jobbveckan kommer gå väldigt fort kan jag tänka mig för jag har lördagen att se fram emot. Jag och Julia ska till Stockholm över dagen. Hon gav mig nämligen det i födelsedagspresent när jag fyllde år. Hon skulle bjuda mig på resan dit och mat där. Underbar syster jag har! :) Det kliar lite i mina shoppingfingrar må jag säga.

Jag har redan hittat massa fina saker från Monki som jag vill ha.
Jag kan visa dem senare för nu är hemsidan helt konstig. Jaja, nu måste jag fortsätta jobba.
Ha en bra dag allesammans!

söndag


Imorse vaknade jag halv tio ungefär, alldeles lagom måste jag säga. Familjen kom och hämtade mig klockan tio och då åkte vi iväg till Hampetorp. Stannade på vägen och köpte lite frukost/lunch. I Hampetorp så städade vi lite och sen la vi oss i solen och solade lite men jag hann inte få någon bränna iallafall för mitt pigment är ju inte det allra bästa direkt.

När vi åkte hem så stannade vi vid vattnet. Julia badade. Verkade sjukt kallt i vattnet men hon är ju galen, haha. Jag stod och tittade på, det räckte alldeles utmärkt.
Väl hemma i Örebro så åkte vi till Cyckelringen för att köpa nya däck till min cykel så nu funkar den utmärkt :) Sen åkte jag hem till mamma och pappa igen och då kom min farbror förbi som precis har kommit ut i det fria igen, mycket trevligt måste jag säga! Ja, det är väl min dag det. Nu sitter jag i soffan med David och kollar på Söndagsparty med Filip och Fredrik. Trevligt trevligt. Jag är dock jävligt hungrig men ovärt att äta så sent på kvällen. Jaja. Godnatt!


Hampetorp nere vid vattnet

min lördag


God kväll alles!
Just nu ligger jag i sängen alldeles utslagen. Är fortfarande inte frisk ännu så det tar på krafterna varenda liten ansträngning man gör men jag har iallafall haft en väldigt bra dag. Vaknade upp med min herre och senare framåt klockan 14.00 så gick vi hem till hans mor och åt jättegod mat. Väldigt trevligt. Vi hann även se slutet på
Mr. Brooks som är en väldigt bra film måste jag säga. På väg till Davids mamma så skulle vi pumpa min cykel men David råkade pumpa den lite för hårt så efter ungefär 10 meter på cykeln så sprängdes hela däcket. Jävlar i havet vilken smäll det blev. Jag höll på och skita ner mig. Alla runt om kring fick sig ett gott skratt iallafall så det var ju bra.
Efter vi hade ätit så kom pappa & Lovisa och hämtade mig, vi åkte förbi och hämtade min cykel och sen åkte vi hem till mamma och pappa. Där kollade jag lite på tv först och sen sov jag i ett par timmar. Senare på kvällen käkade jag jättegod mat (igen). Grillade kycklingspätt och grillade tigerräkor, klyftpotatis och tzatziki. Jag hann även med att mysa massor med Lovisa, min solstråle. Hon är så mysig. Man blir helt varm i hela hjärtat när man ser henne. Min älskade, älskade fina lillasyster. Julia med såklart, hon är väldsbäst.

Jaja, det var min dag iallafall. Imorgon ska jag åka med hela familjen till sommarstugan, det ska ju bli jättebra väder så jag har planer på att bättra på min bränna som är helt obefintlig!

Ha en bra söndag mina vänner!

min fina!




 

Nu har jag fått lite nya bilder på min kattunge som just nu är 4 veckor.
Längtar så tills jag får hämta hem honom!

snart helg!


Då har jag blivit sjuk IGEN.. Jag trodde att jag hade blivit frisk så jag gick till jobbet idag och här sitter jag med världens frossa, huvudvärk och värk i hela ryggen och nacken. Viruset har liksom satt sig i hela kroppen på något konstigt sätt. Jag hoppas att jag blir frisk snart iallafall. Har bara en timma kvar att jobba också som tur är :)

Trevlig helg allesammans.

cut/paste


Jag lyssnar på Kid Down och tänker tillbaka på massa minnen :)


feber


Jag vill bli frisk.
Jag skulle gå ner till Ica förut och köpa mannagryn. Alltså vägen dit som tar mig ca 30 sek, (utanför dörren, tvärs över gården, ner i höghuset och sen ut ur porten då är jag bredvid ica) tog mig typ 1 år att gå kändes det som. Minsta lilla ansträngning gör att jag känner mig svimfärdig och blir helt svettig.
När jag skulle duscha vek typ benen på sig, jag är helt svag i kroppen. Idag är det faktiskt synd om mig.
Det är min blogg och då får jag klaga, så det så.

gossip girl


Åh herregud vilket avsnitt säsongsavslutningen på Gossip girl var. Det var längesen jag grinade så mycket till en serie som slutet på det här avsnittet. Alltså, det är ju det här man har väntat på ända sedan Gossip girl började sändas. Åh äntligen! Jag längtar redan tills nästa säsong kommer!


usch


Jag tror att jag börjar bli sjuk. Sitter på jobbet just nu och fryser. Jag var hemma hos mamma och pappa igår. Då satt Lovisa i mitt knä i kanske en timma och bara mös, hon somnade tillochmed i mitt knä lilla skruttan. Idag visade det sig att hon har feber så risken finns ju att jag har blivit smittad. Jag vill verkligen inte bli sjuk.

stackars min kind


Ikväll har jag en trevlig hemmakväll med mig själv. Jag har ätit pizza, vilket tog mig kanske 1½ timme att äta upp, för att.. (känsliga läsare varnas) .. när jag var hemma hos mamma och pappa idag och åt lunch så råkade jag bita mig i kinden. Jag bet så hårt att en bit av kinden bets av. Så nu har jag ett jack och en hängande skinnflisa i kinden. Det gör fortfarande så sjukt ont att jag inte kan röra på munnen nästan. Detta var alltså klockan 13-14 någon gång och munnen känns fortfarande helt bedövad, så det var ett rejält bett. Förutom detta mår jag alldeles utmärkt, fortfarande mätt dock.

Nu ska jag se om jag orkar kolla klart på ESC, annars så går jag o lägger mig och väntar på att D kommer inklampandes sen. :)


mjau


Sigvard
Sigge
Charlie
Quentin

måste skriva upp dem så jag minns dem.

baaaaby




Den 4 eller 5 juli ska jag åka och hämta hem min sötnos!
Kom gärna med förslag på killkattnamn :)

det finns inget dåligt väder, bara dåliga kläder. sämsta påståendet någonsin!


Hallå allesammans!
Fan vilket dåligt väder. Man blir ju helt deppig. Det tar typ 4-5 min för mig att cykla till/från jobbet men ändå blev jag helt dyngsur innan jag hann hem. Just nu sitter jag och väntar på att klockan ska bli 17.30 för då ska jag cykla iväg i det fina vädret igen för då ska jag nämligen bowla med hon jag är ledsagare åt!

Tabletterna som jag fick igår mot magkatarren har inte hunnit hjälpa än men jag hoppas att det börjar hjälpa snart för det gör så jävla ont. Så fort jag sätter mig ner så börjar det. Man går runt med en konstant hungerkänsla och konstant illamående och sen att det svider och är varmt i mellangärdet, går inte riktigt att förklara men det gör sjukt ont i allafall.

Hoppas alla får en bra helg! :)


magkatarr


Jag har då gått och fått magkatarr och det är ingen trevlig upplevelse ska jag säga er.
Alltså det gör så sjukt ont i magen. Jag har konstant ont hela tiden så om de här tabletterna inte hjälper så får jag gå till sjukhuset och så får dem skriva ut receptbelagda tabletter tydligen.
Jag är expert på att klaga, jag vet. Men nu har jag verkligen ont!


haha dagens citat


Dagens citat av D.
"Om man inte dör så lever man."
Väldigt smart sagt ;)


ARSENAL!


Kom igen nu Arsenal!!!!






0-2 kul................................



Ja Arsenal lyckades ju göra ett mål iallafall så det blev 1-3.
ÅHHHH