snygg!

köpte nya shorts idag till min käre man, skitsnygga emilio, han är så snygg i dom :)
idag blir det fest hemma hos pontus, gött kött. köpte ett nytt linne från H&M som jag ska ha på mig, jättefint var det. gurra hämtar snart upp oss och vi ska åka till systemet och köpte lite göttis till ikväll!

ne nu måste vi draga.
puss


tiotimmarspass

idag har jag jobbat i 10 timmar, det gick förvånansvärt bra faktiskt, dagen gick rätt fort.. åkte hem till pontus när jag slutade, la mig där och slocknade, sov en timme, sen köpte vi mat och kollade in gurras nya lya, den var så fin så :) pontus skulle spela match och jag åkte hem och ska hålla min kära syster sällskap, men hon skulle tydligen få besök men jag får väl vara sociala med dom, haha. imorgon ska jag åka till tullis och lämna in min lön och hälsa på mina kära jobbarkompisar, sen vidare till pontus och vi ska kika lite på cervera, duka och ur & penn där vi har presentkort. hoppas vi hittar något fint ! 

jaja, klockan är snart 22 och jag är dödstrött, funtar på att gå och lägga mig ändå alltså. har ju trotts allt varit uppe sen 06 imorse.

PUSS

min
pontus

storis

om fyra dagar fyller pontus tjugo. han blir så stor så. får köpa system och grejer, ujujuj. han blir en riktig grapp han. haha. sitter här hemma med hårfärg i, blonda slingor. hoppas det blir bra. men katastrof lär det ju inte bli så jag är nöjd ändå. ska ta ur färgen om cirkus en kvart så vi får se då!

var på stan förut med pontus, vi käkade på pizzaplaneten och så klippte han sig, stackarn blev inte nöjd men jag tyckte han blev jättefin! på fredag firas pontus, på lördag fyller han, och på söndag firas han av släkten. vilken tur att jag är ledig i helgen.

soss kom till mig förut! så kul och se henni, var alldeles för längesen tycker jag. hon åker till strömstad eller vad det nu var imorgon och kommer inte hem förens på söndag så vi får ses då :))

jobbar 12-16.45 imorgon. sen 06.45-16.45 på torsdag, kul med ett 10 timmars pass ;/ fy sjutton. men pengar är det ju så jag får se det så antar jag :)
ne nu ska jag gå ner och mysa med lovisa, sen ta ut hårfärgen och sen åka till pontus.

femton månader, den bästa tiden i mitt liv.

idag har jag och pontus varit tillsammans i femton månader.
tiden har gått så fort. det känns som att det var igår vi träffades. jag kommer fortfarande ihåg vad jag hade på mig, och vad du hade på dig. vilken parfym du hade på dig. vad du sa till mig. allt.
vi har upplevt så mycket tillsammans, och jag är glad att det fortfarande är du och jag. jag vet att jag kan vara jobbig och svartsjuk och allt sådant, men jag är så glad att du har stannat hos mig, att du fortfarande älskar mig.

jag älskar dig gränslöst mycket. jag kan inte tänka mig ett liv där inte du finns med. snart flyttar vi ihop, vi skrev på kontraktet idag. det känns så roligt, spännande, förväntansfullt.. jag vet att vi kommer greja det pontus. vi grejar allt :)

det jag vill säga är att jag älskar dig så in i nordens mycket. jag älskar dig mer och mer för varje dag som går och jag hoppas att du förstår hur mycket du betyder för mig och hur viktig du är för mig.


hemskt

http://www.na.se/artikel.asp?intId=1191437

jag förstår inte. jag gör det verkligen inte.
hur tänker vissa människor? vad får dom att göra sådana val?

jag finns här för dig vännen. det hoppas jag att du vet.
ska bli så skönt att ses igen på torsdag, det var allt för längesen!


soss

soss den jäkeln ska åka till egypten, lite avis man blir då.
somnade rätt tidigt igår också 23 typ, sov hela dagen också så det var skönt. men jag vaknade 07.00, det var lite oskönare för jag kunde inte somna om sen. men jag är nog tillräckligt utvilad men jag börjar känna mig förkyld, alltid är det någonting. haha. alla tror att jag ljuger när jag är sjuk men jag gör faktiskt inte det, visst kan jag överdriva lite men jag är iaf sjuk, haha :p

vet inte om jag ska vila upp mig imorgon med, dom tyckte det där jag ska jobba men jag förlorar ju så mycket pengar på det. behöver alla pengar jag kan få nu när jag ska flytta. jobbar ju bara kort dag imorgon. 07.45-13.00 så det är ju inte så farligt. men jag vill ju inte smitta ungdomarna som är där, alla har ju sån stor infektionsrisk där också. jaja får se hur jag gör :)

ska sova hemma idag och mysa lite med min familj, var ett tag sen. ska pussa sönder lovisa också.
men det kommer bli tråkigt att sova utan pontus, men jag har ju lilla mirran.



jag saknar dig! ♥

sjuk

igår kväll fick jag en sån jävla huvudvärk så det var sjukt. somnade halv nio, var helt slut.
vaknade upp med samma huvudvärk imorse så jag kunde verkligen inte jobba, jag ringde och sjukanmälde mig så det fixade sig ändå. har haft huvudvärk hela dagen nu också. den är så konstig, det liksom bultar i ögat och hela huvudet. svinont. har legat i sängen och sovit/vilat hela dagen, det har inte gett med sig än så jag antar att det inte kommer göra det till imorgon så jag sjukanmälde mig för imorgon med. jag får så dåligt samvete, har aldrig sjukanmält mig eller tackat nej till ett jobb förut. men nu är jag verkligen sjuk men jag sätter ju dom andra i skiten också. men det är ju bättre att jag är hemma och vilar upp mig än smittar ungdomarna där.. hoppas bara det löser sig med personalen och allt.




all that i am
all that i ever was
is here in your perfect eyes
they're all I can see

jag älskar dig min prins!


jobb

jobbade i måndags. var det kanske jobbigaste arbetspasset någonsin. vill inte ens tänka på det.
ska jobba imorgon, men på ett annat jobb. där trivs jag toppenbra så det ska bli roligt. sen efter jobbet åker jag och älsklingen till min sommarstuga, det ska bli så roligt att mysa lite med lovisa, har inte träffat henne på över en vecka. sen åker vi in till stan igen på torsdag eftersom jag jobbar på fredag. jobbar lördag också tror jag men jag är ledig på måndag, sen nästa vecka jobbar jag alla dagar utom fredag, jobbar helgen också. men det ska nog gå bra :)

var på ekershallen förut och handlade lite popcorn sen när vi är på väg hem, är precis vid pontus så ska vi gå till videobiljarden och hyra film så kommer det VÄRLDENS SPÖREGN. det var fan det värsta regnet jag varit med om. det kom bara sådär också, utan förvarning. det brukar ju börja dugga lite, men inte här nej. det bara öste ner så vi fick springa i ren panik till videobiljarden. kanske sprang 20 meter och vi blev helt dyngsura. haha helt sjukt.

ska bada imorgon med jobbet så jag hoppas det blir fint väder!
ha det så bra allihopa.

(om en månad är jag SAMBOOOOOOO! ;D)

helgen

helgen/slutet på förra veckan har spenderats i pontus sommarstuga i askersund och i sthlm.
i torsdags eftermiddag åkte vi till pontus sommarstuga, vi var så duktiga och klippte gräset och jag krattade bort kottar från deras gräsmatta, haha. sen till kvällsmat fick vi min favoritmat, pontus mammas biffar. alltså dom är så goda så man storknar, så jag var supernöjd, haha. dagen efter gick vi upp 07.00 (eller de två andra) för jag låg vaken sen 05.00 för att jag hade drömt och jag kunde inte somna om efter det. vi åt en brakfrukost och blev skjutsade till bussen, vi tog bussen hem, åkte hem och packade lite, sen gick till tågstationen och åkte till sthlm. när vi kom fram åkte vi till gurras moster, där vi möttes av gurra och ayla. sen lagade vi mat, kyckling och klyftpotatis. vi började förfesta och sen gick vi ut, jag var så jävla trött så jag satt och tryckte i ett hörn. klockan var ju två så jag hade varit uppe i 21 timmar i sträck. men det var roligt ändå. dagen efter chillade vi först. jag och ayla gick till ett bageri och köpte färskt bröd. så gott. och solen sken som tusan. sen efter frukosten satt vi och solade lite på balkongen. sen åkte vi hem och igår blev det fest igen för olle som fyller 20 på måndag, grattis :)

nu idag blir det ikea och inhandla lite nya saker till lägenheten. det ska bli roligt :)

1 september

image33

det är här vi ska bo.
jag och min älskling.
allt är klart nu, vi ska bara skriva kontrakt och så.

åh det ska bli så roligt. längtar som en tok!

lägenhet

vi har fått en lägenhet. en tvåa på 69 kvadrat på malmgatan på väster.
den var så sjukt fin, högt i tak och jättestora fina rum. är så lycklig. så vi ska tacka ja imorgon. den är i princip redan våran till 99% om allt är som det ska. inflyttningen blir 1 september.

jag är så lycklig.
haha jag ska bli sambo. är ju helt sjukt egentligen. kan fortfarande inte förstå det. allt gick så snabbt.
ooooh, hoppas allt går som det ska nu så vi flyttar!

<3
jag
älskar
dig
pontus

jag har hunnit med!

jag har hunnit med så jävla mycket saker idag alltså. är riktigt stolt över mig själv måste jag säga. har stressat lite men det var det värt. haha. först mötte jag min kära syster julia på järntorget 10.30 och vi beger oss till lager 157 (som till våran fasa är stängt och öppnar 12) så vi vandrar till rusta och kikar lite, hittade en skitsnygg sopborste som jag ska köpa! julia köpte en glass och vi gick vidare till stadium där jag handlade ett par gråa mjukisbyxor, behövde ett par nya kände jag. billiga och bra också. sen går vi tillbaka till lager och där inne får vi stressa för att hinna med bussen tillbaka till stan. väl därinne bytte jag pontus tröja till kalsonger, köpte två linnen till mig och julia köpte två t-shirtar. sen när vi kommer upp på stan igen tar vi nästa buss till tullängen för att hämta mitt schema för sommaren, sen stressar vi och tar bussen tillbaka upp på stan, där sätter vi oss och käkar. går och byter min klocka (FICK INGA JÄVLA PENGAR TILLBAKS) blir så förbannad. jag fick ett jävla tillgodokvitto, hatar alla sånadär jävla affärer. jaja. sen gick vi till guldfynd på krämaren där jag skulle byta min ring men dom hade ingen inne så jag fick gå till kompassen. men innan det så lämnade jag mitt betyg så jag ska få högre lön. sen bytte jag min ring så nu har jag den på fingret. fick byta hur många storlekar som helst för den var så stor. haha men nu sitter den här iaf :)

snart kommer pontus hem och då ska vi iväg och köpa lite dricka och tidningar inför bussresan till mariestad idag.

hörs när jag kmr hem. typ på söndag! :) puss

lägenheter

vi har hittat två lägenheter i perfekt läge och pris.
men när det gäller öbo så måste man ju ha fitthöga poäng för att kunna få en lägenhet och det har varken jag eller pontus. jag och mamma var iallafall på öbo idag och skrev över poäng på mig. jag trodde man fick slå ihop poängen om man var två som sökte men tydligen inte, det är den med högst poäng som får söka. skitdåligt.

den som ligger på 10e plats på lägenheterna har 1500 poäng och vi har inte ens i närheten av det.
tråkigt. men vi hittar nog någon annan fin lägenhet och vi får nog satsa på något annat än öbo känns det som.
det ska bli så kul och flytta ihop med min älskling.


stan

har varit på stan med soss, mamma, lovisa och sen kom erika.
skulle köpa ett minneskort till mobilen men dom hade inte 512 MB som jag ville ha men det skulle komma in på fredag så jag får köpa det då. var och fikade på gröna grodan, där hamncafét låg förut, jättemysigt hade det blivit. fikade en kladdkaka och isté. myms! sitter hemma hos pontus nu, ska nog överraska han lite och städa här, eller så lägger jag mig och vilar. behövs med tanke på vilken sjuk mensvärk jag har. känns som min mage ska sprängas. jaja, ska inte klaga.

har varit så fint väder idag, men ändå så har jag frysit lite, vet inte om jag börjar bli sjuk :/
ska hämta min nya mobil sen, ska bli roligt :)
jaja

huvudvärk

helt sanslöst vilken huvudvärk jag fick helt plötsligt.
är sjukt trött också, funderar på att lägga mig och vila. vore rätt skönt måste jag säga.
lämnade tillbaka mitt linne från ellos idag, är sjukt besviken på hur det var. inte alls som jag hade tänkt mig. tråkigt för annars hade det varit fint tycker jag. jag köpte inflyttningspresent till hannah och karl också. ska dit på fredag. vi hade egentligen tänkt stanna till på måndag men jag jobbade då så det blir till på söndag, iallafall för min del.

vi fick ett erbjudande på en lägenhet idag men ne kändes inte rätt helt enkelt. låg inte där pontus vill bo heller, haha den pajasen. plus att inflyttningsdatumet var om en månad och det känns lite tidigt.

ne nu ska jag vila som sagt.

ledig

ska bli så underbart att bara ha en ledig vecka, tror inte att jag jobbar någonting denna vecka. har ju kalendern hemma och jag har varit hos pontus sen i onsdags så jag har inte så stor koll. ska strax upp på stan för att möta soss, vi ska kika lite på stan och sen käka, och nu ska emelie med också :) kul, var så längesen jag såg henne, och soss med för den delen. min mysgroda.

ne nu måste jag göra iordning mig, ska möta emelie om en kvart.
puss

sliten

jobbat kväll två dagar i rad 14-22, alltså man märker verkligen hur mycket det sliter på en. det bästa man kan göra är att gå hem direkt och sova men det har jag inte gjort någon av dagarna. igår när jag kom från jobbet åkte jag först till chrille och sen åkte vi vidare till en fest i sörby där pontus & co var. kom hem kanske 01 eller 01.30, somnade direkt typ och vaknade 12. så skönt, har nästan sovit tolv timmar. behövdes kan jag ju säga, men fortfarande är jag totalt jävla dyngtrött. jaja, jag ska sova hemma inatt så jag får väl hoppas att jag kan sova länge då. men grejen är att jag har vant mig att alltid sova med pontus så jag sover dåligare när jag sover själv. jaja. ska jobba idag igen, men idag är jag ledsagare. vi ska äta kinamat! :) gottgott.
så jag jobbar från 14, slutar kanske 19 eller ngt. så det blir ju pengar iallafall + att jag älskar verkligen det jobbet.
helt underbart är det. men det beror ju såklart vem man får som "brukare".

jaaaaaaaaaja. skriver mer imorgon eller kanske ikväll! pöss