sushiiii

Yeeey! Jag såg en East west bil åka förbi förut och där stod det att dem hade hemkörning. Så gissa vilka som sitter och väntar på sushi? Det ska bli så gott. Kul att prova att käka därifrån också. Har hört att dem har jättegod sushi. Skiljer dock väldigt mycket i pris så den ska tamigfan vara god nu ;) Haha.

Åhh det vattnas i munnen. Vegetarisk sushi kan vara det bästa som finns alltså.
Haha jag är helt frälst

hej hej hallå hallå

Åh så hungrig jag är. Jag och David håller på och lagar mat. Kyckling och ris. Ska bli väldans gott må jag säga. Vill att det ska bli klart nu nu nu.
Idag var vi ju på bio med jobbet. Såg på "Farsan". Riktigt rolig film! Se den förtusan. Höll på att dö av skratt där ett tag när Torkel Pettersson skulle leka hårding. Haha. Imorgon ska vi inte göra något speciellt mer än att visa film hos oss för de andra fritidsarna men våra ska nog inte kolla för förra lovet gick vi och kollade på den filmen på bio.

Nej nu ska jag kolla till riset. Lagom roligt inlägg det här. Haha.

världens bästa jobb har jag!

Åh herregud vilken början på nya veckan. För det första så jobbar jag heltid den här veckan. Väldigt jobbigt för mig som är så ovan och gå upp så tidigt (jobbar ju 12.30-16.30) och är gravid vilket gör att jag är ännu tröttare.
Dagen börjar med att en ungdom kommer en timma innan den ska komma egentligen och har inga termobyxor med sig. Till saken hör att vi ska till Ånnaboda och åka pulka i -28 grader. Resten av ungdomarna ramlar in och bara en ungdom har termobyxor och ordentlig jacka osv. Klockan 10.00 packar vi in alla i bussen sen när vi ska åka iväg så startar inte bussen. Vi provar med startkablar men bilen var för liten och orkade inte dra igång våran buss. Så får vi krångla och greja och tillslut kommer dem från Tekniska förvaltningen och kan dra igång bussen. Vi kom inte iväg förän 11.20. Lite småstressigt sådär. Sen är bussen så gammal så vi vågade inte åka upp för Ånnabodabacken ifall den inte skulle klara av att åka upp hela vägen. Tillslut hamnade vi iallafall vid Rävgången efter mycket om och men. Väl där så grillade vi hamburgare och drack varm oboy. Hamburgare smakar verkligen så mycket godare när man äter dem ute sådär tycker jag.

Måste ändå säga att jag har världens bästa jobb. Skulle aldrig byta bort det.
Så här ser schemat ut för veckan:
Måndag 8-16. Aktivitet: Ånnaboda
Tisdag 8-16. Aktivitet: Bio - Farsan
Onsdag 8-16. Aktivitet: Hyra film - Upp!
Torsdag 8-16. Aktivitet: Bowling
Fredag 8-16. Aktivitet: Disco

Berättade även för alla ungdomar idag att jag är gravid. Några hade misstänkt det lite men inte vågat sagt något ifall jag bara hade blivit tjock. Alla blev chockade men frågade massa grejer. Dem är så underbara så :)
Älskar verkligen mitt jobb!

vagnen!

Vi beställde föresten vagnen igår. Blev en Teutonia Fun 2010 som vi har kollat på. Jag har ju varit inne och provkört den förut och David tyckte också den var jättebra. Vi beställde den i helsvart sittdel och i svart med lite rutat mönster på mjukliften. Dem hade ett erbjudande att man fick med skötväskan nu också och den beställde vi i helsvart den också.

Det kommer bli toppenbra.
Såhär kommer den se ut fast helsvart.




snö snö snö

Haha jag måste berätta en grej som hände förut när jag skulle gå och jobba.
Jag hade klätt på mig alla utekläder och allt och ska gå ut genom dörren. Men det enda kruxet är att jag får inte upp dörrjäveln. Haha. Jag och David stod och kämpa men det gick inte att låsa upp dörren. Vi stod i säkert tio minuter och putta på dörren, försökte dra in dörren osv. Tillslut så tappar jag tålamodet eftersom jag har ganska bråttom till jobbet också så då fick jag klättra ut genom fönstret (?!) och hoppa ner i 1 METER SNÖ (?!) som är utanför vårat fönster. Jag hade alltså snö upp till midjan. Fick pulsa ut fram till våran dörr och skotta med skorna utanför. Vi har nämligen inte någon skyffel. Sen fick jag be David att ta massa varmt vatten så jag fick hälla det på dörren och snön/isen utanför så det smälte så mycket som möjligt. Tillslut efter en jävla massa kämpandes så gick dörren upp.

När jag hade jobbat klart så kom min snälla pappa med en sån här stor spade så jag och David stod och kämpade och grejade och fick bort lite snö och is iallafall.
Hoppas dem kommer imorgon och fixar till det där med snöblåsen eller nåt för så kan man fan inte ha det.
Jaja, grannarna lär ju ha fått sig ett gott skratt iallafall. Haha :)

jobbelijobb

Nu ska jag fixa iordning mig sen så ska jag kila iväg och jobba ett par timmar.
Vi ska käka på restaurang och lite sånt. Ska bli så mysigt :)

Nej nu måste jag gå.

vagn

Idag går jag in i ny vecka. Vecka 21. Nitton veckor kvar nu. Känns helt sjukt att det är under 20 veckor kvar. Helt underbart. Vill ha bebisen här nu nu nu nu.

Jag och David ska kolla på vagn idag. Den vagnen vi vill ha har dem ett erbjudande på nu.
Är lite kluven när det gäller det där. Jag har bara köpt en body, ett par byxor och en mössa till bebisen. Vill inte köpa för mycket ifall någonting skulle hända. Det är samma med vagnen. Det är fortfarande tidigt men samtidigt kan man ju inte gå runt och tänka hela tiden "tänk ifall nåt skulle hända". Då skulle man ju inte köpa grejer förän man verkligen var tvungen. Plus att vagnen vi vill ha är det ganska lång väntetid på just nu. Nej men vi får helt enkelt se ifall vi köper den idag eller väntar några veckor. För erbjudandet skulle iallafall vara i ungefär 3 veckor till. Här är vagnen fast vi ska inte ha den i den färgen och den liggdelen.


helg

Godmorgon.
Jag har som vanligt varit uppe en stund. Kan som sagt inte sova på morgonen längre. Börjar få ont i ryggen under natten för jag ligger som ett kryss när jag sover.
Vi ska hem till svärmor sen för att käka mat. Det ser jag fram emot men innan dess ska jag och David ta en sväng på stan är det tänkt.

Så oerhört skönt med helg måste jag säga. Jobbar en sväng imorgon men det gör mig ingenting.
Jaja, herrå

HALVA TIDEN HAR GÅTT!

Uträkning utgår från dagens datum: Fre 19 feb 2010.
Din graviditet startade Lör 3 okt 2009.
Din menscykel är ca 28 dagar
Du blev gravid ungefär Lör 17 okt 2009 (ägglossningen).
Du är på dag 140 av 280. (50%).
Du är i vecka 20.
Du har gått 19 fulla veckor och 6 fulla dagar (v19+6).
Du är i 5:e kalendermånaden.
Du är i 5:e graviditetsmånaden (lunarmånaden).
[Läs mer här]
Du är i trimester två.
Beräknat förlossningsdatum Fre 9 jul 2010
Du har 140 dagar kvar till beräknad förlossning.



Herregud vad tiden går fort. Nu har jag redan varit gravid halva tiden.
Åh vad jag längtar efter bebisen. ♥

100219

Hallå!
Hon som hade lägenheten ville inte byta. Men det kände vi på oss både jag och David när hon hade varit här så vi blev inte speciellt besvikna. Lite synd bara för området är så bra för barn. Svårt att få lägenheter där inom Öbo. Jag har ändå stått i kö sedan jag var 18 plus att jag har fått så mycket poäng av mamma och pappa som man kan få men det räcker inte ens för att komma på 10e plats på en lägenhet..
Men men, det vänder väl snart. Vi har ju inte jättebråttom med att flytta heller. Vi klarar oss här ett tag till, det är bara jag som vill att allt ska lösa sig och gå supersnabbt.


lägenheten

Åh, lägenheten var verkligen superduperasfin!!
Hon ska strax komma och kolla på våran och jag håller verkligen alla tummar och alla tår att hon vill ha den. Isåfall blir det byte 1 april. Ahhhh jag vill verkligen, snälla gud gör så att hon vill ha den.

städa städa hela dan

Ujujuj vad jag städar och grejar här hemma. Vi ska ju som sagt kolla på en lägenhet idag och hon som bor där ska komma och kolla på våran direkt efteråt. Måste dammsuga soffan. Den är svart och drar till sig hår jättelätt. Charlie är vit. Ingen bra kombo där inte. Sen ska jag bara plocka in disken från diskstället och bädda sängen, sen är jag klar. Woho.
Jag hoppas verkligen att vi gillar hennes lägenhet och att hon gillar våran. Vore helt fantastiskt underbart måste jag säga. Flytt isåfall innan bebisen är anländ. Åh vad skönt det skulle vara.

Idag börjar jag inte förän klockan 14. Har friskvård en timma så jag ska gå ut och gå sen, sen har jag komp en halvtimma för vi jobbade över igår.
Jaja, vi hörs senare för nu måste jag fortsätta städa.


100216

Hej hej!
Jag skulle ha övningskört imorse men hon jag skulle köra med hade halsfluss så det var ju ingen höjdare. Sitter här hemma och dunkar Peter Lemarc på Spotify, bästa bästa bästa! Ska snart gå till jobbet. Imorgon ska jag och David kolla på en lägenhet. Hoppas den är fin och hoppas att hon vill ha våran lägenhet. Åh skulle vara så underbaaaart. :)


100215

Tänkte bara slänga in ett snabbt inlägg innan jag går till körskolan. Ska bli så skönt att komma igång med körkortet igen.
Efter körskolan så ska jag gå till jobbet och där har vi APT. Annars är det väl inte så mycket konstigheter med den här dagen. Nej nu måste jag klä på mig. Herråå


magen vecka 20


gott och blandat

Alla hjärtans dag idag då.
Inget speciellt med den dagen tycker jag. Jag tycker man ska visa kärlek och omtanke för varandra varje dag och inte behöva någon speciell dag för att visa det. Det är min tanke iallafall.

Idag har jag varit i Nyköping hos mormor, vi hämtade mamma där. Jag körde dit och körde till Katrineholm på hemvägen sen bytte jag med pappa för jag hade så ont i foten. Sen har jag bara varit hemma och legat i sängen och tittat på tv. David köpte sushi till mig och honom, världens bästa är han.

Gick föresten in i vecka 20 igår. Det går framåt, wiho! Om 5 dagar har jag redan varit gravid halva tiden. Gud vad fort det går. Drömmer om bebisen nästan varje natt. Det är så mysigt nu när jag börjar känna mer av bebisen i magen. Åh vi längtar så efter dig!!! ♥

Ett väldigt blandat inlägg.
Jaja :)

HELG!


Idag är det äntligen helg. Så sinnessjukt skönt ska det bli.
Ja, det var väl bara det jag ville säga.

ge mig, ge mig, ge mig, ge mig, ge mig, ge mig, ge mig, ge mig!

Dem här ska jag åka runt i sen när jag har fått körkort. Drömma kan man ju iallafall.
Corvette är min drömbil genom alla tider, och alla ni som känner mig vet att jag älskar rosa ;) haha.
Det kan inte bli mycket bättre än såhär!





Den sista är min favvo!

väldigt värt inlägg..

Goddag.
Just nu sitter jag och funderar på vad jag ska äta till lunch. Kommer inte riktigt fram till något måste jag säga.
Idag kommer bli en låååång dag. Jag jobbar ända till 21.30 idag men det ska nog gå bra minsann. Imorgon är det äntligen fredag och första helgen på 3 helger som jag är ledig. Känns helt underbart.

Imorgon ska jag träffa min kära Lydia och på lördag ska jag sova hos mamma och pappa för vi ska till Nyköping ganska tidigt på söndag och hämta mamma. Hon är på väg dit nu för att hjälpa mormor att röja undan alla morfars saker som han samlade på, haha. Jag ska köra både dit och hem hade jag tänkt :) Har ju gjort det 10000 gånger förut så det ska nog inte bli några problem.

Nej nu ska jag gå och fixa någon mat eller nåt.

spark

JAG HAR KÄNT FÖRSTA SPARKEN!!!!!!!!!!!!
Den buffar och håller på där inne just nu. Nu är jag verkligen helt bombsäker.
Förut har jag tänkt att det kanske är tarmarna men nu kände man verkligen ordentligt.
Åh så mysigt ♥
Vi längtar så efter dig bebis!

drömmar

Blogg.se låg ju helt nere igår så jag kunde inte blogga då.
Jaja, jag kom nyss hem. Har varit på körskolan och bokat lektioner så nu ska jag greja det här en gång för alla! :)

Senaste nätterna har jag drömt så sjuka grejer. Jag drömde inatt att jag skulle föda barn. Sen när jag väl skulle föda så hade jag inte köpt några kläder till bebisen. Så innan jag skulle föda var jag tvungen att åka och handla kläder. Sen skulle vi åka till ett sjukhus men då kom vi till konstigaste huset mitt ute i ingenstans (ni vet ett sånt man var på läger i när man gick i typ årskurs 1-2). När jag kom dit så var det ingen läkare som kunde ta emot mig så jag fick virra runt där, sen kom det en sjuksköterska som sa att jag kunde gå in i ett rum längst bort och bada i sand (?). När jag kom dit så var det sand i en liten typ balja som jag fick plats i men det var mat i sanden. Då visades det sig att det var en hund som hade bott i det rummet och där skulle jag ligga och föda. Allt var jätteskabbigt och hemskt. Sen vaknade jag. Haha liksom?! Frisk dröm.



äntligen

Åh, det är sol idag. Sjuuuukt underbart. Hur mycket har man inte längtat efter de här dagarna? Nu är det dags för snön att försvinna och tussilagosarna och vitsipporna att börja blomma. Åhh, älskar våren!


arsenal

Jaha, då är Arsenal helt körda nu då. Åh det gick ju så bra för dem där ett tag, men nehepp.
Jaja, vi kommer igen nästa år iallafall och i Champions League. ;)

promenix

Ja ni, färgen blev som den blev helt enkelt. Haha.
Utväxten blev ljus, och resten blev ljusare och så lite oranget i det också. Underbart. Haha. Tur att jag ska på stan imorgon då. Då blir det att inhandla silverschampoo direkt och sen slingfärg också.

Nej nu ska jag och David vandra till Cityhallen där vi ska möta Danny och Fredrika, det ska bli trevligt!
Imorgon ska jag äntligen träffa Soss också, ska bli så mysigt.

(Herregud vad det skiljer storlek på magen från morgon till kvällen, inbillar mig det iallafall. Ska ta kort imorgon och jämföra.)
Jaja, Pusspuss.

äntligen!

Det här är väl ändå det bästa som har hänt Örebro på väldigt länge.
Äntligen kommer Monki hit. Världens bästa klädaffär, utan tvekan!

hårfärgning

Hallådär!
Tänkte bara skriva ett snabbt inlägg. Ska alldeles strax färga håret tänkte jag. Har hört det ena och det andra om att färga håret under graviditeten typ att färgen inte ska fastna och så vidare så vi får väl se.
Jag uppdaterar sen hur det har gått ;)

100205

Just nu sitter jag hemma hos mamma och pappa. Är barnvakt åt Lovisa. Har varit hemma från jobbet idag och sjukanmälde mig imorgon med. Jag hade världens migrän hela natten och dagen (har det fortfarande) och så spydde jag i natt och förut idag. Min huvudvärk har inte släppt än men börjar ge med sig lite iallafall. Som tur är så är Lovisa rätt så lugn idag, det är hon iofs alltid typ men hon har ju en förmåga att låta (sjunga, prata osv). Men det har gått toppenbra och hon är så underbar min lilla älskling!

Jag ska sova här idag. Vaknar upp imorgon med frukost framdukat. Ahhh, älskar att vara hemma hos mamma och pappa. Man blir så bortskämd.
Nej nu ska jag fortsätta kolla på Let's dance med Lovisa.
Puss

my heart

Här kommer alla bilderna på lillkillen. Haha vore lite roligt om barnmoskan sett fel och ut kommer det en tjej, snacka om chock. Men vi ska nog göra ett till ultraljud (privat om man inte får göra det på MVC) och kolla så att det verkligen är en kille. Jag bryr mig absolut inte om vad det är för nåt, skulle bli lika otroligt glad för båda men det är lättare att hinna förbereda sig tills bebisen kommer.










godmorgon

Jag har inte tagit kort på bilderna än men jag ska göra det senare så ska jag lägga upp resten av bilderna då.
Usch, jag är så trött och har känt mig hängig både igår och idag. Hoppas att jag inte börjar bli sjuk. Orkar inte det.
Jag ska hem till mamma och pappa efter jobbet och hjälpa min kära syster att skriva CV. Hoppas jag är lite piggare då. Nej nu ska jag föna håret och ta på mig kläder sen ska jag väl kila till jobbet. Tänkte köpa med mig vegitarisk sushi. Åt ju det som fan förut i början av min graviditet men sen en gång så sa det stopp bara och sen dess har jag inte ätit det så nu ska jag ge det en chans igen.

Puss

världens finaste kille

Här har ni då världens finaste lilla kille! Man ser verkligen allting superbra på det här kortet.
Ögonen, näsan, munnen, både händerna och benen. Åh så fin han är. Är helt i extas! ♥

Har tagit kort med min mobil på bilden så därför är bilden inte så bra. Lägger upp resten senare ikväll när jag kommer hem eller imorgon! :) puss


älskade lilla bebis

Nu har vi äntligen äntligen äntligen varit på det efterlängtade rutinultraljudet. Allt var bra med lill♥n. Hjärtat såg fint ut och allt var som det ska. Bebisen låg och hickade där inne genom hela undersökningen. Är så sinnessjukt lycklig. Älskade lilla bebis.
Jag blev flyttad från 6 juli till 9 juli. Några dagar hit eller dit spelar mig ingen roll.

Vi sa till barnmorskan att hon gärna fick säga om det var en tjej eller kille. Jag och David har båda två varit bombsäkra på att det var en tjej, så gissa om vi fick en chock när barnmorskan zoomar in och där ligger det en snopp och guppar. Haha. Allt känns så himla bra och nu börjar det verkligen sjunka in mer och mer att det är en bebis där inne. En liten kille, världens finaste kille. ♥

(Lägger upp bilderna sen som vi fick med oss från undersökningen)


redan februari

Goddag!
Har precis ätit lite mat. Tortellini eller hur det stavas. Så gott så.
Sitter på blocket och letar lägenheter. Vill ha allt klart nu innan bebisen kommer. Iofs är det 21 veckor kvar men jag har en känsla av att det kommer att gå ganska fort. Jag kommer bli superstressad om det inte hinner lösa sig innan bebisen kommer. Jag vill verkligen inte klämma in spjälsäng, skötbord osv inne i vårat rum. (skötbordet får inte plats inne i badrummet för det är så smalt). Jaja, det löser väl sig snart får vi hoppas.
Nu ska jag klä på mig och sen kila iväg till jobbet.
Puss