dagen efter julafton

god jul allihopa! orkade inte blogga igår när jag kom hem så det fick bli idag istället.
fick jättemycket julklappar igår och jag är supernöjd!

idag ska jag förbi sandra och lämna mina julklappar till henne, det blev två filmer och sen en geishaask typ. sen vill jag åka till siba och köpa min mobil som jag har tittat ut men pappa lät inte speciellt sugen på det så vi får se, för jag orkar inte åka buss dit själv och sen tillbaka.

senare ska jag också hem till mamma och pappa för att mysa lite granna, och så det bästa på hela dagen, min älskling kommer hem, han har varit borta från mig i 3 dagar nu snart! och imorgon åker vi till london. kunde inte bli bättre, tänk att få åka till det land/till den staden jag helst av allt ville åka till (och jag fick det i födelsedagspresent/julklapp av pontus, är han inte underbar) och så får jag åka med pontus också. längtar som en tok!

nej nu ska jag göra mig iordning lite och tjata på pappa! haha :)
PUSS



jag har verkligen världens bästa pappa! han ville följa med mig och köpa mobilen även fast jag vet att han hatar julrean när det är så mycket folk.. du är bäst pappa.
LOVE YOU

dan före dopparedan

ja kan ni tänka er att det redan är julafton imorgon? jag kan inte.
jag har verkligen ingen julkänsla alls. det spelar ingen roll att jag har gjort julkort, slagit in julklapparna, gått på stan i julstressen, lyssnat på julmusik 100 ggr om, klätt granen och massor med annat. det som får mig i riktig julstämning är att vara hemma idag på kvällen och klä granen hos mamma och pappa och sen ha uppesittarkvällen med bingolotto, men något sånt blir det inte för mig för jag jobbar ända till 22.00 ikväll. dumt att jag sa att jag kunde jobba. plus den riktiga stora julkänslan är ju när det ligger snö på marken eller snöar. men icke sa nicke.. 

jag hoppas att jag hinner få mer julkänsla under dagen idag.

image64

tiny dancer

jag är precis hemkommen från stan, har varit där med pontus och soss och strosat runt ett tag. jag köpte faktiskt ingenting till mig mer än mat. känner mig duktig. har dock tittat ut en mobil som jag ska köpa i mellandagarna (hoppas det är rea på den då) så där ryker några tusenlappar så jag måste spara lite nu.

jag tänkte strax åka hem till mamma och pappa för att mysa lite med lovisa och sen tänkte jag gå till soss och mysa med henne, svea, babsan och tommy om alla nu är hemma :)

vi har precis tvättat klart nu, herreminjävlar vad tvätt vi hade. vi har inte tvättar på säkert två veckor, hemskt men sant. så ska vi upp vid 9 imorgon och tvätta det sista. fyhuggarns.

laaaaater boys

lite nytt

jag har en liten ny design här på bloggen, vad tycks?
tomten är ju ... haha.

två dagar kvar til julafton, göttkött :)

lugna favoriter

Imorse när jag duschade skulle jag sträcka mig efter schampot men till min stora förvåning var inte schampoflaskan där(?) så jag fick tvätta håret med BARA hårinpackning, nu kommer mitt hår vara fetare än det var innan säkert, men iallafall så ringde jag till Pontus och frågade vart han hade gjort av schampoflaskan och han sa att han inte hade rört den, så antingen var jag totalt jävla stendöd imorse som inte såg schampot eller så har vi ett spöke i våran lägenhet som går runt och gömmer saker, eller så har vi en Pontus som vägrar erkänna att han har rört schampoflaskan, vad tror ni? Jag gissar på det sista alternativet!

Just nu sitter jag på jobbet, ska strax tina upp lite fiskpinnar som vi ska äta och sen göra lite pulvermos, lyxmat dom får här ;) haha.

Det står en paradisask bredvid mig som bara väntar på att jag ska ta en liten bit men jag har varit så duktig och inte tagit en enda, kanske för det bara är äckliga kvar men ändå? haha

ingen rubrik

Hej mamma!
(Min kära mamma läser min blogg varje dag, säkert minst 5 ggr, ellerhur mamma?)

Just nu sitter jag här på jobbet och skriver lite olika saker. Det är roligt att få göra lite administrativa saker också istället för att BARA vara inne i själva verksamheten eller hur man ska säga.
Vi hade julavslutning igår med jobbet och bytte julklappar. Jag fick en merci-ask och två dubbelnougat. Gottgott!

Sen kom jag hem till min kära svärmor som trodde jag fyllde tjugo för det första och trodde Pontus skämtade med henne när han sa att jag bara fyllde nitton, haha. Jag fick ett kuvert, sen när jag öppnade var det ett kort så stod det "Köp något fint i London åt dig" med en 50-euro lapp. Pontus höll på och dö av skratt när jag öppnade det eftersom dom har pund i England och inte euro. Herregud, det var en rolig kväll måste jag säga.

Ikväll ska jag BARA ta det lugnt, har planer på att när jag slutar klockan 16.30 ska jag gå direkt hem eller förbi ekershallen och köpa naturgodis sen ska jag inte röra mig utanför min säng på hela kvällen (förutom toalettbesök, mat och tandborstning) det skulle vara ruggigt skönt!

Allt för mig, heeeeeeeej

nestea

Min stora last här i livet, förutom naturgodis är Nestea peach, finns det någonting godare?
Nej, verkligen inte.

Just nu sitter jag är på jobbet och lallar runt lite, har precis skrivit närvaroscheman och sådant och nu ska jag väl snart fortsätta med det. Jag behöver skriva en planering för 2008 och lite annat smått och gott.
Vi ska ha personalfest med jobbet imorgon så jag skulle behöva gå på stan sen och köpa en julklapp. Temat för julklappen är "guld eller silver" och ska ligga runt 50lappen, får se vad jag kan hitta på.
Just det ja, jag skulle ha med en sallad imorgon också, vi ska ha knytis eller vad det kallas. Usch det är så kallt inne på vårat kontor, jag tror jag kommer få köldskador snart.





image63

såhär trött var jag imorse när jag klev ur sängen!

paradis

Jag är så sugen på en paradisask, det är så sjukt gott.
Idag har jag inte gjort något speciellt faktiskt, var på stan en stund med Pontus men jag köpte ingenting, jag är så duktig. Fikade bara på farbror melkers, laktritsmilkshake och en bulle sen gick vi hem igen och tittade premier league och åt pizza. Jag har inte ens fått någon present på min födelsedag, fick ju alla innan men ändå.
Imorse önskade jag att jag var liten och mamma, pappa, Julia och Lovisa kom in och sjöng "Ja må du leva" i mitt rum och gav mig presenter på sängen. Men någon gång måste man väl bli vuxen antar jag..
Men det är nog någonting jag alltid kommer sakna på min födelsedag.

Nu kommande vecka jobbar jag heldagar 8-17, lite halvjobbigt sisådär måste jag säga men jag är glad att jag är tillbaka på mitt gamla jobb igen!



Känner mig allmänt deppig och tråkig idag men så är det väl vissa dagar..

gammelgädda

Jag måste bara berätta en rolig sak som hände när vi åt julbord med Pontus jobb.

En servetris kommer fram till Pontus och frågar om han vill ha något att dricka.
Servetrisen: Vill du ha en julöl eller vanlig öl?
Pontus: Jag tar en burk.
Servetrisen: En burk? Frågar hon undrandes.
Pontus: Ja.
Servetrisen: Vill du ha en julöl eller en vanlig öl?

(Pontus trodde hon frågade om han ville ha en burköl eller en flasköl)
Haha så Pontus att göra bort sig sådär.

grattis mig själv!

Idag är det min 19års dag.
Grattis till mig.

image62

julbord x2

Igår var jag på Strömpis på julbord med jobbet (hela boendestöd och fritid inom Örebro kommun). Jag måste säga att det var sjukt god mat och jättemycket att välja på, över förväntan! Idag ska jag på julbord på Stadsträdgården med Pontus jobb S-line som ligger i Hallsberg, jag kommer verkligen hinna tröttna på julmaten innan självaste julafton men det ska bli roligt att träffa alla Pontus omtalade arbetskamrater och se vilka de är för typer, haha.

Imorgon kommer tjocka släkten hit och fikar, sen åker vi vidare till mor och far min och där blir det mat och massa godsaker (och MASSA PAKET!) skoj skoj. Nej nu måste vi åka.

Hajdooooooooo

nej nu får det vara nog

Nej nu ska jag börja skriva lite mer igen, har inte haft någonting att skriva om.
Har ju haft urinvägsinfektion för någon vecka sen och idag kom den tillbaks så nu äter jag en ny penicilinkur, hoppas det hjälper den här gången. Jag börjar nästan tro att jag har fått kronisk urinvägsinfektion, inte roligt..

Jag är kissnödig precis hela tiden också, inte alltför kul och imorse började jag störtböla när jag kissade för det gjorde så ont, WEY kul kul kul.. Eller?

På söndag fyller jag år, glöm inte att gratta moi.
Puss alla





Jag älskar dig Sossi

dom sista drömmarna

"Om vi förlorar varandra här i vimlet så minns att jag står bakom dig"


image61
(Lovisa min sötnos)

Inatt har jag min älskling hos mig (Lovisa, min lillasyster) Vi har ätit och tittat på film, myst med kexchoklad och festis. Världens bästa. Tänk att en människa kan göra en så glad. Min lycka är du och världens bästa! Älskar dig något grymt mycket min gosing.
Snart ska jag göra iordning Lovisa så ska jag läsa lite Alfons, mysigt.

Jag saknar Pontus som är i Mariestad i helgen,
och så saknar jag Soss, och Hannah också.
Love you guys


LARS WINNERBÄCK

image60

Största dagen på året.
Lars Winnerbäck.
Jag längtar så jag dör!

förvirrad?

Jotack, det är bara förnamnet.
Jag har varit orolig i någon månad om att jag inte har fått fakturan från H&M så idag ringde jag äntligen till H&M för att få klarhet i det där, då visar det sig att jag inte ens handlade med faktura utan att jag hade betalat med mitt kort istället. Ibland undrar man ju om allt står rätt till i mitt huvud. Känns som jag är förvirrad mest hela tiden.

Jag slog nyss in första julklappen i år. Lovisas Astrid Lindgrens lotto.
Det är så skönt att jag har köpt klart alla julklappar snart, har bara några kvar.
Jag har köpt en till pappa, tre till Pontus, två till Lovisa och nu har jag bara en kvar till pappa, en till mamma, en till Julia och en kvar till Pontus troligtvis. Gud så skönt :)

Imorgon kommer bli bästa dagen på länge.
Jag längtar något grymt men jag har nog inte förstått det än.
Det är likadant varje år, det är dagen man ska på Lars Winnerbäck man verkligen fattar att det är så.
LARS WINNERBÄCK ♥

grattis!

Igår var en helt underbar dag.
Min kära chef ringde och sa att jag fick jobbet på Kraften, så nu har jag fast jobb! Allt känns så bra. Så nu ska jag gå på vikariatet i två veckor till sen får jag komma tillbaka till Kraften, helt underbart.
Grattis till mig! :)

Idag jobbar jag andra kvällen i rad, inget att hurra för direkt och så jobbar jag kväll imorgon, ledig torsdag och sen jobbar jag heela helgen. Idag går jag fortfarande bredvid men imorgon är mitt första riktiga pass. Ska bli roligt att få jobba på riktigt med en ungdom istället för att gå bredvid!


fullt upp

Jag har inte hunnit skriva på länge för jag har haft fullt upp hela dagarna. Jobbat, varit borta, sovit typ. Nu ska jag strax duscha och sen möta mamma på stan, vi ska luncha. Sen ska jag till jobbet för att jobba kväll.. Jobbar tre kvällar i rad nu, sen är jag ledig på torsdag och jobbar hela helgen.

Nej nu ska jag hoppa in i duschen. Åh jag har ont i huvudet också, typiskt..