tjej eller kille, vad tror ni?

Åh jag är så spänd inför på tisdag. Bara typ en dag kvar.
Åh, är så himla nyfiken på vad det är för nåt där inne.
Jag tror jag har börjat känna små rörelser där inne. Som lite sprattel inne i magen. Så mysigt!
David och jag har slagit vad om det är en tjej eller kille. David tror tjej och jag är osäker men bara för att han tror tjej så är ju jag tvungen och tro kille. Haha. Såååååå spännande!


Nej nu blir det lite Wallander!
Puss

100131

Godmorgon.
Sitter hemma hos mamma och pappa. Har sovit här i natt eftersom jag var barnvakt åt Lovisa igår.
Vi hade så mysigt så, jag, Julia och Lovisa. Mina älsklingar!
Senare ska jag iväg och jobba en sväng. Vi ska bowla. Mys :)
Ikväll ska jag bara ligga i sängen och dö typ. Mysa med David och katterna!
Viktigt inlägg det här känner jag.

Hejdå

snabb uppdatering

Hejsan hoppsan!
Igår köpte jag faktiskt mina första mammakläder. Ett par jeans, stuprör med dragkedja, jättefina faktiskt. En tunika köpte jag också. Åh vad jag längtar tills på tisdag när vi ska på RUL. Är så nyfiken på vad det är för nån krabat där inne! ♥

ring i dina klockor, blås i din trumpet!

Åh Peter Lemarc.
Så satans bra.
Nio broars väg är lätt en av de bästa skivorna som har gjorts!




väderguden kan dra åt helvete

Alltså seriöst. Det här jävla vädret börjar gå mig på nerverna nu. Snö, snö, snö, snö, snö. Överallt denna jävla snö. Blir galen snart! Jag vill ha vår nu. Jag längtar tillochmed efter slasket. Så denna snö försvinner någon gång. Oerhört mysigt att gå i snöstorm till jobbet. Man vill ju bara lägga sig ner under täcket o aldrig mer gå upp. Så deprimerande! 
Jaja, nog om det. Nu måste jag jobba. 
Herrrååå 

1 vecka kvar

Om 1 vecka ska vi på RUL och då får vi även reda på könet och att allt står rätt till där inne! Åh vad jag längtar. Förstår att alla inte tycker att det är speciellt roligt att läsa om min graviditet. Men det är rätt mycket kring det just nu som ni kanske kan förstå. Vet inte riktigt vad jag ska skriva annars.
Imorgon går jag in i vecka 18 också. Snart halva tiden avklarad. :)

här går det undan minsann!



Ursäkta suddig bild. Magen växer på som bara sjutton nu. Den har växt svinmycket på bara typ två veckor.
Den här är från idag i vecka 17 (16+4)

hej allihopa!

Haha. Jag var precis inne på min statistik här på bloggen.
Snacka om och skjuta i höjden. Tydligen många som tycker det är spännande med min blogg nu för tiden. Men ni är så välkomna!
Godnatt igen

imorn är det helg

Hallå mina vänner!
Tänk om jag kunde säga: "Vad skönt med helg". Men nej, det kan jag inte. För jag jobbar imorgon.. Jag avskyr, och då menar jag verkligen avskyr att gå upp innan klockan sex på morgonen, och sen sätta mig på bussen ut till jobbet. Man blir ju bara ännu tröttare av att sitta på en buss för man vaggas ju typ till sömns. Men när jag var på väg hem från mamma och pappa ringde dem från jobbet. Det var tydligen sjuk personal så dem undrade ifall jag kunde jobba kväll imorgon istället. Tack gode gud för det. Jobbar tiomiljonermiljarden gånger hellre kväll än dag. Minuset är väl att jag får göra ett längre kvällspass än vanligt eftersom jag måste göra mina timmar. (Dagpassen är längre än kvällspassen). Jaja nog om jobb.

Vet inte ens vad jag ska skriva mer.
Haha.
Eller jo, kan inte nån bara ge mig en lägenhet? En billig trea rätt centralt. Det vore finfint. Men det hinner väl lösa sig innan bebben kommer ut. Är ju ett jävla tag kvar.
Nu ska jag fortsätta kolla lite på "Hollywood Gigolo" innan jag somnar.
Godnatt hejdå.

här går det undan

Hej hallå.
Jag är ju lite dålig på att uppdatera här ibland har ni märkt.
Det har hänt en del sen sist. Jag har haft influensan (inte svin utan vanliga). Var längesen jag var så dålig. Usch och fy, men nu är jag bättre. Är fortfarande lite förkyld men det gör inte så mycket.

Idag går jag in i v. 17 och graviditetsmånad 5, här går det undan.
Det är ju så konstigt med hur man räknar när man är gravid för man är inte gravid i 9 månader, utan 10.
Konstigt men så är det. Magen börjar synas mer och mer (tror jag), men jag tycker fortfarande inte att det syns så mycket. Ser mest ut som att jag bara blivit lite tjock eller lagt på mig lite i vikt typ, haha. Längtar tills det syns ordentligt.

2 februari är det dags för RUL (rutinultraljud), så då får vi se att allt fortfarande står rätt till med den lill♥, samt vilket kön det är. Spännande spännande!
Nej nu måste jag kila till jobbet.
PUSS

sjuk

Nu vill jag bli frisk!
Åh. Jag har varit sjuk ända sen i torsdags. Det började med att jag fick världens migrän. Sjukskrev mig från jobbet på fredagen för det höll i hela natten och morgonen. Migränen/huvudvärken släppte inte förän på lördag kväll. Så kände jag mig lite halvdålig söndag och igår så började jag ju kräkas som en besatt. Haha. Så sjukt vidrigt. Trodde typ att jag skulle dö igår. Hade sån jävla feber (ni vet sådär så man fryser, svettas, fryser, svettas osv) och kräktes konstant kändes det som. Det gick inte över förän nu imorse. Mår dock fortfarande lite illa men jag tror att det är för att jag inte har ätit något så man kan ju hoppas att jag är på bättringsvägen.

Ett riktigt klagoinlägg men jag var tvungen.
Haaaaaajdo

älskade, älskade du

Jag måste bara skriva av mig lite.
Jag har verkligen världens finaste, bästa, mest omtänksamma pojkvän som finns.
Kunde inte önska mig en bättre pappa till mitt barn. Han är verkligen en klippa!
Går och handlar äpplen, isglass och alla andra konstiga saker som jag är sugen på dygnet runt.
Jag älskar dig David! Du är den finaste som finns.

rul

Har haft en sån sjuk migrän idag. Höll på att hugga av mig huvudet ett tag.
Men något som gjorde min dag var att vi har fått kallelse till RUL (rutinultraljud) nu.
Så den 2/2 får vi se om allt fortfarande är bra med bebisen och vilket kön bebisen har. Spännande!

Nej nu kommer pappa snart och hämtar mig så jag ska klä på mig lite kläder. Har bara legat i sängen hela dagen i min morgonrock och tyckt synd om mig själv. Bra där..

100 dagar!

Tjohejsan!
Idag har jag varit gravid i 100 dagar. Tiden går fort. Eller så sjukt sakta men ändå fort. Man längtar bara efter alla smågrejer. RUL (Rutinultraljud), första rörelsen i magen, varje onsdag (jag går in i ny vecka då) ja allt sånt. Det känns som det går så sakta. Men ändå så har 100 dagar flugit fram fort. Haha, konstigt.
Hoppas att allt är bra där inne med bebisen men det tror jag nog!

Nej nu ska jag ta och laga lite mat. Pasta med baconsås, mums!
Puss alles

100104

Hallå!
Jag är så arg. Skulle kunna stypa han vi skulle byta lägenhet med. NU, IDAG, mindre än en månad innan flytt kommer han på att han inte vill flytta längre. Vilket jävla råpucko. Åh är så arg just nu. Så nu är det bara att ta nya tag och fortsätta kolla efter lägenheter.
Har varit på utflykt med min käre far och Lovisa idag. Vi var och handlade målarfärg till mig, håller ju på och målar om i köket. Sen åkte vi och köpte en dammsugare till mig/mig&David också. 1700:- gick den på. Vuxenpoäng där alltså.

Kelso har varit sjuk i ett par dagar nu. Han har kräkits varje dag i typ 4 dagar så igår så ställde jag undan maten så fick dem fasta. Sen stod det att man skulle koka vit fisk till dem så det har jag gjort och nu har han inte spytt ännu. Så skönt. Trodde även att han kanske var förstoppad men nu har han bajsat också. Så allt verkar bättre. Min lilla älskling, har varit så orolig!

Nej nu måste jag gå och duscha och ge katterna lite firre.
Pussis

100103

Hallå i stugan!
Usch så trött jag är. Är uppe o kissar minst 2 ggr/natt och inatt när jag hade kissat en gång hittade jag inte Kelso, så jag fick för mig att jag hade råkat stänga in honom i en garderob eller något. Så jag fick smyga runt o leta efter honom och tillslut så hittade jag honom. Sen somnade jag inte om på kanske ½-1 timme.
Om någon timme ska jag bege mig till mina kusiner. Vi ska laga middag för farmor och farfar. Det är en tradition vi har i våran släkt. Vi ger dem alltid det i julklapp.

Jobb imorgon nu då efter en skön och välbehövlig liten ledighet. Hade helst varit ledig i några veckor till men man får ju inte alltid som man vill..
Nej nu ska jag göra mig iordning.
Puss

2010

Godmorgon allihopa!

Gud vad skönt det är att vakna upp dagen efter nyår och inte vara bakis. Guld värt.
Eftersom jag inte kan dricka så valde jag att vara hemma hos mamma och pappa på nyår. Vi åt jättegod mat och min farbror med fru var där också. Så mysigt.
Till förrätt åt vi jättegoda mackor med räkor och lite grejer på, aioli o sånt sen till varmrätt åt vi fisksoppa och till efterrätt massa goda frukter såsom melon, jordgubbar, vindruvor, kiwi, färska fikon och hemmagjort tobleroneglass till. Mums! Efter maten spelade vi TP. Jag lyckades tillochmed få fyra tårtbitar allt som allt i det spelet och det är inte lätt kan jag lova!

Jag åkte hem innan tolv för att komma hem till katterna så dem slapp vara själva. Kollade lite på tv innan jag la mig, sen kom David hem också.

Idag ska jag iallafall kolla på Ivanhoe, den årliga traditionen! :) 
PUSS