kängurukött



Nu ska jag strax krypa till kojs med min lilla fru. Idag har jag hunnit med både det ena och det andra. Jag har träffat scones, varit och jobbat, lämnat in min cykel, träffat lydia, åkt och handlat på Willys med järngänget (haha), kollat på film med lydia och magnus osv osv. En bra dag må jag säga.
Godnatt



scones!


Jag har gjort scones till dig.

bob dylan




Bob dylan var great men han börjar verkligen bli gammal den där karln.
Han sjöng iallafall mina favoriter Blowing in the wind, Like a rolling stone och Lay lady lay.
Sen fick jag finbesök när jag kom hem, det var trevligt :)
Nu sitter jag på jobbet och har det bra.

helgen



Vad har jag gjort i helgen nu då?
Jo i fredags skulle jag egentligen ha gått på after work men jag hade så sjukt ont i huvudet så det orkade jag inte så istället var jag hemma och mös med frugan, vi badade skumbad och käkade godis. Sen kom Magnus förbi en stund också och tittade på hundtricket med oss. På lördagen så gjorde vi inte allt för mycket vad jag kan komma ihåg, lite senare på dagen började vi göra oss iordning för planerna var att vi skulle förfesta hemma hos Lydia och sen vidare ut på krogen. Magnus och David kom hit och härjade med oss, roligt var det. Vi skippade krogen och var kvar hemma hos Lydia istället.
Vaknade tidigt på söndagen, sen kom Lydia och då gick vi och köpte pizza. Jag, Lydia och David låg hemma hos mig hela dagen och hade det bra. Jag hade sån migrän dock, det var inte trevligt. Sen framåt 19.30 så gick vi över till Magnus där vi kollade på typ halva Beck filmen och sen någon film om Hitler. En mycket trevlig helg :)





Nu hinner jag inte lägga in mer bilder för jag måste strax gå till jobbet.



Idag ska jag på Bob Dylan, wohooooo!




criminal minds


Åh nu har jag precis kollat klart på Criminal minds, älskar det programmet och jag älskar Matthew Gray Gubler. Han är lätt en av de snyggaste människorna som finns på heeeela jorden. Haha. Man blir ju helt in love. Nej nu ska jag strax traska över till min fru :)


Matthew Gray Gubler


Puss

23




No one else will have me like you do.



fix you


Jag har på senare tid börjat tänka väldigt mycket på saker jag ångrar att jag har gjort eller inte har gjort. Jag får ångest när jag tänker tillbaka. Jag undrar mitt liv hade sett ut om jag hade gjort det där jag aldrig gjorde, eller det där jag aldrig sa.
Det är så dumt att ångra saker för man kan inte göra någonting åt det. Man lär sig av sina misstag, det hoppas jag iallafall.
Hur kunde jag vara så dum egentligen?

Luddigt inlägg, jag vet men jag behövde skriva av mig lite.




Tears stream down your face
When you lose something you cannot replace
Tears stream down your face
And I

Tears stream down your face
I promise you I will learn from my mistakes
Tears stream down your face.



du sa det ju själv


Idag har jag spenderat dagen hemma hos mig. Jag gick inte till jobbet idag för jag har sovit så dåligt i natt pga. armen. Lydia, Emelie och Julia har kommit förbi så jag har haft jättetrevligt. 
Vad gjorde jag i helgen då? Jo i fredags var jag med Lydia och kollade på Let's dance och hade det allmänt mysigt. Dock så skjutsade Lydia mig på cykeln (för er som inte vet så är min cykel totalpippad) så vi ramlade och jag slog i armen, väldigt ont fick jag. I lördag skulle jag ha jobbat men det gick inte pga att jag hade så ont i armen så istället var jag med Lydia hela dagen. Sen på kvällen blev det lite drickande, en väldigt bra helg.



Du känner mig.

vart är världen på väg?


Herregud människa. Du ska ha barn och ändå håller du på och beter dig som en liten jävla skitunge. Går hem till folk och snor saker, försöker låna pengar i andra människors namn, gör inbrott efter inbrott och nu det
här. Du är så jävla pantad så jag finner inte ens ord för det. Fan för människor som dig.



say goodnight and go



Godnatt. Dags att sova nu va.

lost


Idag har varit en väldigt bra dag. Jobbet gick fort och alldeles utmärkt. När jag kom hem hann jag sova en liten stund innan Annéa kom och hämtade upp mig, då åkte vi ut till Lydias föräldrar i Latorp. Sen åkte vi hem till mig och mös. Förjävla bra tjejer det där :)


talk with your hips


Nu har jag precis druckit min underbara smoothie bestående av frysta jordgubbar, kiwi, banan och naturell yoghurt, så nu är jag mätt och nöjd.
Snart ska jag gå till Virginska skolan för vi ska på skolbesök hos tre av våra ungdomar som går på fritids, det ska bli spännande.








Det var längesen jag kände den känslan.

dgsidgjspds


Åh just nu känner jag för att lägga mig ner i sängen och ligga där och sova i typ 1 år eller bara fly härifrån till typ Australien eller Thailand i 1 år. Bara komma bort från allt..


jahopp


Om det ska vara så, så kan det lika gärna vara.


lyckad kväll!


Kvällen igår började hemma hos Lydia där vi gjorde oss iordning, vi hade en liten spaeftermiddag hon och jag. Senare ramlade Catrine, Sanna, Malin, Matte, Pontus och Danne in. Då styrdes det kortspel och det blev en jävla massa skratt. Haha. Senare blev det krogen en en sväng och efter det så drog vi alla hem och efterfestade.
Imorse vaknar jag av att Lydia frågar: Vart är Matte någonstans?
Då har han ramlat ner från soffan, haha.
Det låg tre på golvet och sov, två i soffan och så fick jag trängas med fyra i sängen men det var mysigt.

Nu är jag svintrött för jag och Danne kunde inte sova så vi låg och skrattade i typ 1½timme efter att alla andra hade somnat. Sen vaknade jag senare av att Lydia mjauar. Haha så knäpp.
Nu har vi precis ätit en jättegod pizza och har kollat på Björn Gusafsson dvdn. Väldigt roligt måste jag säga.


Mjau

mina fina!


Jag har inte på länge känt mig så här glad även fast den här dagen inte har varit den bästa. Jag vaknade imorse med världens huvudvärk. Jobbet gick segt idag, allt gick segt idag och så vidare. Sen kom Lydia och Annéa hit till mamma och pappa och var barnvakt åt Lovisa med mig. Jag var verkligen jättetrött men dem stod ut med mig iallafall och var lika underbara som alltid. Ni gjorde verkligen min dag och jag uppskattade verkligen att ni kom hit.

När allt känns tråkigt och långt borta så kan småsaker få en hel dag att bli bättre.
Jag har verkligen jordens bästa vänner i mitt liv och jag är så glad över att min familj är så jävla bra.
Tack för allt ni gör för mig och för att ni gör min vardag lättare.

Julia och Lovisa, mina älskade solstålar. Jag älskar er rakt igenom. Från djupet av mitt hjärta.
Jag vet inte vad jag skulle göra utan er. Mina hjärtan.





Det här blev ett väldigt rörigt inlägg men jag kände att jag var tvungen att skriva av mig lite.

stockholm calling


Åh jag blir irriterad på mig själv. Jag fastnar jämt jämt jämt framför datorn. Jag gör ingenting men ändå lyckas jag fördriva tiden. Jag måste verkligen lägga mig för jag vet att jag kommer få sådan jävla huvudvärk annars. Jag måste skärpa mig!!


shut your lips


Shush girl shut your lips,
do the Helen Keller and talk with your hips.
I said, shush girl shut your lips,
do the Helen Keller and talk with your hips.
I said, shush girl shut your lips,
do the Helen Keller and talk with your hips.

spotify


NU ÄNTLIGEN!
Nu har jag också fått Spotify, gratis och allt :) underbart.


bigfoot


Min stackars fot. Det gör så ont i den.
Förstår inte riktigt hur jag lyckades men på en kryssning är nog allt möjligt. Haha.


äntligen lite potatis


Jag känner mig så duktig. Har precis varit och handlat massa mat på Ekershallen så nu sitter jag här och väntar på att min potatis (!?!?!?!) ska bli klar. Jag har nämligen under mitt 1 år som jag har bott själv inte ens lagat potatis. Sjukt egentligen eftersom potatis är typ det godaste jag vet :)

Det var bara det jag tänkte berätta. Väldigt intressant må jag säga :)


min lilla smulpaj


Jag och Lydia har pratat hela kvällen på telefonen. Förstår inte hur man kan prata så länge med varandra. Samtalsämnena tar då aldrig slut. Haha. Vi har iallafall planerat att vi ska ha en shoppingdag imorgon. Först till IKEA och sen ska vi ta Marieberg och allt det där. Jag måste till Lagerhaus iallafall. Jag är så glad för att den affären har kommit till Örebro! Bästa inredningsaffären någonsin. :) 

Jag är trött men vill ändå inte lägga mig.


min stackars fot


Jag har så jävla ont i min fot. Hela min fot är helt svullen och blå/lila/grön efter kryssningen och så har jag fått en blånagel på andra foten. Förstår inte hur jag lyckas. Jag har ont i sidan av magen och ont i armen. Vad har jag gjort egentligen? Det är frågan.


skämt


Haha ja herregud. Kvällen blev inte som jag tänkt mig men jag hade jävligt roligt iallafall :)
Nu har jag äntligen pratat med Lydia också, var lite orolig där ett tag när jag inte fick tag på henne eftersom vi pratar med varanda på telefonen minst typ 5 gånger varje dag.

Snart ska jag till mina kusiner och fira min farbror som fyller år. Funderar på om jag ska äta något innan men jag har ingen matlust, har inte ätit något så min magsäck har säkert krympt på dem här dagarna. Har väl ätit ungefär en halv macka på ett dygn. Mer än så orkar man inte med när man är bakis och mår illa.

Jaja, iallafall. Det där visade sig ju vara en riktig skit. Vilket skämt. Jotack.