"it's a jungle out there. dress accordingly."

Grönsaker och dipp, tända ljus, duntäcke och Lipstick Jungle. Kan en måndagskväll bli bättre? Inte direkt. Nu är det dock slut så nu ska jag duscha och sedan vänta in Seinfeld.



Godnatt!

what are you hoping for?


Nu har jag precis hämtat sista tvätten från tvättstugan. Har hållt på ända sen 11 idag, väldigt flitig har jag varit. Det är så skönt när det är gjort också. Nu är min tvättkorg helt tom. Vet inte hur längesen det var. Tog mig tid idag till att tvätta alla tröjor som ska tvättas i ullprogram, dem ligger alltid längst ner i tvättkorgen för jag orkar aldrig tvätta dem.

Det ringde en försäljare för en stund sedan från Tele2 så nu har jag blivit pålurad Canal+film, men det kan nog bli bra. Var bara bindningstid i ett år, och till ett bra pris dessutom. Det gillar vi.
Nej, nu ska jag planera lite mat här.

PUSS

hold me close to the fourwall headlights and TV screens


jag kan ha glömt din vaksamhet, jag söker inte mer än sympati


Jag måste skriva en komihåglista med grejer jag ska köpa på Ikea. Annars glömmer jag bort det lika fort som jag kom på det.

♥ Nya tv-bort. Antingen två stora eller ett stort och ett litet.
♥ Nya förvaringslådor till tvbänken.
♥ Nya kuddfodral.
♥ En lång "klädstång" till hallen.
♥ Skohyllor.


Jag får fylla på listan sen när jag kommer på mera saker.

take my photo off the wall


jag blir så rädd för alla år som gick, för jag vet jag inte tillhör detta ögonblick

Ny vecka, nya tag. Inte sant?
För min del skulle det behövas. Lägga helgen bakom mig. Orkar inte tänka på det nu.

Är hemma från jobbet idag. Har precis varit nere i tvättstugan och lagt i några maskiner tvätt. Jag har städat hela morgonen, fått undan all tvätt ur tvättkorgen och så vidare. Så nu är det skinande rent. Håller på att tvätta klädseln till soffan också så nu jädrar blir det fint här hemma. Det enda som fattas är ett nytt soffbord men det kom inte in på lagret förän efter vecka 43, sen ska jag byta förvaringslådorna till tvbänken och byta ut kuddfodralen till soffan, sen är det klart! :)


du fanns i min kropp, du var som blod för mig. det finns inget hopp, mitt hjärta slog för dig

Hallådär!

Jag har precis satt mig ner i soffan. Har städat runt i hela lägenheten så nu är det nästan skinande rent, bara hallen som ska fixas lite i. Skönt som tusan. Idag har jag varit på Marieberg och Ikea. Jag älskar att strosa runt inne på Ikea och kolla på alla fina grejer. Fick med mig lite hem idag bla. mattor, sängöverkast, stekpanna och stekspadar. Efter det följde Julia med mig hem och vi kollade på Wallander - tjuven. Klockan 18.00 bar det av till min kära kusin Kajsa som har fyllt 21, där fick vi jättegod mat, tapas. Tårta hanns också med såklart.

Igår var jag och David hemma hos mamma o pappa och åt. Efter det hyrde vi film och skulle gå hem men vi hann inte långt för jag var tvungen att åka till sjukhuset, kvällen kunde ha slutat bättre om man säger så.
Det känns knappt som om jag har haft någon helg, tur är att jag har sovmorgon imorgon iallafall.

PUSS

"you haven't seen war untill you've seen it through the eyes of Quentin Tarantino."

Hallå hallå.

Filmen igår var hur bra som helst, som jag trodde. Tarantino är som sagt världsbäst när det kommer till filmer enligt mig. Efter vi hade tittat på filmen så spelade vi lite När och fjärran och jag vann som vanligt. Julia kom förbi och hälsade på en sväng för att hon hade missat bussen.

Idag har jag hunnit med att städa lite och färgat håret på David. Han var iväg och klippte sig förut. Jättesnygg blev han. Nu ska jag strax hoppa in i duschen sen ska vi hem till mamma och pappa för att äta middag. Mammas lasagne, så sjukt gott! Jag tänkte låna med "Män som hatar kvinnor" hem så den ska jag kolla på ikväll iallafall.
Hörs senare.

Pyyyyyysss

you're everything i need and more

Nu sitter jag på jobbet och grejar. Har precis ätit ett äpple för den som vill veta det. Jag är så virrig så jag glömde bort att jag och David ska på bio idag. Har verkligen längtat efter att se den filmen. Quentin Tarantino är världsbäst när det gäller filmer! Så för mig blev det inget hem till mamma och pappa idag, det får bli imorgon istället.

Jag har precis beställt ett par böcker. Det ska bli spännande :)


cherry-cherry boom-boom


good morning, love

Godmorgon godmorgon hör fåglar sjunga glatt.
Jag är så glad nu för tiden och mår så väldigt bra. Jag har inte känt mig så här lycklig på länge.
Nu har jag precis ätit frukost, duktig som jag är. Ska stax läsa en tidning som jag har köpt, mycket mer än så händer det inte hemma hos mig. Katterna springer runt i vanlig ordning och jagar varandra. Underbara är dem, mina små älsklingar.

Ikväll ska jag troligtvis hem till mamma och pappa.
Puss

you and me, me and you

Godkväll alles!
Idag efter jobbet var jag på stan med Julia, min kära lillasyster. Vi köpte namnsdagspresent till Lovisa och sen fikade vi. Hon var så snäll och bjöd mig. Världsbäst är hon. Ända sen jag kom hem har jag legat helt utslagen i sängen och kollat på tv. Bästa livet. Jag är glad! 

i wanna know some more about you

Jag är glad idag! Har varit vaken sedan klockan fem men det gör inget för idag är det en bra dag. Det känner jag på mig. Strax kommer Lydia hit en sväng, sen innan jobbet ska jag äta sushi, wiho! Hörs senare.

Wiiiee

cause i know love is meant for two

Tänkte ge det här med att skriva med stora bokstäver i varje mening en chans till. Är så lat så jag orkar inte ens trycka på stora-bokstaven-tangenten, då är det illa..

Nu har jag precis kommit ur duschen. Jag och david var på en liten promenix innan och innan det spelade vi när och fjärran. Jag vann första gången sen skulle david ha revansch men jag vann då med. Hittills har jag vunnit alla gånger. Bäst är jag. Dagen på jobbet gick rätt segt men ändå fort, konstigt. Hade två möten, väldigt bra möten eftersom vi får feedback på hur vi ska jobba runt en viss ungdom på jobbet men det är ändå jobbigt att ha två möten i rad. Jag har så svårt att koncentrera mig. Nej nu blir det tv innan det är dags att sova. Hoppas alla har haft en bra dag. Puss

oh at least you could try for this one last time


you can reach me with your mind

hej hej hallå dagboken.
just nu sitter jag och tittar på tv. jag och david har precis spelat när & fjärran och jag vann som vanligt, haha. idag har jag varit superdupertrött, jobbigt som satan. jobbade till 16.30, gick hem och la mig i sängen, kollade på project runway, åt, kollade ännu mer på tv, spelade när & fjärran, gick till ica. det har min dag bestått av ungefär. väldigt händelserik...

imorgon ska jag börja redan klockan 12 för att vi ska få handledning för en ungdom.
nej om man ska ta och borsta tänderna nu kanske och lägga sig och sova? så säger jag alltid men somnar ändå inte innan klockan 00.00.. hähä.

puss

gör din tolkning, häll mig full med svar


spännande!
jag hoppas.


off to work

jobb nu. hörs senare alles! :)

godmorgon tisdag

åh jag vaknade för 15 minuter sen. så skönt att sova så länge. är dock fortfarande trött men det är jag ju alltid så..



i never knew you, you never knew me.

ny vecka igen då. hoppas denna också går fort som de andra har gjort efter semestern. lite segt dock att jag ska jobba lördag 7-15.45 men sånt är livet. nej nu ska jag börja med maten så den hinner bli klar innan jag ska kila till jobbet. har ju börjat jobba andra tider nu 12.30-16.30 ist för 13-17, skönt som as!

puss

om nätterna har jag förskingrat så mycket förstånd


vad du gör ta inga råd från mig. jag vet, dom fungerar inget bra.

jag och david hyrde typ världens sämsta film idag. förstod ingenting av den.
imorgon ska jag ställa klockan på tidigt så jag hinner städa lite, det kan behövas här inne när man har två bebiskatter som stökar omkring värre än tjugo småungar.

jag kom på mig själv med att undra för ett ögonblick om du var på väg hit eller härifrån

hej allesammans.
jag har precis varit ute på gården med katterna men charlie trodde att han fick gå var han ville men så är inte fallet så han fick gå in igen som straff. jag måste köpa ett koppel till så kelso också har ett. så slipper jag hela tiden vara ute samtidigt som dem. det skulle vara skönt.
åh jag har så ont i huvudet. var längesen nu jag hade ont i huvudet så nu kommer väl allt på samma gång, trevligt. nej nu ska jag lägga mig och kolla lite på tv tror jag.

trevlig söndag alla!

jag får liksom ingen ordning

nu ska jag strax möta upp julia på stan. hon skulle kolla efter en ring och jag ska vara smakprov typ, haha. ikväll kommer troligtvis julia och lovisa hit eller ifall jag åker hem till dem. vi får se.

sitter och lyssnar på
jag får liksom ingen ordning samtidigt som jag gör iordning mig. tycker om den mer o mer för varje gång jag hör den. längtar så till nya skivan!


min gud

ÄNTLIGEN!
idag kom lars winnerbäcks nya låt "jag får liksom ingen ordning" ut.  lite annorlunda sound mot hans andra skivor men jag tycker den var sjukt bra. åh vad jag ser fram emot nya almbumet.
lyssna på låten
här.



say hello and wave goodbye

idag efter jobbet blir det kalas för min kusin elias som fyller 20 år, grattis!
innan jobbet ska jag köpa sushi tänkte jag, har ätit det en gång, då var det inte så gott men jag tänkte prova igen nu. :)


puss

i can be so mean when i wanna be


boring

åh jag har tvättat hela morgonen. finns det något tråkigare? jag ska önska mig en tvättmaskin när jag fyller så jag slipper gå till tvättstugan, skulle vara så skönt. hoppas tumlaren hinner bli klar tills jag ska börja jobba. har aldrig hänt förut men någon gång händer det väl kanske mirakel?

dags att lägga sig i sängen. någon av de här sängarna skulle jag gärna ha hemma.








alla skulle ha en soss i sitt liv

babsan (min extra mamma/soss mamma) frågade mig idag om jag ville följa med till varberg 3-5 oktober. jag fick semester från jobbet så det ska bli jätteroligt! har inte varit där än och ändå har soss bott där länge. det passar ju perfekt också när soss fyller år 4 oktober. wie, det ska bli så roligt.


life is ours, we live it our way

jag sitter på jobbet och väntar på att få sluta. bara en halvtimme kvar :) skönt som sjutton. ska möta david och ge han mina tvättstugenycklar så att han kan tvätta sen ska jag på after work på o'learys. trevligt värre.



åh vad jag längtar tills nya boxen kommer! :)

and nothing else compares


håll om mig älskling, håll om mig hårt

det luktar så gott hemma hos mig nu. väntar på att maten ska bli klar. ris och nuggetsbitar med mangoraja. mums! klockan 19.55 på femman så ska jag kolla på en dokumentär om ett kvinligt tvillingpar som är autistiska, det får ni inte missa.
jag är så glad, allt går så himla bra för mig nu. kunde inte önska mig en bättre pojkvän än david. puss!

but what i do know, is to us the world is different

har varit på stan med min kära mamma idag. jag köpte kattmat och kattsand för allt var slut så det behövdes, sen fikade vi också. hann även träffa på tl och emanuel och sen träffade jag på ronja också, väldigt trevligt :)
nu ska jag sitta och ladda till lipstick jungle börjar, woooho.

avskum

jävla idioter. fyfan för människor som ger sig på andra människor/djur som inte kan försvara sig själva. usch, jag blir seriöst äcklad. dem borde plågas till döds så dem får se hur det känns. åh blir så arg.

i said shush girl, shut your lips


have you ever sat down in the fresh cut grass and thought about the moment and when it will pass?

hoppas hoppas hoppas.

grattis my dear!



idag fyller min kära kusin kajsa 21 år, grattis! hoppas du har haft en underbar dag.

hey man, now you're really living

den här helgen har jag bara slappat hela helgen, så skönt. ikväll hyrde jag och david film, motstånd. den var bra måste jag säga. åh det ska bli så skönt nu när jag börjar jobba mina vanliga tider 13-17 :) sovmorgon igen, helt underbart.
nej nu ska jag kolla på tv..

puss

mums!

är på jobbet nu och efter jobbet ska jag möta julia och hennes kompis, vi ska hyra film och sen åka hem till mamma och pappa där det blir kräftskiva, wohoooo! jag älskar kräftor!


myskväll

ikväll har jag haft en riktig myskväll. david bjöd mig på restaurang, kycklingspett och massa tzatziki åt jag. sjukt gott, alla som känner mig vet hur mycket jag älskar tzatziki, mitt bästa. haha. nu sitter vi och klurar ut lösningar till grejerna som finns i davids tidning illustrerad vetenskap, svinsvårt. nej nu blir det fringe och seinfeld sen sängen. godnatt!



min älskling

det här är be-your-own-star-show, det här är bit ihop och sparka

idag efter jobbet cyklade jag till ayla och gurra och hälsade på. dem hade precis köpt en hundvalp, en liten chihuahua, så sjukt söt. efter en stund gick vi till saigon och köpte mat och sen hem till dem igen.
sen blev det en cykeltur hem och hemma har jag inte gjort någonting, är så trött så jag orkar ingenting.
nu blir det dusch och säng.
puss

vinnaren träd fram, visa mig konkurrens



här är mitt veronica maggio-linne som kom idag. jag beställde det förra veckan, väldigt snyggt må jag säga.
(jag ser lite gravid ut men bilden är tagen ur en konstig vinkel tror jag)

someone like me

mamma ringde förut och berättade att min morfar ligger på sjukhuset och att dem misstänker att han har fått en tumör i tjocktarmen. hoppas att tumören är godartad så att det inte är cancer. lilla morfar ♥

tampongglass (!?!?!) haha störda är vi då alltid

jag fick en väldigt glad nyhet igår. nämligen att soss äntligen ska flytta hem till örebro igen. jag är helt överlycklig. fan vad jag har saknat dig, min älskade soss :)


it's to late to apologize

idag har jag varit på bio med lovisa, vi tittade på nicke nyfiken 2. mysigt som sjutton :) efter det gick jag och david till ingela och åt jättegod mat. lövbiff med klyftpotatis :) nu har jag precis kommit in. har varit ute på gården med katterna och har haft picknick på en filt i gräset, väldigt trevligt.

jaha imorgon är det ännu en ny jobbvecka då. sista veckan jag jobbar heltid, förjävla skönt. nästa vecka och framåt jobbar jag 13-17 igen :)


music was his passion. survival was his masterpiece.


jag har precis kollat klart på
the pianist. åh, den var så bra och så sorglig. satt med tårarna i ögonen och en klump i halsen genom hela filmen. jag kan inte förstå att det finns folk som har levt som honom. det gör ont i mig.

tänk om jag ångrar mig och sen ångrar mig igen

jag har föresten glömt att berätta att jag bokade lars winnerbäcks nya box för några dagar sedan. jag längtar sjukt mycket till den kommer. 600 kronor kostar den men tro mig, den kommer vara värd varenda krona.


i don't believe you

jag orkar inte skriva något just nu, vet inte ens varför jag ska uppdatera isåfall. jaja, skitsamma.
skitdag.

baby i can see your halo


om 20 minuter slutar jag jobbet och då ska jag bege mig hemmåt och sen ska jag o david till ingela/svärmor för att käka och sen ska jag troligtvis träffa ayla. det ska bli superkul för det var år och dar sen jag träffade henne :)

i'm sick and tired of always being sick and tired

sjukt trött är jag så nu blir det sängen. köpte ett par svinsnygga skor idag. lägger upp bilder på dem imorn :)
puss

speak no feeling, no i don't believe you.


jag är så trött. ska nog bädda ner mig i sängen och kolla på tv resten av kvällen :)
godnatt!


where are we?


det är ju rena rama tortyren att börja jobba igen efter fyra veckors semester. idag på jobbet var jag så trött att hela huvudet snurrade och jag kunde knappt stå på benen, då är det illa.

nej nu blir det paris new bff, haha!

behind every great love is a great story


walking through life unnoticed, knowing that no one cares


trött tröttare tröttast


3½ timme tills jag slutar. vaknade inte ens av alarmet imorse så david fick väcka mig för att han vaknade istället, så trött var jag. usch, nu vill jag bara hem till mina kissemissar o sova lite.

mitt lilla hjärta lovisa är på sjukhuset och röntgas och grejer, hoppas att det går bra. min älskling! ♥

gilla läget

godnatt.
imorgon är det jobb som gäller. första gången på fyra veckor.
jag skulle då inte tacka nej till fyra veckor till..
men man får väl helt enkelt ta att gilla läget.

alex schulman


just nu lyssnar jag på
alex schulmans sommarprat.
grym är han! läste hans bok för ett tag sen, har den tillochmed signerad, sjukt bra är den iallafall!

remind us all of what we used to be


year after year


alltid likadant.


nej nu ska jag och david vandra till hans mamma och äta lite mat.
skriver mer sen! puss