lägenhet!

Yeeeeeeey!
Vi ska flytta. Till en etagelägenhet på norr. Åh jag är så glad. Den är så mysig och fin.
Det kommer bli asbra. Hoppas att allt går som smort nu! Wiee

vila i frid

091125 somnade min älskade morfar in.
Det känns fortfarande helt overkligt. Jag har nog inte förstått det än.
Det kommer aldrig mer bli detsamma. Ingen morfar när man åker till Nyköping.
Det kommer bli så jobbigt och svårt.
Kommer sakna dig så mycket morfar.

Jag kommer alltid att älska dig! ♥

091125

God förmiddag.

Idag vaknade jag faktiskt ganska sent. 10.30, har väl inte hänt på ett tag måste jag säga.
Har drömt svinkonstiga grejer i natt. Kommer inte ihåg dem men jag vet att jag vaknade av att jag själv skrek i sömnen. Haha. Skön grej. Så jag drömde väl något konstigt.
Vaknade också av att jag nös typ fem gånger i rad.
Med andra ord har jag inte sovit speciellt skönt. Men men, bara att ta nya tag.

Det var en som skulle komma och kolla på våran lägenhet igår men det blev för sent så hon ska komma idag istället. Jag hoppas för guds skull att hon gillar den. Då blir vi kvar på väster också! Wieee.

Jaja, nej nu måste jag klä på mig och sen kila iväg till jobbet.
Ciaaaooo

lägenhet

Jag och David letar ju lägenhet och har nu fått tag på två tvåor som verkar svinbra.
Ena är en tvåa på 73 kvm, etagelägenhet. På norr, eller "norrcity". Jag har alltid varit emot norr, vet inte varför. Hyran ligger på lite över 5000. Minuset är att toaletten är asliten, får inte plats med tvättmaskin osv.
Andra lägenheten är på öster vid Behrn arena. En tvåa på också runt 74-75 kvm. Bättre område (tycker jag). Vet inte hur den ser ut för vi har inte fått bilder än. Den kostar dock 1000:- mer.
Hur fan ska vi göra? Beslutsångest deluxe.

091120

Godkväll.
Tänkte att jag skulle skriva lite.
Har varit hemma från jobbet sedan i onsdags. Har inte mått bra alls. Det börjar bli bättre nu iallafall.
Har haft Lydia, Annéa och Magnus på besök här ikväll. Vi kollade på Idol och snackade skit. Väldigt trevligt. Imorgon ska vi till min svärmor på lunch. Ska bli soppa. Mums. Jag älskar soppa.
På söndag ska jag till Nyköping för att hälsa på släkten. Morfar ligger ju fortfarande i respirator. Så vi håller alla tummarna att det ska bli bättre snart. ♥

Puss och godnatt

091117

Godkväll!
Har mått som en påse skit idag. Nu är det dock bättre, skönt som fan. Lagade mig lite kvällsmat för en stund sedan, mannagrynsgröt. Så sjukt gott. Var svinlängesen jag åt det.

Imorgon ska jag träffa Hannah och Lovisa (haha där fick du Lollo ;)), vi ska fika eller käka eller något på stan. Ska bli mysigt. Var jättelängesen jag träffade Lollo och Hannah var det också ett tag sen. Vi brukar ju tajma in en date när hon är i Örebro på besök. Så mysigt så. Ska bli superkul!

Nej nu ska jag fortsätta kolla på Hells kitchen och pussa lite på David!
Puss

is my head still on?

Tycker det är spännande hur folk fungerar.
Så fort dem får annat och göra så skiter dem i och höra av sig.
Man duger bara ibland, på deras villkor.
Självklart är inte alla så. Men vissa.
Ett konstaterande såhär på kvällskvisten.

091112

Godmorgon!
Vet egentligen inte vad jag ska skriva.
Känner mig jätterisig och hängig. Jag tänkte gå till jobbet iallafall, sen så får jag gå hem om jag inte orkar vara kvar.

Ja ni, det var väl allt.

för all tid

Idag fyller min älskade Lovisa 13 år. Kan ni tänka er att min lilltjej fyller 13 idag? Jag förstår ingenting. Min älskade lilla solstråle, 13 år. Sjukt.

Jag älskar dig oändligt. Helt sinnessjukt mycket.
Vad skulle jag vara utan dig? Och din andra syster?
Ni är världens bästa!


morfar

Min lilla morfar är inte alls bra. Han ligger i respirator. Allt har gått jättefort.
Han har ju cancer. Sen fick han njursten, lunginflammation och massa andra komplikationer.
Jag håller alla tummarna för att det ska gå bra! Älskade morfar. ♥


Upd.
Han opereras tydligen nu för inre blödningar. Det verkar vara en ren chansning ifall han ska överleva säger min morbror. Jag hoppas verkligen att det går bra! :((

blä på allt

ÅHHHHHHH jag är så trött.
Vill lägga mig i sängen igen och sova i 30 år till.
Tror jag börjar bli sjuk också. Jippi. Verkligen.

Seminarium

Godmorgon allesammans. Just nu sitter jag på Conventum. Vi har någon seminariegrej med jobbet. Vi ska ha utformat en handlingsplan och så ska vi prata om hur man kan bygga vidare på den osv. Just nu är det fikarast och jag har astråkigt. Det slutar vid 12 så det är ju inte jättelångt kvar iallafall. När vi har slutat ska jag äta lunch med mamma och Susanne. Trevligt :) ha en bra dag! Puss

alltid

Two of hearts.
Two hearts that beat as one.

Farsdag

Grattis på farsdag min älskade pappa. Du är världsbäst. Love you.

091106

Godmorgon!
Idag är det äääntligen fredag igen. Den här veckan har iofs gått fort som tusan. Hade ju semester i tisdags och sen hade jag andra saker att se fram emot. Idag ska jag hem till mamma och pappa. Ska vara barnvakt åt Lovisa ikväll så då sover jag över där också. Imorgon kommer släkten hem till oss och ska fira Lovisa. Hon blir ju tonåring (heeeeeeeeeeeelt sjukt, hon är fortfarande min lilltjej) på onsdag. ♥

Jag längtar så tills december.
Puss

tjohoo



Första snön för året idag då.

091004

Nu ska jag strax åka och vaccinera mig mot "den nya influensan".
Är det någon mer som har vaccinerat sig?

tatuering

Jag var och tatuerade mig igår. 6 timmar tog det. Den smärtan var något över det vanliga kan jag säga. Kunde nästan inte sitta still en sekund alltså. Men på fötterna finns det ju verkligen bara ben och skelett så inte så konstigt att det gjorde ont. Haha :) Nöjd är jag iallafall! Wohoo!

Sjukt svullna är dem dock och ont o gå gör det men det går ju över snart! :)


grattis älskade vän

Grattis min kära vän Lydia på födelsedagen. ♥



091102

Godmorgon.
Jag har varit uppe sedan sju imorse. Var tvungen att gå upp för att ringa ett samtal. Sen kunde jag inte somna om. Rätt skönt ändå. Så slipper jag vakna så sent.
Idag ska jag på uppföljningssamtal med min enhetschef sen ska jag till jobbet. Imorgon har jag semester för då ska jag tatuera mig. På onsdag ska jag vaccineras (frågan är om jag ska göra det eller inte), har inte bestämt mig än. På torsdag ska jag på möte. Så den här veckan är fullspäckad men det är nästan bara bra grejer iallafall så jag är nöjd.

:)

Helgen

Godkväll allihopa. Ligger i sängen o bloggar från min kära iPhone. Den här helgen har varit den skönaste o bästa på länge. Skulle ha jobbat i lördags men det var röd dag o det hade min chef missat så då blev det inget med det. (i mitt schema får jag inte jobba röda dagar). Skönt att bli ledig. Den här helgen hade jag ingenting inplanerat. Det har väl inte hänt på helt seriöst åtta månader. Jag och David satt och prata om det förut för han tycker jämt att jag har så mycket inplanerat på helgerna. Jaja, i fredags så var jag och David hemma hos min mamma o pappa. I lördags så åkte jag hem till mamma o pappa en sväng då med. Jag letade på vårat gamla Playstation 1 med vårat favoritspel "Running wild". Så jag, Julia och pappa satt o körde hur länge som helst. Julia följde med mig hem sen på lördagskvällen. Vi hyrde en skräckfilm. "The uninvited" hette den och vi hyrde också "Bröllopsduellen" vilket var den helt klart sämsta filmen jag sett på vääääldigt länge. Nåja. Idag så åkte jag till mamma o pappa också. Haha måste ju passa på att spela tvspelet. Sjukt kul är det. Hann även kolla på IFK-AIK. Det var väl min dag. Nu ska jag pussa lite på min älskling innan jag somnar. Godnatt!