läggdags


jag har precis varit nere och solat lite på meddo. har så sjukt ont i ögonen, jag är nog för trött så nu blir det sängen.

when you wipe your eyes, see it clearly


det blev inget boda borg för när vi kom dit stängde dem precis. tur som vanligt. så vi åkte till systemet i karlskoga och handlade lite alkohol och sen stannade vi på vägen hem så magnus fick bada.

synd att jag inte kan lägga upp filmen för jag har en väldigt fin film på det hela. haha.


jag blir som ett barn igen


yeey. nu ska strax jag, lydia, david och magnus åka iväg till boda borg på äventyr. det kommer bli så roligt. jag älskar boda borg.


yes, you want to hold me up and break me down


jag har precis uppdaterat min h&mbeställning. sammetstights, jag tror att dem kommer bli assnygga!


nu blir det seinfeld och sen sova



I swear like the shadow that's by your side I'll be there



den här bilden säger allt. 
utan dig skulle jag aldrig vara den jag är idag! :)

the beauty of it all


jag tänkte visa mina nya ring jag köpte idag. här är den iallafall. svinsnygg!
ni får ursäkta bilden, mina naglar ser så äckliga ut pga. målarfärg och nagellack.





cool cat tapping on the toe with a new hat












mina älsklingar

doesn't she look good standing in her underwear?





du lilla sparvöga


Nu ska jag kila upp på stan med min onda fot, eller cykla och sen halta. Det blir ett spännande expriment.
Hörs senare! Puss

lay where you're laying, don't make a sound.



Idag har jag fått noll saker gjorda ungefär, skulle ha tvättat osv men jag kan typ inte ta mig upp/ner i trappen till tvättstugan pga. foten. Ner till affären kom jag iallafall, som tur är är det en hiss i det huset man går ner till affären så jag slapp trapporna. Nu har min tå gått över till det blå/svarta stadiet, ser mycket trevligt ut måste jag säga. Jag hoppas att det lägger sig snart så jag slipper gå på sidan av foten hela tiden.  Hela sidan kommer ju bli en förhårdnad snart.
Jaja, nog om det. Jag har hunnit måla lite idag men jag måste slipa ner lite färg innan jag kan måla igen för smart som jag var målade jag med pensel första gången så penseldragen syns (typiskt mig) men när det är fixat kommer det bli så snyggt.

Nej nu ska jag fortsätta kolla på den nakne kocken!

and then you bring me home


Jag älskar att sitta och titta på modellbilder. Det finns så många snygga!





love it.

babys


Nu börjar äntligen Charlie vänja sig vid Kelso. Det kan faktiskt gå 1 minut nu utan att han hoppar på honom. De busar ju, men ändå. Nu går Charlie mer efter Kelso och kollar vad han gör. Jag tror att han tycker det är roligt att han har fått en kompis. Mina små älsklingar! Ska försöka lägga in en bild på dem men det verkar inte fungera så den kommer när den kommer :)


Grattis till min kära David som fyller 21 år idag. Du är så underbar!

en natt/morgon från helvetet


Alltså den här natten/morgonen har varit något utöver det vanliga. Det börjar med att jag somnar ca 01.00, vaknar av katterna klockan 03.00 och är vaken till och med 07.00 alltså hela natten. Där emellan hann jag bryta tån också, en jävla snygg vurpa jag gjorde. Jag skulle spruta vatten på Charlie , så hamnade det på golvet och jag ramlar ut av bara helvete och slår i tån i dörrkarmen vid toaletten. Nu är min tå sne och jag kan inte gå på foten, woho! Inte nog med det så kissade Kelso precis på en filt. Kul morgon...

sömnlösa nätter

Åh det är så sjukt jobbigt. Jag kan verkligen inte sova, så störande.
Blir ju inte bättre direkt av att katterna håller på o springer runt som idioter här i lägenheten o fajtas o grejer..




grattis älskade mamma!


Grattis min älskade mamma på 49års dagen. Jag älskar dig till månen och tillbaka!


äntligen hemma


Nu har jag varit och hämtat lilla Kelso, sjukt söt är han.
Rädd som sjutton var han under bilresan, lilla hjärtat men sen när han kom in gick det bra. Charlie höll på och kaxa sig och skulle busa/bråka så jag gömde undan Kelso lite så nu ligger han och sover, och Charlie också. Det här ska nog gå bra, mina små älsklingar, så söta är dem!


cat and mouse


Imorgon ska jag äntligen få hämta lilla Kelso. Det ska bli väldigt spännande att se hur Charlie reagerar eftersom han är väldigt busig och väldigt mammig men det ska nog gå bra :)
Nu ska jag måla naglarna och ta mig ett glas cola. Nighty night.

martina och jag


Charlie har precis pruttat. Alltså det var nog den värsta lukten jag känt. Usch, snuskkatt!
Nu ska vi (jag och David) strax bege oss hem till min mamma och pappa för att fira David som fyller år på tisdag. Trevligt värre.

Just nu sitter jag och tittar på Martina och jag. Bästa dokumentären. Det handlar om en tjej med Downs syndrom. Åh den är så underbar!
"Svensk dokumentär från 2008. Martina var fem år när Tom Alandh träffade henne första gången 1974. Hon hade Downs syndrom, och läkarna hade därför sin uppfattning klar när hon föddes. "Lämna bort henne", sa de. "Glöm henne. Hon är ingenting att hoppas på. En idiot". Samhällets dom var hård. Fem filmer har det blivit om Martina genom åren. 2008 fyllde hon 40, och då gjordes den sista filmen."



Nej nu måste jag kila. Pussis

toalettcharlie


Jag sitter och tittar på Charlie som springer runt alldeles blöt, han hoppade nämligen ner i toaletten nyss. Haha. Men nu så är nu är han nyduschad och ren, det tyckte han inte om men förmodligen hoppar han nog aldrig mer ner i toaletten igen.

stan nästa


Nu ska jag snart upp på stan hade jag tänkt. Måste fixa Davids present och Lovisas namnsdagspresent.
Sen ikväll ska jag hem till mamma och pappa och vara barnvakt till Lovisa för mamma och pappa ska till Vinön för att kolla på någon artist som ska uppträda där.
Nej nu ska jag göra mig iordning och kila upp på stan.
Puss alla!

home sweet home


Jag sitter just nu i mitt ganska tomma vardagsrum för tillfället. Jag håller nämligen på att göra om här hemma. Förut hade jag två expedithyllor, en 2x4 och en 4x4 som var björkmönstrad och nu har jag sålt dem på blocket och köpt mig en 2x4 fast i svart istället. Så nu känns det alldeles tomt här utan den stora hyllan men jag hade tänkt sätta upp en lång vägghylla på väggen som fyller ut lite, tror det kan bli snyggt minsann. Ja det där blir bra ska ni se.


Här är hyllan jag har köpt men jag har den på andra ledden och har tvn på den (alltså långsidan).


Här är vägghyllan jag ska köpa också :)
Jag älskar att göra om hemma. Det är ju det roligaste som finns. Nästa projekt är att få ner de där jävla tapeterna som sitter på garderobsdörrarna och sen måla köket vitt, och byrån ska bli vit.

my love


Jag har hittat världens bästa present (tror jag iaf) till min kära David när han fyller år.
Det är han värd, för han är så jävla bra den där karln. Hoppas han blir nöjd :)

lilla sjuklingen


Nu är jag hemma efter en helg hemma hos mamma och pappa. Mamma och pappa har varit på Gottland sedan i söndags och Lovisa har varit på kortis sedan i söndags. Eftersom mamma och pappa var borta så var jag deras "back-up" ifall Lovisa skulle bli sjuk. I fredags ringde dem från kortis och sa att Lovisa var sjuk så jag fick lite panik där ett tag och undrade hur jag skulle ta mig dit så fort som möjligt, så det var bara för mig att packa fort som fan, fixa så att David kunde vara kattvakt åt Charlie och sen slänga mig in i en taxi och hämta henne. Stackars lilla hjärtat låg och grät i sängen när jag kom dit. Hon var så varm så det var helt sjukt och var så yr så hon knappt kunde gå. När hon kom hem så tog jag tempen på henne och då hade hon 39,6 med alvedon i kroppen så hon var jättesjuk stackarn. Hon fick väl någon riktig influensa, jätterosslig i halsen, kräktes osv. Älskade lilla gumman. Det gör så ont i hjärtat när man ser henne så sjuk och hon inte kan berätta vad hon känner. Mitt hjärta.

Nu är hon äntligen frisk iallafall och är sig själv.
Hela fredagen låg hon bara i soffan och blev baddad med en kall blöt handduk, lördagen låg hon mest också men då orkade hon kolla på film samtidigt och idag har hon varit sig själv :)

♥ Skönt att hon är frisk nu iallafall. Jobbigt också när mamma och pappa inte är hemma men det har gått så bra ändå för Julia och jag har hjälpts till massor.




Mitt hjärta!

Kelso

Om 1 vecka får jag hem lilla Kelso :)
Så nu får Charlie en lekkompis. Wie.


baby


Min lilla Charlie har öronskabb, det hade han när han kom till mig tydligen. Så jag kollade upp lite hur man skulle göra, typ på hälften av ställena står det att man måste gå till en veterinär medans andra hälften att man kan behandla det genom grejer på apoteket. Så nu har jag köpt grejer på apoteket så jag hoppas att det hjälper annars får jag gå till veterinären med honom. :( Stackarn..

ny mobil

Jag sitter just nu och pillar på min nya mobil. Än så länge är jag väldigt nöjd med den måste jag säga.
Sony ericsson W995



Nej nu måste jag gå för min buskatt klättrar i gardinerna. Haha

charlie


Nu har jag äntligen fått hem min älskade Charlie. Han är så sjukt söt och helt underbar. De första timmarna låg han inne i ett hörn och sov, senare vågade han komma ut och nu har han varit och utforskat hela lägenheten. Han är så liten, mycket mycket mindre än vad jag trodde. Min älskade katt. Jag vill inte ens gå och lägga mig för jag vill kolla på honom hela tiden, haha.




boh



fan vad jag älskar den här låten.