upprörd

Jag har märkt att väldigt många hakar upp sig på att folk blir gravida hit och dit, det är tydligen det nya att hacka på eller att skriva om i sin blogg.
Jag blir fruktansvärt upprörd och arg för att folk inte kan ta reda på om det ligger någonting annat bakom det. Nej man bara tar för givet att allting var planerat och att man vill ha barn men så är det inte jämt.
Tänk om någon har blivit våldtagen eller upptäckt att man blivit gravid för sent och inte kan genomgå en abort (eller någonting annat) och ska bli hackad på? Det är inte acceptabelt.
Varför låter man inte folk bara vara, sköta sina egna liv och sluta störa sig på andras istället.
Och sen förstår jag inte heller varför man ska hacka på folk som känner sig redo att skaffa barn?
Att vara förälder är väl ingen ålder, utan någonting man blir?







Jag stöttar dig genom allt, det vet du!

nytt jobb

Igår hade jag en jättemysig dag med världens bästa Soss. Vi gick först på stan en sväng sen satte vi oss och käka på Lokus, och där satt vi i typ 1h&40min och bara prata om allt. Bäst är hon.
Sen gick vi iväg till Ica och jag köpte en hårinpackning och sen åkte jag hem. Väl hemma så la jag mig i badet och flyttade ut tvn ut i hallen så jag kunde se på tv i badet, haha. Det var najs! Så satt jag där med hårinpackningen en stund, tittade på City akuten och sen gick jag och la mig.

Jag har fått ett extra jobb skulle man kunna säga. På tisdagar är det en brukare på Skomakargatan som är iväg och badar, och eftersom chefen där vet att jag bara jobbar halvdagar så ska jag få följa med de tisdagar som behövs, skitbra.
Men idag blir det en väldigt lång dag, jag jobbar från 9-19, men å andra sidan är det värt pengarna sen när lönen kommer.

Nej nu måste jag kila! Puss


em

Nu ska jag träffa en av mina äldsta vänner som jag fortfarande har lika bra kontakt med som förut.
Du betyder oerhört mycket för mig ska du veta.

http://bajsemelie.blogg.se

Jag är trött

Jag är trött.

owc

Världens bästa låt att lyssna på när man är ledsen eller sjuk.
Tänk vad bra Kent är egentligen.
Jag är så sjukt glad över att jag ska se dom i mars.

Undra om konserten kan slå den jag var på 2003,
mycket tveksamt. Den var så fin när alla var vitklädda.




"Du är värd att dö för
ni kan skratta om ni vill
håna oss vi rör oss ni står still"
Kent - 747

vad är det som bekymrar sara wehn?

Jag har flyttat nu för alla som undrar, det kanske jag redan har skivit. Jag kommer inte ihåg. Jag har fått alla mina tv-kanaler men jag har inte fått internet än så jag har inte så himla kul i lägenheten, haha jag får läsa böcker och titta på tv hela dagarna och sen såklart umgås med folk. Men den är jättemysig faktiskt.

Var jag inte ärlig
fanns det mer att ge
vad är det som hon gömmer
varför får jag inte se

tidvis

Men jag har saknat din hand
har saknat din röst
ensamma dar har jag saknat ditt huvud
mot mitt bröst

lw

Jag sitter just nu på jobbet och arbetar litegranna.
Dom andra gick till idé & hobby och skulle köpa några grejer så dom kunde göra halsband.
Efter jobbet ska jag, mamma och pappa åka till ikea och köpa lite saker. 3 gången jag är där på en vecka nu, haha. Men helt ärligt så älskar jag IKEA, min bästa affär. Folk kan tycka att det är lite jobbigt att det är så mycket folk och så, men jag tycker det är ganska fridfullt och strosa runt där :)



Det är lätt att tänka bakåt när förvirringen tar fart
och när jag känner så då tänker jag på dig
alt är så förgängligt allting kan briserna snart
men du är oförstörd för mig
du är oförstörd för mig

flyttat

Just nu sitter jag hemma hos Pontus, gick förbi hit en snabbis innan jobbet för att sätta mig vid datorn och vid tvn en stund, eftersom jag inte har internet eller några tv-kanaler hemma blir man ju ganska isolerad. Hoppas att dom kommer snart.
Jag har fått superfint hemma hos mig nu, är jättenöjd fast det är lite kvar att göra men sen ska jag ta massa kort så får ni se :)

Nej nu ska jag titta på tv.
Puss