sista inlägget

Det här blir sista inläggen på den här bloggen. Så ni vet.
Använder bara min nya nu :)
Skriv en kommentar i det här inlägget (det publiceras ej) ni som vill ha den nya bloggen  så skickar jag adressen då.

ny blogg

Jag måste göra en ny blogg. Ni som vill ha den skriv en kommentar eller skriv till mig på Facebook eller vad som helst. Kan förklara då varför jag måste göra en ny om någon undrar. Vill såklart att alla ska följa med mig till min nya blogg.


PUSS

liten uppdatering

Goddagens.
Nu var det längesen jag skrev. Har haft fullt upp känns det som. Har varit oerhört trött senaste tiden och somnat innan klockan 20.00 flera dagar i rad. Har sovit 12-14 timmar senaste nätterna så jag tar väl igen lite sömn som jag har förlorat.
Jag tror att kroppen börjar förbereda sig lite smått för bebisen för jag har börjat vakna runt 7.00-8.00 på morgonen. Det är bara bra för då hinner jag ställa om mig kanske. Har gått in i vecka 23 nu. Är i 22+2 för att vara exakt.
Bebisen har sovit väldigt mycket idag. Var orolig ett tag imorse men nu har jag känt lite sparkar så det känns skönt. Önskar att den kunde vara vaken jämt så man slipper att oroa sig, haha. Nej nu ska jag jobba.
Tjohej

100302

Goddagens.
Kom precis till jobbet. Idag har jag hunnit med väldigt mycket. Var uppe och vaken redan klockan halv åtta. Vid nio var jag hemma hos Therese och klockan tio gick vi och kollade på lägenheten. Jättemysig var den. Dem skulle lägga nytt golv och hade precis målat om. Min plats i kön är tio så vi får den absolut inte. Men det är bara o ta nya tag. Jag har anmält oss på ett par tvåor. Hoppas att vi kan få någon av dem iallafall. :)

Senare efter jobbet ska jag iväg på äventyr med Emelie och hennes familj. Ska bli mysigt. När jag kommer hem ska jag laga stuvade makaroner, har verkligen längtat efter det i flera dagar så nu ska jag prova. Dem kommer inte bli lika goda som mammas, för hon gör världens godaste men kanske i närheten iallafall om jag har tur. Haha.


lägenhet

Imorgon ska jag iväg och kolla på en lägenhet i stjärnhusen. En trea. Det är inom Öbo och vi är på plats 10 så jag tror absolut inte att vi får den och har inga förhoppningar heller om att vi ska få den. Så om vi nu för den så är det ett stort plus bara. Vore väldigt skönt :)
Ska passa på att träffa min kära Therese och Emanuel då också.
Nej nu ska jag laga mat. Tänkte skriva ett blogginlägg om helgen i Stockholm sen också. Så håll utkik ni.