style guide black


H&M har fått in mycket snygga plagg tycker jag. Här är mina favoriter.
Men jag tycker mest om smyckena längst upp till höger.

sååå fint



Åh herregud vad jag grinar.

grattis

Grattis min älskade lillasyster Julia på 18årsdagen!
Älskar dig!

Fyra sekunder för sent.
Hon fyller alltså idag, den 24e. Haha.





Du är bäst!

älskar den här låten


sammanfattning av helgen

Nej om man ska köra en sammanfattning på helgen nu då.

I fredags så var jag på bio med Emelie och sen blev det lite after work. Vi såg Sommaren med Göran, det var väl helt okej. Inte lika bra som jag hade tänkt mig dock. After worken var också helt okej. 

På lördagen var vi först och firade Ingela, Davids mamma som har fyllt år. Vi fick svingod mat och svingod tårta. Efter vi hade proppat i oss massa gott så knallade vi över till min farmor och farfar som bor bara över bron. Vi åkte med dem hem till mina föräldrar där det blev dags för nästa släktkalas. Min kära lillasyster Julia skulle nämligen firas av släkten. Hon firas av familjen på torsdag då hon fyller 18 år den lilla rackarn.

Idag kom mamma, Julia och Lovisa hem till mig och hälsade på. Vi fikade och Lovisa lekte med katterna. Det kunde man aldrig tro för något år sedan att hon skulle ens klappa en katt eller vara i samma rum som en katt. Hon har alltid varit LIVRÄDD för alla djur men min lilltjej har vuxit upp ordentligt och vill tillochmed klappa katterna nu för tiden. Jätteroligt. Efter dem hade åkt så åkte jag hem till Emelie, vi gick och handlade mat och sen hem till henne. Väl där så tittade vi på Top model och farmade lite såklart ;) Hann även med en del prat som vanligt. Hon är underbar den där tjejen.

Imorgon ska jag färga håret, gissa vilken färg? ;)

världens bästa spel

Den som kom på Farmville är ju ett geni. Roligare spel får man leta efter.
För er som inte vet vad det är så är det ett spel på Facebook där man ska bygga sin egen farm.
Man addar sina Facebooksvänner som grannar och genom att man hjälper sina grannar så får man pengar.
För pengarna kan man sedan köpa frön och så, sen när dem är klara så ska man skörda och sälja det man har sått och då får man pengar genom det också. Man kommer också upp i olika levlar och grejer. Svinskoj.
Min farm börjar bli så snygg så.


090917

Hallådär!
Vet egentligen inte vad jag ska skriva. Sitter och kollar på Unga mödrar just nu medans jag försöker spela Farmville. Julia var här förut en sväng. Vi åt mat och pratade lite och kollade på tv osv.

Davids fina stämma hörs utifrån köket. Han sjunger så vackert så.
Imorgon måste jag upp på stan en sväng och kika på en grej sen kanske jag ska till mamma och pappa på kvällen. Det visar sig.

Ikväll blir det Idol och Criminal minds. Jag älskar torsdagar. Bästa tvdagen. Haha.
Tjing

farmville

Alltså farmville på facebook är så jävla roligt. Helt beroendeframkallande. Kan inte sluta spela det. Haha.
Nej nu ska jag spela lite till innan dusch och läggdags :)

090916

Godmorgon godmorgon.
Tänkte bara skriva ett snabbt litet inlägg. Ska strax iväg till jobbet. Innan dess tänkte jag dock göra lite nudlar. Efter jobbet ska jag nog hem till mamma och pappa. Det är planerna för idag.

Tjing tjong

090915

Godkväll!
Har inte orkat skriva i bloggen idag. Nu tog jag mig dock i kragen och tänkte skriva ned vad jag har gjort idag. Var ju som sagt ledig från jobbet idag. Skönt som satan. Gick upp på stan och åt lunch med min kära
Soss sen gick vi hem till mig och kollade på nya Gossip girl-avsnittet som ÄNTLIGEN har kommit. Efter det gick jag och mötte upp David och då gick vi på stan och kikade runt lite. Vad vi tittade på är hemligt, nu blir ni allt nyfikna va? Hähä

Nej nu ska jag ta mig en varm dusch och sen krypa ner under mitt sköna duntäcke hos min älskling.
Godnatt

godnatt

Räkbåten var grejer det.
Så. Jävla. Gott.
Tog lite kort, lägger upp dem imorgon.

Jag är helt ledig imorgon, så skönt.
Ska träffa min kära Soss en sväng och sen gå på stan med David.
Godnatt!

090914

Godmorgon. Måndag och ny vecka.
Låt oss hoppas att den här veckan går lika snabbt som förra.
Nu ska jag snart till jobbet. Det känns bra att komma tillbaka. Lite tröttsamt att bara ligga hemma och titta på tv hela dagarna när man är sjuk.. Ikväll ska jag åka räkbåten med jobbet också, det ska bli trevligt.
Nej ni, nu ska jag kila iväg.

puss

Godnatt.

David är världsbäst.
Ni skulle bara veta.
Han gör mig verkligen till världens lyckligaste.
Love you!

omelett

Heelllooo!
Jag har precis avnjutit en fetaost- och soltorkade tomateromelett. Den blev alldeles himmelskt god.

Var ju som sagt hos Davids farmor förut idag. Jättetrevligt hade vi. Efter det så åkte vi till Davids mamma och hälsa på så vi har flängt runt hela dagen. Nu är vi hemma. Har ju precis ätit och sitter nu och kollar på sista tio minuterna av Top model 12. Sen ska jag nog ta och kolla på Heroes, som vanligt. Haha :)

Tjing tjong

090913

Godmorgon söndag.
Igår hade jag verkligen en slappardag. Orkade inte göra någonting.
Idag ska jag till Davids farmor och äta middag. Kåldolmar, det blir nog en upplevelse...
Nej nu måste jag springa ner till Ica och hämta ut paket sen ska jag duscha.
Mjau

hjälp mig

Jag håller på och tittar på Heroes nu. Åh, det är så spännande.. Men när jag sökte på Gossip girl på torrentsidan så fanns det inga torrenter med Gossip girl så nu behöver jag en ny sida att ladda ned ifrån. Är det någon som vet en bra sida där man kan ladda ned Gossip girl och Desperate housewives ifrån?

ääääntligen

Nu har jag äntligen hittat ett ställe jag kan ladda ner ifrån. De ställena jag hade förut har ju lagt ner. Men nu äntligen kan jag ladda ner mina älskade serier igen. Jag håller på att ladda ner Heroesavsnitten jag har missat. Alltså säsong 3, den som går på fyran nu.
Snart börjar ju Gossip girl och Desperate housewives igen. Åhh så underbart!

blodiga grejer

Här har jag lite tips till alla er som gillar skräckfilmer och blod och såntdär.


Badrumsmatta.


Duschdraperi.


Örngott.


Förkläde.

Själv skulle jag då aldrig få för mig att köpa något av det här. För det första så skulle jag aldrig ens våga gå på toaletten när badrummsmattan ligger på där inne och duschdrapperiet hänger uppe. Jag är alldeles för feg för sådant. Om jag skulle köpa örngottet så skulle jag säkert drömma mardrömmar hela nätterna.
Okej, förklädet skulle jag faktiskt kunna köpa. Det kan jag sträcka mig till.

Roliga grejer ändå för sånna som gillar blooood.

juno

Nu när jag har canal+ så går det massa bra filmer, eller en del iallafall.
Just nu tittar jag på en av mina absoluta favoritfilmer.
Juno.
Se den
för guds skull om ni inte har gjort det!


gummistövlar

Om någon någonsin ser dessa Vikingstövlar på någon hemsida eller någonstans i Örebro, snälla säg till mig då. Jag har letat i flera år efter dem här men dem är alltid slutsålda hela tiden.


what's your favorite dish?

Jag fick lite panik förut. Jag skulle laga mat men tyckte inte att jag hade någon mat hemma. Efter lite letande i kyl och frys så hittade jag iallafall lövbiff. Så det fick det bli. Jag penslade på ägg och la dem i mjöl med kryddor sen stekte jag det i stekpannan. Panerad lövbiff alltså. Mums, blev så gott så. Potatismos hade jag till, och broccoli.


Så här glad blev jag efteråt, haha.

090911

Godmorgon fredag!
Ikväll blir det helg. Inget jag märker av direkt eftersom jag har varit hemma i tre dagar nu från jobbet. Imorgon ska jag dock jobba lite som ledsagare, vi ska bowla. Det ska bli roligt. Jag hoppas bara att jag blir frisk snart. Nu nös jag precis för femte gången i rad, sjätte kom där också ja och där kom sjunde.. Ja, det ser inte direkt lovande ut om man säger så. Jävla monsterförkylning jag har åkt på.
Jag får trycka i mig massa c-vitaminer så jag blir frisk.





kom igen, heja på mig nu!

Jag såg att Engla ska ha en "avgiftningskur", inte äta godis och sötsaker etc. på tre veckor. Så nu ska jag tamigfan ta mig i kragen och göra samma sak. Från och med imorgon. Det här ska gå för nu måste jag verkligen sluta trycka i mig så mycket godis! Heja på mig nu.

090910


Min nya grej som jag kan göra när jag är sjuk är att spela spel på tvn. Det finns ett spel när man är en dinosaurie och så ska man flytta sina ägg. Väldigt krångligt är det. Ett väldigt bra tidsfördriv.

Godnatt!

criminal minds

Jag är så glad idag även fast jag är sjuk o förjävlig för ikväll börjar Criminal minds igen.
Nu får jag äntligen dregla över Matthew Grey Gubler igen, wooooooho!


Mums.

tröstshoppa är det bästa jag vet

Nu när jag är sjuk så är jag tvungen att tröstshoppa. Det här skickade jag efter från H&M.



sjuk och förjävlig

Alltså jag är så förkyld så det är helt insane. Jag är så täppt i näsan så att jag inte kan andas genom näsan. Snoret rinner. Ont i halsen har jag också. Mitt ansikte är svullet och jag har ont i ögonen, YEEEEEEEY! Nu fattas bara feber o dålig i magen sen är det svinis jag har fått.


jag och kelso myser på morgonkvisten


ave maria



Den här låten betyder väldigt mycket för mig.
Lyssnade mycket på den den helgen jag var på sjukhuset.

i still go home knowing that i've got you. there's us when the lights go down


lövbiffsrullar

Godkväll.
Jag har precis lagat en sån jävla god middag. Förvånas över mig själv ibland.
Först stekte jag lövbiff, sedan rullade jag ihop dem med fetaost och soltorkade tomater i. In i ugnen tills osten smälte. Så jävla gott. Till det hade jag någon potatisgrej som finns på Ica. Twister hette dem.

Senare blir det Idol, wohoo!


Jag vill NUUUUUUUUUU.

sjuker

Jag är då verkligen inte frisk iallafall. Skulle gå och ta ut pengar. Höll på att stupa efter halva vägen. (Att tillägga också så tar det två minuter att gå dit). Har så jävla ont i ögonen också. Hoppas inte jag har "den nya influensan" som den så fint har bytt namn till. Åh, nu ska jag ligga i sängen och tycka synd om mig själv.


Jag och Charlie just nu.
Jag har en mössa för att jag är så ful i håret just nu, det är därför. Folk kan ju trots allt se mig genom fönstrerna här hemma ;) haha

come on baby

Åh vad jag längtar och önskar.

090909

Godmorgon.
Eller ja, jag har varit uppe ett tag men det är fortfarande morgon enligt mig. Vaknade upp totalt dyngförkyld. Hade visserligen ont i halsen igår men jag var inte snorig.. Vaknade i natt av att Charlie-jävla-jobbiga-katten skulle hoppa upp på fönsterbrädan precis vid mitt huvud. Då tar han såklart sats där och river mig vid ögat när han ska hoppa upp. Hade kunnat sålt honom för en billig peng i natt alltså.

Nej nu ska jag göra mig lite frukost/smoothie. Mums.

i was broken and alone

Tjabba tjena. Nu har jag precis kommit innanför dörren.
Jag har varit hemma hos mamma och pappa sedan jag slutade jobbet. Julia har slingat håret på mig och så har vi kollat på Idol och ätit tacos, väldigt trevligt!
Nu sitter jag och äter jättegod citronkaka som Davids mamma har bakat. Mums.
Nej nu ska jag läsa lite bloggar.
Pyss!

090908

Godmorgon. Vaknade upp för en halvtimme sedan med halsont. Inte världens bästa morgon kanske. Har vaknat lite då och då i natt av att jag har ont i halsen så det är nog någon förkylning på G. Väldigt irriterande.
Nu ska jag göra iordning lite mat sen måste jag vandra till jobbet. :)

så onödigt

Man kan ju bli irriterad för mindre.
ÅHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHH ge mig styrka

mat är livet

Nu har jag äntligen satt mig ner här hemma. Direkt efter jobbet gick jag hem och lämnade matkassarna. Var och handlade med jobbet och då passade jag på att köpa med mig lite hem. Sen gick jag upp på stan och fikade med Anna, mysigt värre.
När jag kom hem ställde jag mig och lagade mat. Väldigt flitig är jag. Nu har jag iallafall gjort tre matlådor också. Underbart :)


Jag älskar mat.

ännu en ny vecka

Hallå!
Jag har suttit ett tag och fixat med bloggen. Försökt få år istället för månader i arkivet. Det gick inte så bra men jag lyckades ändå få det bättre än förut. Så jag är ganska nöjd iallafall. Får väl hålla på med det där tills jag kommer på hur man gör.
Nej nu måste jag gå till jobbet.
Tjing tjing.

bra cecilia, bra!

Så. Jävla. Typiskt. Mig.
Såklart ska jag stå och klippa till luggen lite. Lite ojämnt här och lite ojämnt där.
Att tillägga är att håret var blött så då ser det längre ut.
Men tror ni inte den blir för kort? Jo, självklart.
Så nu vet jag en som får gå med uppsatt hår tills luggen växer ut lite.



changes

Jag fick ett litet infall så nu har jag klippt lugg. Lite ojämn blev den så mamma eller någon får rätta till den imorgon.



Skitful bild, jag vet.. Jag orkade inte ta med vanliga kameran så det fick bli med webbkameran på datorn.






sicko

Om ni har tv4 fakta. Sätt på den kanalen nu! Riktigt intressant dokumentär!

when love takes over

Nu sitter jag vid min nya dator. Har fixat o trixat lite med den så jag har alla grejer som jag behöver. Nu ska jag strax gå ner och hämta pizzan. Har inte ätit pizza på hur länge som helst så det ska bli gott!
Later! Tjing tjong

men sommarn dör och min rastlöshet är min

Nu har jag kommit hem från Netonnet. Jag fick proffshjälp av Magnus. Så nu har jag en bra och fin dator som jag är jättenöjd med. Har i och för sig inte använt den än men snygg är den. Det blev ingen rosa tyvärr. Den var SVINLITEN.




Den här blev det istället. En Acer ASPIRE 13.3". Tunn och snygg som satan är den.
Den ska bara ladda klart sen är det fritt fram för mig att greja med den.

gimme gimme gimme

Jag väntar på att mina pappa ska komma hem. Jag tänkte tvinga med mig honom för att kolla på datorer med mig. Funderar starkt på den här. Det är dock en mini-pc så jag måste kolla hur liten den är först.



får jag nån respekt när jag gullar med min hamster.. knappast.


en vildkatt blir en stjärnbild mot din kind

Tjofräs allesammans!
Nu har jag precis kommit hem. Gick ju som sagt till Davids mamma förut och åt lunch. Där stannade vi ett tag och blev bjudna på fika sen och grejer. Då ringde mamma och frågade om vi inte ville komma och äta kräfter hos dem. Jag är inte den som tackar nej till mat inte. Så då bar det av till dem också.
En väldigt trevlig dag måste jag säga.


you keepin' me warm with your heart of gold

Hallå.
(Jag har råkat göra någonting med inställningarna så jag får inte bort den kursiva texten(?!?!))

Jag och David ska strax traska iväg till svärmor/Davids mamma. Där ska vi få mat. Lax är det som står på menyn, gott! Nej nu måste jag göra iordning mig.
Ikväll ska jag kolla på "Män som hatar kvinnor", lånade med mig den ifrån mamma och pappa igår.

Jaja, hörs senare!

all i get is a spot next to your grave

Jag tänkte bara säga godnatt till er alla.

may angels lead you in

Anna, min jobbarkompis tipsade mig om en tjej som gör jättefina smycken. Jag vill ha allihopa!!


Ring.


Ring.


Halsband.


Halsband.

 

 Halsband


Armband.

Åh dem är så fina!


TGIF

Thank god it's friday. Äntligen.
Hur mår ni alla denna regniga fredag? Jag mår faktiskt väldigt bra, är dock en aning trött. Vaknade av alarmet klockan 11 så då var det bara att gå upp. Hade önskat att jag fick ligga under mitt varma duntäcke ett tag till men icke sa nicke.

Idag jobbar jag 12.30-16.30 sen ska jag nog hem till mamma och pappa.
Nej nu måste jag sminka mig och borsta tänderna.
Ha en bra fredag!

it's just that no one makes me feel this way


hon skyndar ut ur porten med en ostörd hemlighet

Nu sitter jag på jobbet. Vi har precis varit på möte med våran enhetschef gällande omorganisationerna i våran förvaltning. Det var ett väldigt bra möte och jag är supernöjd. Mer än så kan jag inte skriva just nu för att jag vet att mina andra jobbarkompisar (tex. mamma) läser min blogg och dem har inte fått reda på något än.

Idag jobbar jag som sagt till 21.30. Dagen brukar ändå gå ganska snabbt för det är ett litet avbrott däremellan. Då ska vi passa på att köpa sushi och sen ska jag jobba på discot.


jag ville inte va den som blev kvar


i'll be here when you come back

Nu har jag precis satt mig ner. Har bakat chokladmuffins, förjävla goda blev dem.
Jag slog på stort och köpte med mig sushi hem, eller vegetarisk sushi kanske jag ska skriva. Så gott är det! Jag ska äta det imorgon med men då blir jag bjuden av min jobbarkompis för jag bjöd henne förra gången.
Imorgon ska jag jobba kväll, 14-21.30.

Nej nu ska jag fortsätta kolla på Extreme home makeover och efter det blir det Efterlyst!

always fighting in the dark before


i won't let you down this time

Godmorgon.
Idag vaknade jag faktiskt ganska utvilad. Vet inte när det hände senast. Min kropp har blivit helt konstig på äldre dagar, haha. Känner mig jämt trött och hängig. Idag ska jag iallafall jobba. Det är väl ungefär vad som händer idag..
Jag funderar på att köpa med mig sushi hem från jobbet sen. Hm, det tål att tänkas på.


röker fyra cigaretter i rad, inget gör mig glad


she was lost in so many different ways


how to save a life

Jag har precis ätit lite. Jag gjorde Tacorullar, som man har i ugnen. Brukade få det hemma hos Soss. Så sjukt gott men mina blir dock inte lika goda som Babsans.
Sitter och tittar på reprisen av Idol 2007. Det är precis i början när alla har kommit till slutauditions. Det är så kul nu när man vet vilka som går vidare. Mina favoriter det året var helt klart Christoffer Hiding och Daniel Karlsson.
Nej nu ska jag fortsätta kolla.. :)

"after all... i'm just a girl, standing in front of a boy, asking him to love her. "

Nu ska jag sätta på en av de absolut bästa filmerna jag vet. Notting Hill.
Den är så underbar den filmen. Förövrigt har jag till och med varit i självaste Notting Hill :)


all we hear is radio ga ga

Godmorgon tisdag.

Jag är hemma från jobbet idag med för jag har fortfarande ont i magen. Det är dock förjävla tråkigt. Städa gjorde jag igår, tvätta gjorde jag igår så nu har jag ingenting att göra. I och för sig så skulle jag behöva gå upp på vinden med lite saker men det får nog vänta tills David kommer hem. Det är alldeles för tungt för mig.
Jaja, jag får väl hitta på något roligt här hemma. Jag kanske ska ta och baka, vilken bra idé.

Hejsvejs