charlie



9 dagar kvar! ♥

min fina!




Åh vad jag längtar efter dig!! Mindre än en månad kvar nu. Du har blivit så stor :)


trött och förkyld


Jag har jobbat så mycket i veckan. Har ju börjat jobba heltid nu så jag är helt slut. (Man blir ju det när man är ovan).
Är förkyld som fan också, mindre mysigt. Snoret bara rinner och ögonen rinner och halsen kliar osv osv.
Jaja, det är därför iallafall som jag har uppdaterat så lite.

Puss alla

grattis min vän


Vill passa på att säga grattis till min vän Therese!
Grattis gumman, hoppas du får en underbar dag!

godnattgodnatt

Jag är så trött så nu går jag och lägger mig. Ser fram emot morgondagen då min älskade syster Lovisa ska komma hit, hon ska sova här så vi ska göra massa mysiga grejer :)

Godnatt

torsdag


Dagen börjades med lunch på Saigon med mamma och David. Trevligt värre.
Sen knallade jag till jobbet i regnet och då åkte vi och handlade inför kommande veckorna. Efter jobbet gick jag hem och då kom min kära syster Julia och joinade mig. Vi käkade lite och sen gick vi ner till tvättstugan och la i lite tvätt. Hon åkte hem igen och då kom David och då bakade vi bananpaj. Haha kanske sämsta receptet någonsin. Det var så sött så jag höll helt seriöst på att spy, inget överdriv här inte, var väl typ en millesekund från att spy, så det gör vi då aldrig mer om, eller hur David? Haha.

Nu ska vi strax ner i tvättstugan, sen blir det väl läggdags!
Godnatt allaaa!

greys anatomy


Äntligen Greys. Jag har längtat efter det ända sen förra veckan. Det är den enda serien som jag följer som jag inte laddar ner innan. Det är den här kvällen jag ser fram emot hela veckan. Åhhh. Underbart :)


onsdag


Onsdag idag. Jajamen.
Jobbdagen börjar med att vi ska bli bjudna på lunch hemma hos min chef, trevligt trevligt.
Efter jobbet ska jag träffa min kära Hannah som har kommit hem från Mariestad. Underbart :)

Ikväll blir det Greys, mer än så vet jag inte just nu. Dags att göra sig iordning och sen knalla iväg till jobbet.
Puss alles

trött och david


Jag är så sjukt trött nu för tiden så nu blir det läggdags.
Jag måste bara säga att jag är så glad över att jag har träffad David. Han är verkligen så snäll och behandlar mig som en prinsessa hela tiden. :)


3 november


Tredje november fick jag tatueringstid. Han bokade hela dagen (6 timmar) så nu blir det att spara pengar men jag har ju ett tag på mig så det ska nog gå bra och så hinner han skissa mer på min tatuering. Åh vad jag längtar!

tattoo


Jag ringde till tatuerarstället
Big slick tattoo borta vid mig förut för att jag skulle boka tid, dem hade ingen förän i augusti så jag får vänta ända tills dess men bättre det än ingenting iallafall. Så nu ska jag gå in med mina motiv/funderingar i eftermiddag när jag har slutat. Yeeey!

Är ni nyfikna på vad det är? haha










Hon är så vacker och hon passar verkligen i sina tatueringar!

måndag


Nu tänkte jag berätta lite om min dag. Jag sov till tio ungefär för då ringde min kära Emelie och väckte mig. Jag mötte henne vid resecentrum vid elva. Jag köpte tågbiljetterna till Skövde där jag ska hämta min katt. Efter vi hade köpt biljetterna vandrade vi upp på stan i den stekande värmen. Vi gick till djuraffären och där fick jag med mig en kattbur, kattmat och kattsand så nu har jag det klart. Känns väldigt skönt måste jag säga. Sen satte vi oss och käkade lunch och efter det vandrade jag till jobbet där det visade sig att jag var ensam så jag satte mig i parken intill och solade ett tag. Tillbaka till jobbet igen där det i princip var att göra mellis och sen gå hem kändes det som, en väldigt skön dag!

Efter jobbet gick jag hem till Emelie där vi slappade lite och gick och köpte glass, sen skulle hon iväg och grilla så jag vandrade hemmåt. Nu har jag precis kollat klart på Project runway, det är väl min dag i det stora hela. Jag har även hunnit med att städa lite också. Skönt.

project runway


Nu börjar ett av mina favoritprogram, nämligen Project runway.
Bloggar mer när det är slut.


egoina


I natt drömde jag en väldigt trevlig dröm om min kära bloggidol
Egoina. Jag var på fest hemma hos henne och helt plötsligt börjar hon gå upp och ner i trappan som hon i Exorcisten och säger att hon kan göra en massa mer konster, hon var hur snäll som helst och bjöd på massa goda drinkar och tillslut visar det sig att hennes pojkvän är 15 år. Helt osammanhängande.
Sen vaknade jag, vilken otur. Jag hade gärna drömt vidare. Haha.