valborg


Just nu sitter jag på jobbet och väntar på att få gå hem. När jag kommer hem så ska jag göra mig iordning och sen kommer Lydia och Marta. Vi ska iväg till Hovsta och grilla, sen ska vi in till stan igen och sätta oss på en uteservering, det längtar jag verkligen till. Sen avslutas väl kvällen med krogen antar jag. En bra kväll hoppas jag på att det blir!


highwayman


Åh vad jag mår dåligt. Såhär dåligt har jag inte mått på länge. Har så ont i magen och fryser. Hoppas att jag inte börjar bli magsjuk. Jag åt friterade räkor förut idag och min mage är ju jättekänslig så det kan ha varit det för det är så fet mat. Jag hoppas det blir bättre iallafall.


home sweet home


Ibland vill jag bara flytta ifrån min kära lägenhet. Jävla personal på Ekershallen som inte vet hur fan man kör en truck. Väldigt irriterande när truckjäveln drar i golvet och det bullrar under mig så jag vaknar innan klockan 08.00.
Dem börjar klockan 06.00 och slutar inte förän framåt eftermiddagen. Sjukt irriterande..


with or without you


hide and seek


Imorse vaknade jag tortyrtidigt. Klockan var ställd på 05.45 så då var det bara att pallra sig upp och käka frukost och sedan bege sig till jobbet. Dagen gick snabbt och förvånansvärt bra. Nu är jag dock så trött så jag stupar vilken sekund som helst. Jag åkte direkt hem till mamma och pappa efter jobbet där jag fick grillad fläskkotlett och hasselbackspotatis med tzatziki. Helt underbart. Jag har myst med Lovisa så mycket ikväll också. Det går inte och beskriva, så fort hon är i närheten av mig eller så fort jag tänker på henne så är all trötthet eller bitterhet som försvunnen. Hon är min solstråle.

Så med andra ord har jag alltså inte hunnit sova efter jobbet som jag alltid brukar göra annars (pensionärsvarning, jag vet) så jag ska nog lägga mig i sängen och kolla på film nu och vänta på en full D. som kommer inklampandes här i natt sen. Mysigt värre.

Hoppas att alla får en underbar helg. Eller en underbar söndag, det är ju faktiskt inte så mycket kvar av helgen nu!
Godnatt!

chasing cars


3 år.


glhf


Just nu sitter jag på jobbet och har det bra. Finns inte speciellt mycket att göra innan ungdomarna kommer så jag sitter och håller tummarna för D. som är på anställningsintervju just nu. Jag hoppas att det går superbra för honom :)

Åhhh


Dagen idag fick en väldigt bra start måste jag säga :)
Vid 11.30 åkte jag hem till Anna och käkade paj (tack så jättemycket Anna, den var supergod) sen åkte vi till brandutbildningen där vi fick lyssna på lite teori och sen släcka en brand med en kolsyresläckare och släcka en docka med en brandfilt. Efter det åkte jag hem och sov en liten stund sen kom mr. D till mig och vi gick och handlade och sedan lagade vi mat. Jättegott blev det! Nu sitter vi och kollar på Ballar av stål och käkar godis, väldigt gott.
Mysig dag måste jag säga!


And the best is, no one knows who you are.


Jag ser inte fram emot att komma hem just nu. Jag har blöt tvätt i typ hela lägenheten som jag måste hänga upp. Torktumlarfan är ju så sjukt seg så det hann inte torka klart innan jag började jobba. Plus att jag har tappat bort min tvättstugenyckel så jag fick plinga på mina grannar imorse och fråga om jag fick låna deras. Ett jävla spring fram och tillbaka.

Jag vill verkligen ha en egen tvättmaskin hemma hos mig. När jag blir rik ska jag skaffa mig en sådan!

3oh!3


You're so hypnotic on my heart


 

Min påskhelg har varit väldigt trevlig måste jag säga.
Jag har hunnit med att grilla, dricka alkohol, umgås med mina närmsta vänner, varit i stockholm osvosv. Just nu sitter jag på jobbet helt i onödan. Så jävla typiskt. En ungdoms mamma hade skrivit fel på tiden så ungdomen skulle komma klockan 09.00 istället för 08.00. Alltså var jag här klockan 07.50 imorse helt i onödan. Ja men veckan startade ju bra för jag hade väldigt gärna sovit en timme extra! Tur att jag vaknade på ett mysigt sätt iallafall :)

Nej nu ska jag göra mig lite knäckemackor här på jobbet tänkte jag, det ska bli väldigt gott!

never let me down


Jag vaknade upp imorse med D. Det var mys. Sen åkte jag åkte till jobbet och han åkte hem och nu sitter jag här på jobbet. Vi ska strax åka iväg till Ånnaboda för att gå runt sjön och sen grilla hamburgare, ska bli väldans gott.


Jag är glad :)


underbart



Mm, verkligen.
Allt blir inte riktigt som man tänkt sig. Jag ska fan aldrig mer ha en festfri helg. Tråkigaste helgen på evigheter. Har bara suttit hemma igårkväll och nu ikväll. Tragiskt egentligen. Jävla dag. Nyss brände jag mig på tummen också när jag skulle tända ett ljus, jag brände mig så mycket så det började blöda. Jag lyckas med de mest konstigaste sakerna.

Woho living the dream, verkligen.


åhh



Idag är verkligen inte min dag känner jag. Den började bra, jag har varit så flitig idag och städat och grejat men nu är jag bara superirriterad. ÅHHHHHH